Σε λειτουργία η υπηρεσία πλυσίματος και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στο Δήμο

lifespeed.gr


 Δήμος Αμαρουσίου

 

 

Κατόπιν συμφωνίας του Δήμου Αμαρουσίου με ιδιωτική εταιρία καθαρισμού κάδων απορριμμάτων, ειδικά μηχανήματα-καδοπλυντήρια ξεκίνησαν και καθαρίζουν – απολυμαίνουν ήδη, τους κάδους συλλογής απορριμμάτων της πόλης, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, κι αυτό κατόπιν πρωτοβουλίας αυτής της Δημοτικής Αρχής, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος της πόλης.

Ακόμη, όπως είναι γνωστό κατά το προηγούμενο έτος υπογράφηκαν συμβάσεις με το Δήμο Αμαρουσίου και αντίστοιχους προμηθευτές για την αγορά ειδικών καδοπλυντηρίων, κάτι που ολοκληρώθηκε με ηλεκτρονικό διαγωνισμό και η παράδοσή τους αναμένεται σταδιακά να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Οπότε η υπηρεσία καθαρισμού των κάδων θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες από τα νεοαποκτηθέντα οχήματα και θα εκτελείται από τις υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την έναρξη της υπηρεσίας πλύσης των κάδων συλλογής απορριμμάτων τόνισε:

«Ο καθαρισμός των κάδων απορριμμάτων έχει άμεση σχέση με την υγιεινή μίας πόλης και κατ’  επέκταση με την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Μετά τη συμφωνία με την εταιρία καθαρισμού των κάδων αλλά και κυρίως κατόπιν απόκτησης δικών μας ανάλογων σύγχρονων μηχανημάτων θα αναβαθμιστεί η πόλη στον τομέα της καθαριότητας και κατά συνέπεια η εργασία των υπαλλήλων του Δήμου αλλά και η καθημερινότητα του Μαρουσιώτη πολίτη. Άλλωστε η αρχή μίας πραγματικά πράσινης – βιώσιμης πόλης ξεκινά από την καθαριότητα».

14.1.2022

 

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online