73 ΧΡΟΝΙΑ ...Προσδοκώντας δικαίωση ... της Χορωδίας Διστόμου ''Αμβρυσσός

lifespeed.gr


Δήμος Διστόμου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

73 ΧΡΟΝΙΑ ...Προσδοκώντας δικαίωση ... της Χορωδίας Διστόμου ''Αμβρυσσός

Μαγεία... Χορωδιακά τραγούδια με ένα ελαφρύ κλαρίνο - τόσο, όσο...- και άλλα όργανα έδωσαν έναν ήχο μαγευτικό...Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά της Χορωδίας Διστόμου ''Αμβρυσσός'' σε συνεργασία με την ''Στειριδα'' του Στειριου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αντώνη Μπαλή. Όπως και της Χορωδίας Κορίνθου ''Φοίβος''...


Η βροχή το μόνο που έκανε ήταν να στερήσει από μερικές εκατοντάδες φίλους της Χορωδίας την παράσταση στο προαύλιο των Μουσείων, καθώς η βροχή σταμάτησε λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη- ανάγκασε τους οργανωτές να μεταφέρουν την εκδήλωση στην μικρή αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου...
Με τίτλο ''Προσδοκώντας Δικαίωση'' το περιεχόμενο ήταν ανάλογο- τιμή στην Μνήμη των νεκρών αλλά και Απαίτηση για Δικαίωση- κάτι που τόνισε και ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος που παρέστη. Εντυπωσιακό και το πρωτοεμφανιζόμενο έργο του μαέστρου και σύνθετη Α.Μπαλή <<Κραυγή απ το Δίστομο>>.

Μεστά - σκέτη ποίηση- τα κείμενα της Ελένης Μπόκου, που διάβασε με τον όμορφο τρόπο της η Βίκυ Κελέρμενου. Άψογη οικοδέσποινα η Πρόεδρος της Χορωδίας Γεωργία Σφουντούρη..
Για την ιστορία να αναφέρω τους <<οργανοπαιχτες>> που τόσο με εντυπωσίασαν με τον διακριτικό ήχο τους- δουλειά υπό την καθοδήγηση του Α Μπαλή, που έπαιζε και πιάνο. Κλαρίνο Θανάσης Ζήσης, Κρουστά Γιάννης Μποτσιβάλης, Βιολί Λουκάς Κουσκούκης.
Σολίστ ήταν οι Γιάννης Παστρας, Γιώργος Κουσκούκης και Α Μπαλής
Επιμέλεια αφίσας Χρίστος Περγαντινας, επιμέλεια διαφανειών Παναγιώτης Κοτρογιάννος.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 11:04

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online