Συνεδριάζει στη Χίο η Πολιτική Επιτροπή του CEMR

lifespeed.gr


Δήμος Χίου

 

 

 

 

 

«Η Ευρώπη και ο Κόσμος απέναντι στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα» αποτελεί το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών (CEMR), το οποίο συνεδριάζει στη Χίο τη Δευτέρα 12 και τη Τρίτη 13 Ιουνίου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στην Ελλάδα μετά από πρόταση του Γ. Πατούλη αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών (CEMR) και Προέδρου της ΚΕΔΕ.

Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης «η διεξαγωγή της συνεδρίασης στη Χίο θα δώσει τη δυνατότητα στα μέλη του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών να ενημερωθούν για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα καθώς και για τις επιπτώσεις του σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον πολιτισμό και την ιστορία των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου».

Το Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών (CEMR) είναι η παλαιότερη και ευρύτερη ευρωπαϊκή ένωση τοπικών και περιφερειακών κυβερνήσεων. Αποτελεί τη μόνη οργάνωση που συγκεντρώνει τις εθνικές ενώσεις τοπικών και περιφερειακών κυβερνήσεων από 42 ευρωπαϊκές χώρες και αντιπροσωπεύει μέσω αυτών όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης (τοπικό, ενδιάμεσο και περιφερειακό).

Να σημειωθεί ότι στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί στη Χίο και η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online