Συναντήσεις για την τουριστική προβολή των Σποράδων και την προώθηση της σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη Κύριο

lifespeed.gr


Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρο Πέγκα. Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρο Πέγκα.

πραγματοποιήθηκαν στη Σκόπελο

Στη Σκόπελο βρέθηκε το σαββατοκύριακο η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση του Αντιδημάρχου Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρου Πέγκα, προκειμένου να παραστεί σε συνάντηση για την προώθηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης  της Θεσσαλονίκης με τις Βόρειες Σποράδες και την τουριστική προβολή των νησιών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης γνωριμίας εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα στη Σκόπελο, με πρωτοβουλία του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της Hellenic Seaways και της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τα αποτελέσματα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη κατά την περσινή χρονιά, καθώς και γενικότερα για την πορεία του τουρισμού στην Αλόννησο. Συζήτησε, επίσης, με την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, Μαίρη Διαμάντη, σχετικά με τη συνεργασία των νησιών σε θέματα τουριστικής προβολής. Τέλος, στη συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης,  συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων, η οποία έχει ξεκινήσει από την περσινή χρονιά, ενώ συμφώνησαν στη διοργάνωση ανάλογου δημοσιογραφικού ταξιδιού με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και στην Αλόννησο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 12:29

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online