Προληπτικός έλεγχος & ενηµερωτική δράση στις Σπέτσες

Κατερίνα Καραγιάννη

Δήμος Σπετσών

 

 

 Στο πλαίσιο του προγράµµατός µας «Υποστήριξη Ογκολογικών Ασθενών αποµακρυσµένων περιοχών», το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ πραγµατοποιεί διήµερη επίσκεψη στις 29 – 30 Ιουνίου, στο Πολυδύναµο Ιατρείο Σπετσών, όπου θα πραγµατοποιηθούν δωρεάν Pap-Test µε την ευγενικη υποστήριξη του Οµίλου ΙΑΣΩ καθώς και δερµατολογικός έλεγχος. Κατά την επίσκεψή µας θα διοργανωθεί και ενηµερωτική οµιλία µε θέµα:

 

Η πρόληψη, σύµµαχος της υγείας”.

 

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήµου Σπετσών και του Συλλόγου Γυναικών Σπετσών και υλοποιείται µε την πολύτιµη υποστήριξη των χορηγών µας, Hellenic Seaways, Oriflame, Spetses Hotel και Super Market Σκλαβενίτης.

 

Το πρόγραµµά µας σχεδιάστηκε για να µειώσει τα έξοδα, τις άσκοπες µετακινήσεις και να ελαφρύνει το ψυχολογικό βάρος του ασθενούς καθώς το ΑΓΓΙΓΜΑ παίρνει τον ρόλο του µεσολαβητή και αναλαµβάνει την επικοινωνία αλλά και την υλοποίηση διαδικασιών για λογαριασµό του ασθενή.

 

Στόχος µας αφενός, η διατήρηση των ισορροπιών µέσα στην οικογένεια καθώς επίσης και η ενηµέρωση, πως ο καρκίνος αποτελεί µία χρόνια αλλά συχνά ιάσιµη ασθένεια και αφετέρου να συµβάλλουµε στην αποτελεσµατική πρόληψη και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.

 

“Η ενηµέρωση για την έγκαιρη πρόληψη και την σηµασία της στην αποτελεσµατικότητα των θεραπειών αποτελεί κοµβικό σηµείο της καθηµερινότητάς µας στο ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ, µαζί µε την εξατοµικευµένη κοινωνική υποστήριξη και την υποστήριξη ογκολογικών ασθενών που βρίσκονται σε αποµακρυσµένες περιοχές. Η επόµενη µέρα έπεται και ... δεν θ΄αργήσει... γιατί αγάπη για τον άνθρωπο, σηµαίνει είµαι εκεί, δίπλα σου, στα δύσκολα και µπορεί οι µέρες που ζούµε να είναι δύσκολες, ειδικά για όσους δοκιµάζονται…,αλλά … όλοι µαζί µπορούµε καλύτερα”

Χριστίνα Νοµικού

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online