Απόλυτη επιτυχία για το Λύκειο Αλοννήσου στις πανελλήνιες εξετάσεις Κύριο

lifespeed.gr


Δήμος Αλοννήσου

Την απόλυτη επιτυχία άγγιξε το Γυμνάσιο-Λύκειο Αλοννήσου στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς όλοι οι μαθητές, οι οποίοι συμμετείχαν στις εξετάσεις, εισήχθησαν σε ανώτατα και ανώτερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Με το εκατό τοις εκατό των μαθητών να εισάγεται σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως Χημείας, Πληροφορικής, Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά και αξιόλογα Τεχνολογικά Ιδρύματα, όπως Γραφιστικής, Προσχολικής Αγωγής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, κ.α., οι μαθητές της φετινής Γ’ Λυκείου κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και να ανοίξουν τα φτερά τους για μια νέα ζωή.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου,  εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μαθητές και στις οικογένειες τους και τους εύχεται καλές σπουδές και μια όμορφη φοιτητική ζωή. Συγχαίρει, επίσης, τους καθηγητές του Γυμνασίου-Λυκείου Αλοννήσου, οι οποίοι με την προσπάθεια τους και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες οδήγησαν το σχολείο στην απόλυτη επιτυχία.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 13:07

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online