Κοντά στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών ο Δήμος Αμαρουσίου

lifespeed.gr


Δήμος Αμαρουτσίου

 

 

 

Τη συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου προς την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών με σκοπό τη στήριξη του έργου της, διατύπωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, στη συνάντησή του με τον νέο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κώστα Κορλό.

Στη συνάντηση των δύο πλευρών, από μέρους του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Κορλό, διατυπώθηκε το αίτημα για την παραχώρηση δημοτικού χώρου για χρήση ως προπονητηρίου των αθλητών άρσης βαρών, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου για τον καθαρισμό και τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Ο.Α.Κ.Α.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετέφερε, επίσης, στον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλη, την πρόταση για ένταξη στα σχολεία προγράμματος ορθοσωμίας, ζητώντας τη συνδρομή του στην κατεύθυνση αυτή.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ανέφερε ότι βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών άρσης βαρών στηρίζοντας στο βαθμό των δυνατότητων του Δήμου τη βελτίωση των συνθηκών δραστηριοποίησης της Ομοσπονδίας και άθλησης των αρσιβαριστών.

«Βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες των Ελλήνων Αρσιβαριστών με κύριο μέλημά μας να παρέχουμε στους νέους μας τη δυνατότητα να προπονούνται με ασφάλεια. Στηρίζουμε τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας και κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην ανάδειξη του αγωνίσματος» ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης και Σπύρος Σταθούλης.

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online