Έκλεψαν την ταμειακή ταξιτζή και θα πληρώσει πρόστιμο 2.500 ευρώ

lifespeed.gr


Δήμος Ηρακλείου

 

 

 

 

Του διέρρηξαν το ταξί πριν από 1,5 μήνα, του πήραν την ταμειακή μηχανή και τώρα η εφορία του ζητά 2.500 πρόστιμο. Ο λόγος για τον οδηγό ταξί στο Ηράκλειο Γιώργο Δρετάκη, ο οποίος χαρακτηρίζει την κατάσταση που ζει τραγελαφική.

«Πριν 1,5 μήνα μου άνοιξαν το ταξί μου ενώ ήταν σταθμευμένο και μου πήραν την ταμειακή μηχανή. Δυστυχώς για μένα δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης αφού είχα αφήσει δυο δάχτυλα ανοικτό το τζάμι του οδηγού και ο ληστής κατέβασε τζάμι και έκλεψε την ταμειακή» δηλώνει στο ekriti.gr ο κ. Δρετάκης.

«Από τότε έκανα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το συμβάν, πήγα στην αστυνομία δήλωσα την κλοπή και πήρα αντίγραφο για την εφορία. Εκεί μου είπαν ότι δεν είναι απλά τα πράγματα, και ότι φταίω που άφησα ανοιχτό το τζάμι και μου πήραν την ταμειακή. Έπαθα σοκ η αλήθεια είναι… μετά την κλοπή πήρα καινούργια ταμειακή μαζί με ταξίμετρο πλήρωσα ήδη 1.150 ευρώ και τώρα το πρόστιμο της εφορίας είναι 2.500. Είναι παράλογο, τι έπρεπε να κάνω να σπάσω το τζάμι για να δείξω ίχνη παραβίασης;»… διερωτάται ο οδηγός ταξί.

«Είναι πολύ μεγάλη η ζημιά για μένα...  έχω το μισό ταξί, η δουλειά έχει πέσει και αισθάνομαι να τιμωρούμαι για την διάρρηξη. Άφησα το τζάμι λίγο ανοικτό, πού να πάει το μυαλό μου ότι θα με ληστέψουν… είναι δύσκολες ώρες για όλους το καταλαβαίνω αλλά και 2.500 πρόστιμο πάει πολύ», λέει με απόγνωση στο ekriti.gr.

*φωτογραφία αρχείου

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online