Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος στο Γ.Ν. Πύργου για την 30χρονη εργαζόμενη στην καθαριότητα...

lifespeed.gr


Δήμος Πύργου

 

 

 

 

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί συγκεντρώθηκαν δεκάδες συγγενείς της 30χρονης Ανδριάνας Σταμόπουλου που έχασε τη ζωή της το πρωί της Τετάρτης όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο του Δήμου.

Η νεαρή εργαζόμενη στην καθαριότητα σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του ilialive.gr, επιχείρησε να κατέβει από το απορριμματοφόρο για να πιάσει μία σακούλα σκουπιδιών.

Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός στο απορριμματοφόρου έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρεθεί κάτω από την πίσω δεξιά ρόδα του μεγάλου οχήματος.

Σοκαρισμένος ο δεύτερος εργαζομένος στην καθαριότητα που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της πίσω από το όχημα, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Αφότου έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε την 30χρόνη, ο ίδιος μη αντέχοντας τα όσα είχε ζήσει έφυγε σε κατάσταση σοκ προς την παραλία προσπαθώντας να συνέλθει.

Στο νοσοκομείο όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση βρίσκονται μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Πύργου Διονύσης Μπέλτσος το πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Χρήστος Γαρύφαλλος.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου έχει συλληφθεί για το εργατικό δυστύχημα.

ilialive

Τελευταία άρθρα από τον/την lifespeed.gr