Ανοιχτή Αγκαλιά-Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής.... στη Σκύρο

lifespeed.gr


Δήμος Σκύρου

Τη  Σκύρο επισκέφτηκαν, για λίγες ημέρες ,  17 εθελοντές γιατροί του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Ανοιχτή Αγκαλιά-Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής» με έδρα το Νοσοκομείο Παίδων Π. και Α. Κυριακού, στα πλαίσια του προγράμματος προληπτικής ιατρικής  το οποίο ακολουθεί το Νοσοκομείο  εδώ και 22 συναπτά έτη. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο νησί εξέτασαν  σχεδόν το σύνολο των παιδιών Νηπιακής-Παιδικής αλλά και Βρεφικής ηλικίας, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Σκύρου. Πραγματοποιήθηκαν παιδιατρικές, παιδοχειρουργικές, καρδιολογικές, οδοντιατρικές, ορθοπεδικές και οφθαλμολογικές εξετάσεις. Επίσης όπου κρίθηκε απαραίτητο προέβησαν σε  δωρεάν εμβολιασμούς.

Την τελευταία ημέρα, της παραμονής τους στο νησί, μια έκπληξη περίμενε όλα τα παιδιά. Έλαβε χώρα ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τον κλόουν «ΚΙΚΟ», ο οποίος διασκέδασε για δύο ώρες  μικρούς και μεγάλους  που παρευρέθησαν το απόγευμα της Τρίτης 17 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Σκύρου.  

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Σκύρου, ευχαρίστησε την Πρόεδρο κα.Βλάχου Γιολάντα  αλλά και όλα τα μέλη  της αποστολής, που αγκάλιασαν όλα τα παιδιά της Σκύρου και δήλωσε πως η Σκύρος πλέον ανήκει στους φίλους της Ανοιχτής Αγκαλιάς. Τέλος, μοίρασε σε όλα τα μέλη-γιατρούς της αποστολής από ένα αναμνηστικό δώρο.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 08:42

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online