Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο!

lifespeed.gr


Δήμος  Ηρακλείου

 

 

 

Mε εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν από νωρίς οι διαδικασίες για την δημιουργία του νέου «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου», του εορταστικού χωριού του Δήμου Ηρακλείου. Από 1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι 7 Ιανουαρίου 2018 στην πλατεία Ελευθερίας, η καθημερινότητα θα είναι εορταστική με τους διοργανωτές να υπόσχονται μεγαλύτερα και περισσότερα πράγματα.

 

«Θέλουμε να γίνουμε θεσμός, στην συνείδηση του ντόπιου και του ξένου επισκέπτη» δηλώνει στο ekriti.gr o πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ, Γιώργος Τσαγκαράκης.

«Το Ηράκλειο, έχει όλα τα προσόντα και την δυναμική να δεχθεί πολύ κόσμο, μικρούς και μεγάλους για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προκειμένου να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, να δουν κάτι όμορφο, διαφορετικέ και ελπιδοφόρο» επισημαίνει.

Και ολοκληρώνει λέγοντας: «Ο πήχης φέτος ανέβηκε πιο ψηλά. Όλη η ομάδα δημιουργίας, του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου εργαζόμαστε ήδη για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την διαδρομή καλούμε το κόσμο να μας στηρίξει,  να συνδράμει μαζί μας , να μας βελτιώσει και να ζήσει από κοντά το όμορφο αποτέλεσμα».

 

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» φέτος επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, περισσότερα σπιτάκια, πλούσιο πολιτιστικό και εορταστικό πρόγραμμα, παιχνίδια, δράσεις, ενέργεια, ζωή… εμείς θα είμαστε απλά θεατές;

Τα social media του "Χριστουγεννιάτικο Κάστρου": 

facebook: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο
twitter: @XrKastro
instagram: xristounniatikokastro
you tube:  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ

Video

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online