Μαύρο υγρό τρομοκρατεί τους κατοίκους στο Γιόφυρο.... Ρεπορτάζ Μάρα Μπέκα

Μάρα Μπέκα

Δήμος Ηρακλείου

 

 

 

Ένα μαύρο, εξαιρετικά δύσοσμο υγρό, έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και μερικές μέρες στην περιοχή Γιόφυρο, μεταξύ Λίντο και το 45ου Δημοτικού σχολείου. Το αγνώστου προελεύσεως υγρό καλύπτει μια επιφάνεια περίπου 800 μέτρων με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για την έντονη μυρωδιά και να διερωτώνται τι είναι αυτό το υγρό και πως χύθηκε στο ποτάμι.

 

Κάποιοι κάνουν λόγο για τον βιολογικό της περιοχής, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουροι. Και περιμένουν απαντήσεις από τους ειδικούς, για την μόλυνση στην περιοχή. 

 

Το μαύρο υγρό κάνει την διαδρομή από Γιόφυρο μέσω της γέφυρας της οδού Ευαρέστου προς Φοινικιά και εκβάλει στη θάλασσα, στο Παγκρήτιο Στάδιο. 

"Κάναμε αυτοψία στο ποτάμι την προηγούμενη εβδομάδα και περιμένουμε σήμερα τα αποτελέσματα των ελέγχων" ανέφερε στο ekriti.gr ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, Γιάννης Ρασούλης.

Στο ενδεχόμενο διαρροής του βιολογικού ο κ. Ρασούλης εμφανίστηκε αρνητικός, δίνοντας την δική του άποψη για την μόλυνση στο ποτάμι: Έχουμε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να είναι διαρροή του βιολογικού της περιοχής, το υγρό που βρήκαμε προέρχεται από λύματα βόθρων ή άλλο, που πιθανόν άδειασε κάποιος από σημείο που ήταν προσβάσιμο, πιο ψηλά στο ποτάμι.

Ρεπορτάζ Μάρα Μπέκα 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online