Σ. Ρούσσος: Το πραξικόπημα δεν θα περάσει

lifespeed.gr


Δήμος Χαλανδρίου

 

 

 

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο facebook ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος:

 

Πρωτοφανής συνεργασία ΟΝΝΕΔ, ΛΑΕ και όλου του παλαιού πολιτικού προσωπικού για να εμποδιστεί η ψήφιση του προϋπολογισμού και η εκτέλεση του έργου του δήμου. Με την αποχή τους δεν άφησαν να γίνει η 2η συνεδρίαση. Μετά την επιδεικτική απουσία τους από την διαβούλευση τόσο στις 14/11, όσο και στις 21/11, επέλεξαν να τορπιλίσουν και την κορυφαία θεσμική διαδικασία.

Απέδειξαν έτσι για άλλη μια φορά ότι δεν έχουν κανένα όριο στην προσπάθειά τους να μπλοκαριστούν όλα τα έργα και οι χρηματοδοτήσεις ύψους 11.000.000 ευρώ προς τον δήμο μας. Κατάμεστη η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από δεκάδες πολίτες .Εργαζόμενοι στην καθαριότητα και την φιλαρμονική, μέλη αθλητικών σωματείων, γονείς και όσοι άλλοι πρόλαβαν να ενημερωθούν.

Απόντες οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων Κουράση, Καρατζά, Ανδρεόπουλου, Θωμά και της ΛΑΕ που κατάφεραν να εμποδίσουν λόγω έλλειψης απαρτίας την ψήφιση του προϋπολογισμού . Παρόντες οι κκ Λαδόπουλος,Πανταζής,Βαρδουλάκης. Το ίδιο και ο κ Νταβίας που αποχώρησε όταν δεν έγινε η συνεδρίαση. Η πρωτόγνωρη συμπαράσταση μας γεμίζει αισιοδοξία ότι το πραξικόπημα που επιχειρείται στην πόλη δεν θα περάσει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online