Κορμοί δέντρων μετατρέπονται σε έργα τέχνης....

lifespeed.gr


 Δήμος  Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη 

 

Πήραν αλυσοπρίονα, χρώματα, κασκόλ, έβαλαν μπόλικη φαντασία και δημιούργησαν χιονάνθρωπους, ελάφια και Αι Βασίληδες. Η Διεύθυνση Πρασίνου Δήμου Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη αξιοποίησε κορμούς δέντρων, φύλλα και κλαδιά που προορίζονταν για ανακύκλωση και τα μετέτρεψε σε μικρά έργα τέχνης.

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα κατά τη διάρκεια των κλαδεμάτων. Οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πρασίνου Δήμου Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη σκέφθηκαν να αξιοποιήσουν μέρος των προϊόντων που καταλήγουν στο εργοστάσιο επεξεργασίας των πράσινων προϊόντων, για την παραγωγή κομπόστ και βιοαερίου. Κηπουροί, γεωπόνοι και διοικητικό προσωπικό έγιναν καλλιτέχνες για μια εβδομάδα και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες τους. Η ανάγκη τους για δημιουργία σε συνδυασμό με τη φαντασία μετέτρεψε ξύλα, κουκουνάρες και πευκοβελόνες σε μικρά έργα τέχνης.

Αυτά τα ξυλόγλυπτα τοποθετήθηκαν στις εισόδους των Δημαρχείων Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη ξαφνιάζοντας ευχάριστα δημότες και επισκέπτες, ενώ σε λίγες μέρες ένα ξερό δέντρο ύψους δύο μέτρων θα «ντυθεί» στα λευκά και μέσα σε βότσαλα και άμμο θα υποδέχεται το κοινό στο Δημαρχείο Νίκαιας.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online