Υπήκοοι Αγίου Δομίνικου παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες σε μπαρ....

lifespeed.gr


Δήμος Ρόδου

Στην σύλληψη δύο υπηκόων Αγίου Δομίνικου, που παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής, σε θαμώνες μπαρ προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.
Οι δύο κατηγορούμενες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας που τις παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο για την 28η Μαρτίου 2018.

Πιο συγκεκριμένα μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ότι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – μπαρ που βρίσκεται στη Ρόδο επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου γυναίκες, που εργάζονται εκεί ως σερβιτόρες, έπειτα από προφορική συμφωνία με τους πελάτες, προθυμοποιούνται έναντι χρηματικής αμοιβής να προβούν σε ασελγείς πράξεις με αυτούς σε χώρο του καταστήματος (πατάρι), στήθηκε επιχείρηση για την διακρίβωσή τους.
Δύο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετέβησαν συγκεκριμένα στο κατάστημα παριστάνοντας τους πελάτες κι εκεί μια 27χρονη υπήκοος Αγίου Δομίνικου, που εργαζόταν στο μπαρ αρχικά προσέγγισε τον ένα αστυνομικό κι αφού του ζήτησε να την κεράσει ποτό στη συνέχεια του πρότεινε να έρθει σε σαρκική επαφή μαζί της σε prive χώρο στο πατάρι του καταστήματος.
Ο αστυνομικός της κατέβαλε το ποσό των 100 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και μετά από συμφωνία με την 47χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ομοεθνή της 27χρονης, ανέβηκε με την τελευταία στο πατάρι.
Η 27χρονη άρχισε να γδύνεται κι έβγαλε από την τσάντα της ένα προφυλακτικό. Την στιγμή εκείνη ο αστυνομικός της δήλωσε την ιδιότητά του και με συναδέλφους του συνέλαβε τις δύο γυναίκες που στην πορεία διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχαν πιστοποιητικά υγείας της αρμόδιας υγειονομικής αρχής.
Προέκυψε επίσης ότι η 47χρονη διαθέτει άδεια διαμονής από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως σύζυγος ημεδαπού.

dimokratiki

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online