Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση αγροτών για ενδεχόμενες κινητοποιήσεις

lifespeed.gr


Δήμος Ρεθύμνης

 

 

 

 

 

Έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις εμφανίζον

ται οι αγρότες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, οι οποίοι μέσα από συναντήσεις και συσκέψεις επιχειρούν να καθορίσουν τα επόμενα βήματα του κλάδου.

Μετά τις αποφάσεις των αγροτών της κεντρικής Ελλάδας  να στήσουν τα πρώτα μπλόκα του 2018 στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται για τις 22 Ιανουαρίου, τη σκυτάλη φαίνεται πως παίρνουν οι αγρότες της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr και του Ράδιο Κρήτη, αγροτικοί σύλλογοι και φορείς από πολλές περιοχές του νησιού προγραμματίζουν συνάντηση για να καθορίσουν τη στάση τους. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Αστερουσίων Μανώλη Καρκαβάτσο, στο πλαίσιο της πανελλαδικής επιτροπής μπλόκων η παγκρήτια συντονιστική επιτροπή των αγροτών θα συναντηθεί αυτή την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 6:30 το απόγευμα στο Εργατικό κέντρο Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια της οποίας θα καθοριστεί η μορφή των κινητοποιήσεων στην Κρήτη και η ημερομηνία.

Πάντως, την ίδια ώρα, η Παγκρήτια Συντονιστική Επιτροπή (που εκφράζει και την πλειοψηφία των αγροτών) τηρεί σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ Γιώργο Τζωρτζάκη στάση αναμονής, χωρίς να έχει προγραμματίσει μέχρι στιγμής επαφές ή συσκέψεις.

Τελευταία άρθρα από τον/την lifespeed.gr