200 γιατροί ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

lifespeed.gr


Δήμος Ηρακλείου

Μια διαφορετική Κυριακή έζησαν περίπου 200 γιατροί της πόλης του Ηρακλείου την Κυριακή το πρωί στο Αρχαιολογικό Μουσείο, αφού το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης τους πρόσφερε για δύο ώρες δωρεάν ξενάγηση σε γνωστές και άγνωστες πτυχές του Μινωικού πολιτισμού και της Κρητικής Ιστορίας.

Οι γιατροί της πόλης μας άκουσαν με προσοχή, έμαθαν και μοιράστηκαν  το πάθος των ξεναγών για την ανάδειξη των ιστορικών στοιχείων του κρητικού πολιτισμού και ένιωσαν τον παλμό του πολιτισμού σε όλο του το μεγαλείο, μέσα στο πολιτιστικό ψυχο-θεραπευτήριο.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Χάρης Βαβουρανάκης με ανάρτηση του στο facebook ευχαρίστησε το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης, και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του κ. Βαγγέλη Αλεφαντινό για τον εγκάρδιο χαιρετισμό του και τους επαγγελματίες ξεναγούς κ. Αθηνά Σφακάκη-Κυριακάκη, κ. Μαίρη Δετοράκη, κ. Γιώργο Μαυράκη, για το ταξίδι γνώσης και πολιτισμού που τους προσέφεραν


 Επιπλέον έστειλε συγχαρητήρια στις επαγγελματίες ξεναγούς κ. Κατερίνα Γιακουμάκη, και κ. Μαρινέλλα Μαμαλάκη για το ξεχωριστό ταξίδι στο χρόνο και στον πολιτισμό που ενεπνεύσθησαν, δημιούργησαν και προσέφεραν στα παιδιά τους.  Αλλά και στις κυρίες Χριστίνα Μπασιούρη-Ανδρεαδάκη, Κατερίνα Μαυρικάκη και Μαριάννα Ρουσσάκη που φρόντισαν κάθε λεπτομέρεια , της ξεχωριστής σε πνευματικότητα εκδήλωσης.

Επιμέλεια Μαρας Μπέκας.

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online