Βούλα Πατουλίδου: Η πολιτική γύμνια και απομόνωση οδηγεί στον αυτοεξευτελισμό.

lifespeed.gr


Δήμος Θεσσαλονίκης

 

 

 

 

Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, σχολιάζοντας δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο τόνισε:

 

« Η πολιτική γύμνια και απομόνωση οδηγεί στον αυτοεξευτελισμό.

Είναι όμως ανεπίτρεπτο ένας δημόσιος λειτουργός να καλύπτει την γύμνια του με το πέπλο της αυτοπροβολής με κάθε θυσία, ακόμα και αυτής των εθνικών συμφερόντων. Δεν εξηγείται αλλιώς το συνεχιζόμενο παραλήρημα ενός ανθρώπου-διαμορφωτή πολιτικών σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας».

Και συνέχισε λέγοντας: 

«Ο κ. Μπουτάρης παραπαίει και είναι θλιβερό. Αφού όμως το αποφάσισε ας συνεχίσει τον κατήφορο μόνος του χωρίς να παρασέρνει και τον θεσμό του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης. Αν θέλει να είναι ο σταρ της πόλης και των New York Times, να αποποιηθεί του τίτλου του Δημάρχου.Τα εκατομμύρια πολιτών της Μακεδονίας αισθάνονται προσβεβλημένοι και εν τέλει αρχίζουν να ανησυχούν για τους σκοπούς που εξυπηρετεί. Πέρα από αυτές τις εξηγήσεις άλλη δε μπορεί να δοθεί για να δικαιολογήσει την συγχυτικές απόψεις του περί “μακεδονικής ονοματολογίας”».

Δείτε τι δήλωσε στον ΣΚΑϊ η Βούλα Πατουλίδου σχετικά με τις δηλώσεις Μπουτάρη για τη μετονομασία του αεροδρομίου Μακεδονία:

Video

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online