Συνεχίζονται τα σεμινάρια για καλλιέργεια αρωματικών φυτών

lifespeed.gr


Δήμος Λαγκαδά

 

 

Συνεχίζονται το Φεβρουάριο οι εκπαιδευτικές συναντήσεις του κύκλου σεμιναρίων για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών που υλοποιεί ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο του έργου «Ευδόκιμη Γη» με χρηματοδότηση από τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου TAP AG.

Οι επόμενες δύο εκπαιδευτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά, κατά τις ημερομηνίες:

  • Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 15:00 – 20:00
  • Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 9:00 – 14:00

Το πρόγραμμα «Ευδόκιμη Γη» είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην καλλιέργεια αρωματικών φυτών που θα ολοκληρωθεί σε δέκα  συνολικά εκπαιδευτικές συναντήσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν σε διήμερα έως το τέλος Μαΐου.

Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης, θα επιλεγούν πέντε  εκπαιδευόμενοι στους οποίους θα γίνει ατομική εκπαίδευση – συμβουλευτική για μια καλλιεργητική περίοδο. Παράλληλα θα υλοποιηθεί κατάρτιση συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε θέματα τυποποίησης – μεταποίησης του πρωτογενούς προϊόντος.

Όσοι παραγωγοί ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Γραφείο Δημάρχου Λαγκαδά στο τηλέφωνο: 2394330240

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πυρκαγιά στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγκαδά.... »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online