Εισέβαλε στη ΔΕΗ και απειλούσε να κάψει τους υπαλλήλους..... / video

lifespeed.gr


Δήμος Κιλκίς

 

 

 

 

Πολίτης λίγο μετά τις 10 το πρωί πήγε στα γραφεία της ΔΕΗ στο Κιλκίς και οργίλος ζητούσε εξηγήσεις από τους υπαλλήλους για τη διακοπή της σύνδεσής τους με το ηλεκτρικό δίκτυο. Προφανώς επειδή δεν είχε πληρώσει τους λογαριασμούς. Οι υπάλληλοι προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν ενημερώνοντάς τον ότι υπάρχουν διαδικασίες για επανασύνδεση, αλλά ο πολίτης σε έξαλλη κατάσταση απαιτούσε άμεση επανασύνδεση.

Κάποια στιγμή αποχώρησε από τα γραφεία της επιχείρησης, αλλά ύστερα από λίγα λεπτά επέστρεψε και κρατώντας ένα μπιτόνι (πέντε λίτρων) γεμάτο με βενζίνη. Σε έξαλλη πάντα κατάσταση έχυσε τη βενζίνη στο πάτωμα, στα γραφεία περιλούζοντας και τους έντρομους υπαλλήλους με βενζίνη απειλώντας ότι θα βάλει φωτιά.

Η αστυνομία του Κιλκίς που ειδοποιήθηκε, κατέφθασε γρήγορα και συνέλαβε τον δράστη παρότι αυτός  προέβαλε αντίσταση, αλλά ευτυχώς χωρίς να υλοποιήσει την απειλή του και να βάλει φωτιά. Παρενέβη άμεσα και η Πυροσβεστική για να αποτρέψει κάθε κίνδυνο ανάφλεξης του επικίνδυνου υγρού.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στην αστυνομία για τα περαιτέρω.

Το περιστατικό είναι το πρώτο παρόμοιο που συμβαίνει στο Κιλκίς και δηλωτικό των ακραίων, ενίοτε, συνθηκών υπό τις οποίες επιχειρείται η διακοπή ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κιλκίς ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες πλημμελληματικής μορφής, απόπειρα εμπρησμού για κοινό κίνδυνο και απείθεια, όσον αφορά την αντίστασή του στους αστυνομικούς. Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί μέσα στο Μάρτιο.

eidisis

Video

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online