Π. Τατούλης: Το 10o περιφερειακό συνέδριο είναι συνέδριο αποφάσεων....

lifespeed.gr


Δήμος Τρίπολης

 

 

 

 

«Είμαστε όλοι εδώ για να βρούμε τον βηματισμό μας και να ανταποκριθούμε πάνω στα αιτήματα που έχει θέσει το συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης, το οποίο είναι ένα συνέδριο αποφάσεων, ώστε να βγει η Περιφέρεια Πελοποννήσου πολύ ισχυρή στο αμέσως επόμενο διάστημα».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην κεντρική εκδήλωση του 10ου περιφερειακού συνεδρίου για τη παραγωγική ανασυγκρότηση, που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.

Όπως πρόσθεσε, «είναι κρίσιμο να αποκαταστήσουμε σε αυτή τη χώρα τον αμοιβαίο θεσμικό σεβασμό, για να μπορέσουμε να λέμε σε αυτή τη χώρα ότι μπορούμε να βρούμε άλλους δρόμους, για να χαράξουμε νέα πορεία».

Απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Κύριε πρωθυπουργέ, είναι γεγονός πως η κυβέρνηση σας έχει εξαιρετικό φόρτο εργασίας να ασχολείται με τη δημοσιονομική ισορροπία, αλλά είναι επίσης γεγονός, πως το βάρος της ανάπτυξης είναι στις πλάτες των Περιφερειών». Μάλιστα, όπως ανέφερε σ' αυτό το σημείο, «η ιστορία έχει δείξει ότι η χώρα μας, πολλές φορές έχει βρεθεί σε περιόδους κρίσεων, αλλά πάντα είχε έναν σημαντικό παράγοντα: τις ισχυρές Περιφέρειες, με ανθρώπους που ήξεραν πώς να παλέψουν».

Στην συνέχεια, ο Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε θετική την πρωτοβουλία για την διεξαγωγή των περιφερειακών συνεδρίων, λέγοντας ότι «ο στόχος που έχουν είναι η ανάπτυξη του τόπου μας». Επίσης, σε άλλο σημείο της ομιλίας του, τόνισε ότι «σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι πολίτες απαιτούν από το πολιτικό σύστημα να βρεθεί ένα πεδίο επικοινωνίας, που θα απομονώνει τις ακραίες φωνές».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online