Απ΄ τις 3.000 € ξεκινάει μηνιαίως το μίσθωμα για το «Αχίλλειον»

lifespeed.gr


Δήμος Βόλου

 

 

Από τις 3.000 € μηνιαίως και 36.000 € ετησίως διαμορφώνεται το τίμημα για τη μίσθωση του δημοτικού καταστήματος «Αχίλλειον» στην παραλία του Βόλου. Η Οικονομική Επιτροπή, που συνεδριάζει τη Δευτέρα, θα εγκρίνει την κατάρτιση όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος «Αχίλλειον» που βρίσκεται στο Βόλο, επί της παραλιακής οδού Αργοναυτών και Κουμουνδούρου.
Σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων του Δήμου Βόλου τo εκμισθούμενο δημοτικό κατάστημα «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ», το οποίο αποτελεί ανεξάρτητο κατάστημα του διατηρητέου κτιριακού συγκροτήματος «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ», είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος με εμβαδόν ισογείου 138,08 τ.μ. και πατάρι 102,62 τμ βρίσκεται στο Βόλο, επί της παραλιακής οδού Αργοναυτών και Κουμουνδούρου, η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε επτά έτη και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, ενώ ο μισθωτής δεν απαλλάσσεται της πληρωμής του μισθώματος εάν δεν έκανε χρήση αυτού χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου.
Η τιμή εκκίνησης της πλειοδοσίας ορίζεται στο ποσό των 36.000 € ετησίως, ήτοι 3.000 € μηνιαίως, αναπροσαρμοζόμενου κατ’ έτος, σε ποσοστό ίσο με το ύψος του ετήσιου πληθωρισμού (δείκτης Τιμών Καταναλωτή) όπως αυτός υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).
Πληροφορίες για τη διακήρυξη του διαγωνισμού παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Διεύθυνση Οικονομικών- Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας & Κληροδοτημάτων, Διεύθυνση: Λ. Ειρήνης 131–Δημαρχείο πρώην Δήμου Ν. Ιωνίας τηλ. 2421353149 και 2421353155.

magnesianews

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online