Ξεκίνησαν τα δημοσιογραφικά ταξίδια στην Αλόννησο Κύριο

lifespeed.gr


Δήμος Αλοννήσου

Νωρίς ξεκίνησαν φέτος τα δημοσιογραφικά ταξίδια στην Αλόννησο, αφού με την έναρξη της τουριστικής περιόδου έφτασε στο νησί και η πρώτη δημοσιογραφική αποστολή από το εξωτερικό.

Πρόκειται για δημοσιογραφικό ταξίδι, το οποίο διοργανώθηκε από τη ναυτιλιακή εταιρία SAIL AEGEAN σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρία TUIFLY του Βελγίου. Οι φιλοξενούμενοι, ένας blogger, ο οποίος δραστηριοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ο εκδότης του Βελγικού περιοδικού YACHTING SUD, επισκέφθηκαν το Βόλο, το Πήλιο και τις Σποράδες με ιστιοπλοϊκό σκάφος της εταιρίας SAIL AEGEAN. Είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής με σκοπό την προβολή της στα Βελγικά μέσα εν όψει της σύνδεσης των Βρυξελλών με το Βόλο και της προσθήκης δεύτερης εβδομαδιαίας πτήσης το φετινό καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό YACHTING SUD, το οποίο ειδικεύεται στο θαλάσσιο τουρισμό, είναι το πρώτο σε πωλήσεις γαλλόφωνο περιοδικό του Βελγίου.

Η Βελγική αποστολή έφτασε στην Αλόννησο ανήμερα την Πρωτομαγιά, όπου περιηγήθηκε στο νησί, ενώ την επομένη αναχώρησε για το θαλάσσιο πάρκο και τα ερημονήσια.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, η οποία υποδέχτηκε τη δημοσιογραφική αποστολή στο νησί, δήλωσε ‘‘ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την πρώτη δημοσιογραφική επίσκεψη της φετινής χρονιάς, η οποία όχι μόνο μας φέρνει σε επαφή με μια ευρωπαϊκή αγορά-στόχο, όπως το Βέλγιο, αλλά και με ειδικές μορφές τουρισμού, όπως ο θαλάσσιος τουρισμός, τον οποίο θέλουμε να προωθήσουμε. Η επαφή με τους διοργανωτές προέκυψε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Αλοννήσου στις Βρυξέλλες τον περασμένο Νοέμβριο και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για τη διοργάνωση του συγκεκριμένου ταξιδιού εξοικείωσης με την περιοχή μας και την άριστη συνεργασία.’’

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online