3ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού στη Χαλάστρα

lifespeed.gr


Δήμος  Δέλτα

 

 

 

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζει ο Δήμος Δέλτα σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου με το 3ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού, στη Χαλάστρα, αύριο  Κυριακή 3 Ιουνίου από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Το Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού θα είναι και φέτος μία χαρούμενη γιορτή για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, με εργαστήρια κηπουρικής, χειροτεχνίας και κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά, κινητικά παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον, κουκλοθέατρο και πολλές άλλες εκπλήξεις.

«Ο Δήμος μας είναι ο Δήμος όπου η σχέση των ανθρώπων με το περιβάλλον είναι άμεση και καθημερινή, λόγω των αλιευτικών, των αγροτικών αλλά και των βιομηχανικών δραστηριοτήτων αλλά και γιατί έχουμε στην επικράτειά μας το μοναδικό Εθνικό Πάρκο Δέλτα Γαλλικού, Αξιού και Λουδία. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να θεωρούμε ότι το περιβάλλον είναι το μεγάλο μας σπίτι. Στην κάθε μας μέρα, στην κάθε μας πράξη. Από την άλλη, βιώνουμε κι εμείς, όπως πολλές περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης τις συνέπειες της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής. Το Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού είναι μια γιορτή εκπαίδευσης και άμεσης επαφής με το περιβάλλον για τα μικρά παιδιά. Συγχαρητήρια σε όσους εργάζονται και συνδράμουν για τη διοργάνωσή του. Είναι μια καλή ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς αλλά και για τους δημότες μας να επισκεφτούν το Δήμο Δέλτα αυτή την Κυριακή 3/6 και να βιώσουν αυτή την πολύτιμη σχέση» δήλωσε ο δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online