Συγχαρητήρια για τη σύλληψη των διαρρηκτών αυτοκινήτων....

lifespeed.gr


Δήμος Ρεθύμνης 

 

 

 

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ρεθύμνης σε ανακοινωσή της συγχαίρει τους συναδέλφους της για τη σύλληψη των τριών ατόμων που είχαν "ρημάξει" αυτοκίνητα  των πολιτών:

 

"Το Δ.Σ. της Ένωσής μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, οι οποίοι την 01/06/2018 στην περιφέρεια του Δήμου Ρεθύμνης και έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, προέβησαν στη σύλληψη τριών (3) ατόμων, κατηγορούμενων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε σταθμευμένα οχήματα σε περιοχές των Δήμων Ρεθύμνης, Αγίου Βασιλείου και Φαιστού.
Επιπλέον σε βάρος δύο εκ των τριών συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υ.Α. Ρεθύμνης, εξιχνιάστηκαν έως τώρα συνολικά εννέα υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν σε σταθμευμένα οχήματα κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Οι συνάδελφοι με την προσωπική τους υπερεργασία και απαράμιλλο ζήλο, αλλά και τον άψογο επιχειρησιακό συντονισμό, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν, με μοναδικό γνώμονα το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη".

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online