22 λεπτά για 1 χιλιόμετρο! - Τεράστιο πρόβλημα η παράνομη στάθμευση... Γράφει η Μάρα Μπέκα

Μάρα Μπέκα

 Δήμος Χερσονήσου

 

 

 

 

Τεράστιο πρόβλημα με τα διπλοπαρκαρισμένα και  παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα παρουσιάζεται στο κέντρο της  Χερσονήσου, σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του ekriti.gr  

Καθημερινά ο εν λόγω κύριος περνάει από το κέντρο για να πάει στην δουλειά του, σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής  και κάνει από 18-22 λεπτά για να διανύσει μια απόσταση ενός  χιλιομέτρου.

 

Ο ίδιος για το θέμα αναφέρει: Το κέντρο της Χερσονήσου καθημερινά πνίγεται  από την κίνηση και τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.Δυστυχώς το πρόβλημα είναι χρόνιο και ο δήμος μαζί με την δημοτική αστυνομία δεν φαίνεται να κάνουν κάτι. Παρόλο που υπάρχουν παντού απαγορευτικά στάθμευσης και ταμπέλες, ο καθένας κάνει ότι θέλει. Που να μπει και λεωφορείο ή πούλμαν στο κέντρο; Θα κάνει μια ώρα για να βγει… Λυπάμαι τους τουρίστες και την εικόνα που σχηματίζουν για εμάς.

Ο  δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης, δήλωσε στο ekriti.gr: To θέμα της σταθμευσης είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Ο δήμος και η δημοτική αστυνομία Χερσονήσου κάνουν ότι μπορούν από την πλευρά τους, μοιράζοντας κλήσεις και εφαρμόζοντας τον ΚΟΚ. Το πρόβλημα ξεκινάει από την έλλειψη δημοτικών πάρκινγκ στην περιοχή, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι οδηγοί και οι τουρίστες. Δυστυχώς οι ιδιώτες δεν δέχονται να κάνουν σύμβαση μαζί μας. Έχουμε βγάλει διαγωνισμό αλλά δεν υπάρχει κάποιος να μας μισθώσει... Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.  

Μάρα Μπέκα

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online