Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Άνδρο ...γράφει η Βάντα Βλασταρά

lifespeed.gr


Δήμος Άνδρου

 

 

 

 

Έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην Άνδρο, και έγινε η παρουσίαση των καλοκαιρινών  πολιστικών εκδηλώσεων του νησιού ,στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus.Παραβρέθηκαν τα ΜΜΕ και κάποιοι καλλιτέχνες .

Ο Παντελής Βούλγαρης  καλλιτεχνικός διευθυντής,παρουσίασε το τέταρτο φεστιβάλ ,και οι θερινές εκθέσεις διοργανώθηκαν από το ίδρυμα Β και Ε Γουλανδρή ,από τον διευθυντή Κυριάκο Κουτσομάλη και το ίδρυμα Π και Μ Κυδωνιέως .Επίσης αναφέρθηκε και η έκθεση Καϊρείου βιβλιοθήκης.

Ο δήμαρχος Άνδρου ,αφού είπε πως το νησί εξελίσσεται σε κέντρο καλοκαιρινού πολιτισμού ,ανακοίνωσε πως παραδίδεται το πολιτιστικό κέντρο στο Κόρθι .

Ελπίζουμε - είπε- να βρει τον ρόλο του και να συμπεριληφθεί στα πολιστικά  αλλά και επιστημονικά δρώμενα του νησιού μας,μια και μέχρι σήμερα τα συνέδρια και οι ημερίδες γίνονται στον χειμερινό κινηματογράφο  της χώρας .

Αυτή την στιγμή με εξαίρεση τον πολυχώρο στο Κόρθι ,στ' άλλα μέρη του νησιού δεν υπάρχουν υποδομές .

Παρενέβη ο ιδιοκτήτης ''Αιγαίας'' ο οποίος είπε πως υπάρχει στο συγκρότημα του ανοιχτό θέατρο, και έκανε πρόσκληση σε συναυλία που θα γίνει τον Σεπτέμβριοι της Κατερίνας Πολέμη .

Βάντα Βλασταρά 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 11:28

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online