Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλοννήσου....

lifespeed.gr


Δήμος Αλοννήσου

Η περιβαλλοντική ομάδα τοβαλλοντικυ Γυμνασίου Αλοννήσου επισκέπτεται τον Δήμαρχο

 

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αλοννήσου πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η περιβαλλοντική ομάδα του ΓυμνασίουΑλοννήσου στα πλαίσια των διδακτικών επισκέψεων του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, το οποίο υλοποιείται κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Οι μαθητές, οι οποίοι συμμετέχουν σε πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα ‘‘ΝΑΙ στην ανακύκλωση, ΟΧΙ στην πλαστική σακούλα’’, επισκέφθηκαν χθες το μεσημέριτον Δήμαρχο Αλοννήσου, Πέτρο Βαφίνη, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια τους, Κική Αναγνώστου, η οποία είναι η υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος.

Οι μαθητές πήραν συνέντευξη από τον Δήμαρχο θέτοντας ερωτήσεις σχετικά με την πορεία της ανακύκλωσης στο νησί και τα αποτελέσματα της στο περιβάλλον,αλλά και την εξέλιξη της δράσης για την κατάργηση της πλαστικής σακούλας. Μετά το πέρας της συνέντευξης ακολούθησε ενημερωτική συζήτηση σχετικά με τις παραπάνω δράσεις, οι οποίες υλοποιούνται από τον Δήμο Αλοννήσου. Ο Δήμαρχος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των μαθητών, λύνοντας τις απορίες τους πάνω στα συγκεκριμέναθέματα, ενώ οι μαθητές προσφέρθηκαν να συνδράμουν στην εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών για την συνέχιση των δύο δράσεων.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online