Το 2o Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ στην λίμνη Τριχωνίδα.... Γράφει η Βάντα Βλασταρά

lifespeed.gr


Δήμος Αγρινίου

 

 

 

Ο Δήμος Αγρινίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση διοργανώνουν και φέτ ος το 2ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ που ξεκινά την Πέμπτη 23  και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου στην λίμνη Τριχωνίδα.

Για τέσσερις ημέρες το Αγρίνιο θα φιλοξενήσει ελληνικά και ξένα συγκροτήματα σε μία πολύχρωμη παρέλαση πολιτισμών και παραδόσεων χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας με άλλους λαούς.

Το Φεστιβάλ της πόλης υποδέχεται 400 χορευτές από 11 χώρες, οι οποίες είναι οι εξής : Μαλαισία, Κίνα, Γκάνα, Ρωσία, Ουκρανία, Ισπανία, Πολωνία, Σλοβακία, Ρουμανία, Σερβία, Ιταλία.

Για μία ακόμη χρονιά το κέντρο της πόλης, αλλά και οι Δημοτικές Ενότητες, θα πλημμυρίσουν από ξεχωριστούς ρυθμούς και μελωδίες. Οι θεατές θα θαυμάσουν εντυπωσιακά κοστούμια και θα μυηθούν στην  παράδοση και τον πολιτισμό των χωρών που θα επισκεφθούν την πόλη.

Μέσα από πολύχρωμες χορευτικές παραστάσεις το κοινό  θα ταξιδέψει σε διαφορετικές παραδόσεις και πολιτισμούς ενώ τα ελληνικά συγκροτήματα  θα μεταλαμπαδεύσουν το πνεύμα και την ταυτότητα της ελληνικής φυλής.

Η έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει με την εντυπωσιακή παράσταση Ελληνικών Χορευτικών Συγκροτημάτων της περιοχής μας  στην Πλατεία Δημοκρατίας την Πέμπτη 23 Αυγούστου  στις 21.00.

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου, στις 20.00   θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των συγκροτημάτων κατά μήκος της οδού Παπαστράτου (από το Πάρκο μέχρι την κεντρική πλατεία) με  ενδιάμεσες στάσεις για χορό στους δρόμους της πόλης.

Βάντα Βλασταρά

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online