Έκλεβαν μπαταρίες και πετρέλαιο κίνησης από σταθμευμένα φορτηγά και Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα

lifespeed.gr


Δήμος Κοζάνης

 

 

 

 

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραξε δώδεκα  διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα, το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου από 10 έως 22 Αυγούστου στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης .

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα, μέλη της συμμορίας, δυο Έλληνες 36 και 44 χρονών και ένας αλλοδαπός 44 χρονών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για συγκρότηση συμμορίας.

Οι κλοπές διαπράχθηκαν από τα μέλη της συμμορίας, παραβιάζοντας το εσωτερικό των μηχανών αυτοκινήτων καθώς και τα ρεζερβουάρ αυτών.
Τα μέλη της συμμορίας αφαίρεσαν συνολικά 27 μπαταρίες αυτοκινήτων και 2.360 λίτρα πετρελαίου κίνησης από 12 φορτηγά και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης.

Ακολούθως, ο 36χρονος διέθεσε μέρος των αφαιρεθέντων συσσωρευτών σε 60χρονο Έλληνα, ο οποίος στη συνέχεια προέβη στην περαιτέρω πώλησή τους.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

20 συσσωρευτές ενέργειας (μπαταρίες) διαφόρων τύπων, μέρος των οποίων αποδόθηκε στους κατόχους τους και
44 πλαστικά μπιτόνια με πετρέλαιο κίνησης, συνολικής χωρητικότητας 880 λίτρων.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη Έλληνα, ηλικίας 60 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online