Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Από μένα για σένα» ...Γράφει η Βάντα Βλαταρά

lifespeed.gr


Δήμος Κηφισιάς

 

 

 

 

Δήμος Κηφισιάς, μέσω του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» στέκεται με διάθεση αλληλεγγύης δίπλα στον καθημερινό άνθρωπο που ενδεχομένως να έχει πληγεί από την παρατεινόμενη κρίση. Στο πλαίσιο της έμπρακτης κοινωνικής ευαισθησίας του Δήμου έρχεται να προστεθεί η δράση «Από μένα για σένα».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει σκοπό να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις του Δήμου Κηφισιάς: καταστήματα, επιχειρήσεις, φορείς, αλλά και κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Επιχειρήσεις του Δήμου μας (φούρνοι, κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ κλπ) έχουν αρχίσει να συμμετέχουν σε ένα σύμφωνο κοινωνικής πολιτικής το οποίο εξασφαλίζει, με την σύμπραξη και των πολιτών, την παροχή αγαθών και υπηρεσιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

«Κύριο μέλημα είναι η ενεργοποίηση των δημοτών ώστε να προσφέρουν συλλογικά, με τους ελάχιστους δυνατούς πόρους, υπηρεσίες καθημερινής χρήσης σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Είναι μια δράση αγάπης, συμπαράστασης, βοήθειας, είναι μια κίνηση να δείξουμε πως κανείς δεν είναι μόνος», τονίζει ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς Γιώργος Τσούλος.

Ακόμα και με μια ελάχιστη συνεισφορά, όπως είναι το αντίτιμο ενός καφέ, ο κάθε πολίτης θα μπορεί ενεργά να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς (ΔΙΟΝΥΣΟΥ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Τηλ.: 210 8019633, 210 6233315)

 Βάντα Βλασταρά

Τελευταία άρθρα από τον/την lifespeed.gr