Το CampusBus στα Τρίκαλα.. γράφει η Βάντα Βλασταρά

lifespeed.gr


Δήμος Τρικαίων

 

 

 

Στα Τρίκαλα, θα βρίσκεται στις 23 Οκτωβρίου, το CampusBus, με στόχο την ενημέρωση των ανέργων και των προσφύγων που διαμένουν στην περιοχή, για θέματα εργασίας, όπως ενημέρωσε ο Δήμος Τρικκαίων, στο πλαίσιο στήριξης δράσεων Φορέων και Οργανώσεων που στοχεύουν στην τόνωση της απασχόλησης και τη στήριξη ειδικών πληθυσμιακών ομάδων.

Το Freelance CampusBus είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο το οποίο διενεργεί σε όλη σχεδόν τη χώρα σεμινάρια εκπαίδευσης σε online πλατφόρμες εύρεσης εργασίας (π.χ. Upwork, Freelancing κλπ).

Οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν  να χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες εύκολα και γρήγορα  προκειμένου  να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία του συνεργάτη κι αφορούν εργασίες μικρής διάρκειας όπως η μετάφραση, επεξεργασία λιστών, το data entry κλπ.
Το CampusBus μαθαίνει στους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν  το δικό τους  προφίλ, να κλείνουν συνεργασίες στις πλατφόρμες και να τις  υλοποιούν αποτελεσματικά λαμβάνοντας καλές κριτικές ώστε να αυξήσουν τη ζήτηση ως ελεύθεροι επαγγελματίες και συνεπώς το εισόδημα τους.

Στο πρόγραμα συμμετέχουν άνεργοι Έλληνες και πρόσφυγες που γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα

Η συμμετοχή είναι δωρεάν με αίτηση συμμετοχής στο: www.campusbus.org/apply

Τα μαθήματα διαρκούν 2 ημέρες, πραγματοποιούνται εντός του λεωφορείου που έχει διαμορφωθεί ως τάξη για να φιλοξενήσει τους συμμετέχοντες και είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπολογιστές. Μετά τη συμμετοχή τους οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και mentoring από ειδικούς.

Το CampusBus θα το βρίσκεται  παραποταμίως, στη συμβολή των οδών Βασ. Τσιτσάνη και 21ης Αυγούστου, στις ειδικά διαμορφωμένες θέσεις στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων.

Βάντα Βλασταρά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online