Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε ο Στ. Αρναουτάκης....

lifespeed.gr


Δήμος Ηρακλείου

 

 

 

 

 

   Όπως είχε δηλώσει και κατά το παρελθόν η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα γινόταν την ημέρα εορτασμού του πολιούχου του Ηρακλείου Αγίου Μηνά κι έτσι σήμερα ο κ. Αρναουτάκης προέβη στην ανακοίνωση της υποψηφιότητα του.

   «θα διεκδικήσουμε και πάλι την Περιφέρεια Κρήτης στις εκλογές του Μαΐου του 2019. Έχοντας ως στόχο τον συγκρητισμό, την ισόρροπη ανάπτυξη και την ενότητα όλου του κρητικού λαού. Αυτό το τρίπτυχο θέλουμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε μαζί με όλους τους πολίτες της Κρήτης. Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε "εθνική Κρήτης", γιατί πιστεύουμε στην ενότητα και τη συνεργασία και με τον τρόπο αυτό θα συνεχίσουμε την πορεία μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

   Σχετικά με την ανακοίνωση χρισμάτων από κόμματα, ο κ. Αρναουτάκης τόνισε: «Εμείς από την πλευρά τη δική μας έχουμε δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι η αυτοδιοίκηση είναι ανεξάρτητη και πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη. Δεν χρειάζονται χρίσματα. Θέλουμε τις συνεργασίες, τις συνέργειες, τις συμπορεύσεις με όλους αυτούς που μπορούν να έχουν τα ίδια οράματα με εμάς. Να διεκδικούμε για την Κρήτη και να μπορούμε να υλοποιούμε από το ένα άκρο του νησιού στο άλλο. Πάνω από όλα όμως, αυτό που χρειάζεται είναι η Περιφερειακή Ανάπτυξη, η τοπική ανάπτυξη και η ενότητα όλων. Κι αυτό θεωρώ ότι το έχουμε πετύχει στις προηγούμενες θητείες μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 14:03

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online