«Ψυχρή εισβολή» της «Πηνελόπης» στη Μαγνησία

lifespeed.gr


Δήμος Βόλου

 

 

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο έχει προκαλέσει από χθες η χιονόπτωση στο ορεινό Πήλιο. Ειδικότερα, διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Κισσού – Χανίων (δρόμος χιονοδρομικού κέντρου) και η κίνηση των οχημάτων έγινε από εναλλακτική διαδρομή.
Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης και παγετού στον επαρχιακό δρόμο Βόλου – Ζαγοράς (άνω κλάδος), από το 25ο έως το 30ο χιλιόμετρο, καθώς και στον επαρχιακό δρόμο Χανίων – Δράκειας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψυχρή φάση της κακοκαιρίας «Πηνελόπη», δίνοντας σημαντικά ύψη βροχής στα ανατολικά τμήματα του Νομού και κυρίως στη Ζαγορά.

Σήμερα προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με παροδικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά (από το ύψος του Βόλου και νοτιότερα) και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.
Στο Βόλο σήμερα το θερμόμετρο θα δείξει 8 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Στο Βελεστίνο για σήμερα περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 4 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Στη Ζαγορά σήμερα προβλέπεται πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης, με την θερμοκρασία στους 2 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 0 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για σήμερα στον Αλμυρό προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

e-thessalia.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online