Ο Διόνυσος Υποδέχτηκε το νέο βιβλίο του Άρη Γαβριηλιδη «Νοσταλγώντας την δεκαετία του ’50». ..Γράφει η Βάντα Βλασταρά

lifespeed.gr


Δήμος Διονύσου

 

 

 

 


Ο καιρός το επέτρεψε, οι φίλοι στον Διόνυσο το θέλησαν, κι έτσι το πρωί της Κυριακής 13 Ιανουαρίου, στον φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού της Δ. Ε. Διονύσου έγινεμε με μεγάλη προσέλευση  η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άρη Γαβριηλιδη  «Νοσταλγώντας την δεκαετία του ’50».

Εκ μέρους των διοργανωτών μίλησαν οι  Τάσος Μπάση, Πρόεδρος της Δ.Ε. Διονύσου και η Χριστίνα Γιαννέτου, εκ μέρους της Βιβλιοθήκης Διονύσου.

Η παρουσίαση του βιβλίου από τον συγγραφέα-ποιητή Βασίλη Γεωργιάδη.

Η ανάγνωση αποσπασμάτων από την Έμιλυ Αθανασιάδου.

Είχε «εποπτικά μέσα» όπως την παλιά, γυάλινη σύριγγα με την τεράστια βελόνα (με την οποία η Έμιλυ έκανε απόλυτα παραστατικό το σχετικό απόσπασμα του βιβλίου), την παλιά γκαζιέρα, το χάλκινο γουδί και την σβούρα με το κορδονέτο.

Έκπληξη  επεφύλαξαν οι φίλοι Λευτέρης Μαϊρόπουλος και Παντελής Παραμάνης με την μουσική παρεμβολή τους από τον εξώστη από όπου τραγούδησαν με το μπουζούκι και την κιθάρα τους ένα τραγούδι για το Πασαλιμάνι της εποχής εκείνης.

Είχε όμως και, την θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι παριστάμενοι. Συμμετείχαν, γελούσαν, χειροκροτούσαν, θυμόντουσαν μαζί, δημιουργώντας ένα καταπληκτικό κλίμα και κάνοντας την παρουσίαση βιβλίου διαφορετική από τις άλλες, που θα μας μείνει αλησμόνητη.

Βάντα Βλασταρά                         

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online