«Γεύσεις και Αρώματα από τη Χίο»..... στη 14η έκθεση HO.RE.CA....Γράφει η Βάντα Βλασταρά

lifespeed.gr


Δήμος Χίου

 

 

 

 

O Σύλλογος «ΜΑΣΤΙΧΑ» που ιδρύθηκε το 2018, με σκοπό την διατήρηση και προώθηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της Χίου, μας προσκαλεί όλους στην εκδήλωση «Γεύσεις και Αρώματα από τη Χίο», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δράσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), για την προώθηση του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό», με συνταγές από τη Μυροβόλο Χίο και τοπικά προϊόντα.

 

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 11.00 - 11.30, αλλά και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα (11.00 - 11.30 το πρωί), στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, όπου και θα εξελίσσεται η 14η έκθεση HO.RE.CA. (8 έως και 11 Φεβρουαρίου) και πιο συγκεκριμένα στο περίπτερο του Ξ.Ε.Ε., που θα φιλοξενηθεί στο HALL No 4, Stand No A18-B18. Μαγείρισσα θα είναι η Άννα Καριστιανού και παρουσιάστρια η Άννα Κλαδιά, ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου «ΜΑΣΤΙΧΑ» (Ταμίας και Πρόεδρος αντίστοιχα), αλλά και μαγείρισσα και δημοσιογράφος/παρουσιάστρια αντίστοιχα τoυ κυριακάτικου τηλεοπτικού μαγκαζίνο «Άκου να δεις τώρα» , στο κανάλι «AΛΗΘΕΙΑ TV», που εκπέμπει σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο. Το Βόρειο Αιγαίο, που απ' ότι φαίνεται θα κλέψει τις εντυπώσεις στην HO.RE.CA., καθώς μαγειρικές παρουσιάσεις στο πλαίσιο του «Ελληνικού Πρωινού» θα έχει και η Λέσβος (ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα).


Στο περίπτερο του «Ελληνικού Πρωινού» οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν γνήσια ελληνικά προϊόντα από περιοχές όπως η Κάλυμνος, η Ρόδος, η Κως, η Λέρος, η Κρήτη, η Νάξος, η Λέσβος, η Χίος, η Ζάκυνθος, η Φωκίδα, η Ήπειρος, η Χαλκιδική κ.άλ. και θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις τους στις γεύσεις του Ελληνικού Πρωινού, μέσω μιας σειράς δράσεων. Υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου και πολλαπλώς βραβευμένου chef Μιχάλη Μάρθα, ο οποίος έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου πρεσβευτή chef της Ελλάδας (the Best chef Ambassador for Greece 2016) και τον τίτλο ενός εκ των καλυτέρων νέων chef της Mεσογείου (San Pellegrino Young Chef 2015 και 2016), στο περίπτερο του «Ελληνικού Πρωινού» θα μαγειρευτούν παραδοσιακές συνταγές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις γαστρονομικές δυνατότητες, αλλά και τις διατροφικές αξίες των τοπικών προϊόντων.

 

Βάντα Βλασταρά                  

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online