"Ο σημαδεμένος Ερημίτης." του Γιώργου Νεοφώτιστου στον Δαναό...Γράφει Η Βάντα Βλασταρά

lifespeed.gr


Δήμος Αργους Μυκηνών

 

 

 


Ο σημαδεμένος ερημίτης

 

Συντελεστές

Συγγραφέας: Γιώργος Νεοφώτιστος
Εκδόσεις: Όστρια

Του Αργείου Ιατρού Γιώργου Νεοφώτιστου θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του


"Ο σημαδεμένος Ερημίτης."

από τον Επίτιμο Ειδικό Πάρεδρο, του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου,και συν/χο Εκπαιδευτικό κ. Αναστάσιο Σκλήρη,και απο τον Συγγραφέα κ Γιώργο Νεοφώτιστο.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα διαλέξεων "ο Δαναος" στις 6μμ.

Περιγραφή
 

Ήταν ο νεαρόςΛεόντιος, γιατρός Ακτουάριος και αρχίατρος του μεγαλύτερου Νοσοκομείου του τότε κόσμου. Του Θεραπευτηρίου της Μονής Παντοκράτορα, της Κωνσταντινούπολης Γιος πριγκίπισσας του Βυζαντίου και συγγενής των Παλαιολόγων, μεγάλωσε στα θαυμαστά ανάκτορα των Βλαχερνών. Ήταν παιδικός φίλος του νεαρού Ανδρόνικου, εγγονού του Αυτοκράτορα Ανδρόνικου Παλαιολόγου του Β’ Φίλοι τους, γόνοι των ισχυρότερων οικογενειών του Βυζαντίου! …ζει ευτυχισμένος με την οικογένειά του στην Πόλη, μακριά από τις ίντριγκες των ανακτόρων μέχρι που… …και ξαφνικά όλα αλλάζουν ! Ξεσπά ο εμφύλιος των δύο Παλαιολόγων και εκείνος, πιστός στον νεαρό φίλο του Ανδρόνικο, δέχεται την μήνη του παππού του και Αυτοκράτορα, Ανδρόνικου Παλαιολόγου Β’. Τα πάντα στη ζωή του Λεόντιου ανατρέπονται. Η ζωή του στη Βασιλεύουσα γίνεται πια προβληματική! Η οικογένειά του διαλύεται και εκείνος, δραπετεύει κυνηγημένος από την Κωνσταντινούπολη. Μια απίστευτη περιπέτεια ξεκινά για αυτόν…


Ο Συγγραφέας

 

Ο κ. Γιώργος Νεοφώτιστος γεννήθηκε στο Άργος, μαθητής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο Αρρένων της πόλης, απ΄όπου όταν αποφοίτησε, εισήχθη με εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κάτοχος του ιατρικού πτυχίου, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο 401 Γεν Νοσοκομείο Αθηνών, ως έφεδρος ανθυπίατρος, στην παθολογική κλινική. Συνέχισε για την ειδικότητά του στον «Ευαγγελισμό» , όπου τελείωσε Ειδική Παθολογία & συνέχισε Νεφρολογία. Διορίστηκε διευθυντής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου ίδρυσε και λειτούργησε την πρώτη Μονάδα Τεχνητού νεφρού στη Κρήτη. Στη συνέχεια έγινε εταίρος σε Γενική Κλινική στο Ηράκλειο, και διευθυντής της ιατρικής της υπηρεσίας.

 

Info

ISBN 978-960-604-416-8,
Εκδ.  Βιβλίου, 2018
648 σελ.
Αγγελή Μπόμπου 8

Άργος
       Βάντα Βλασταρά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online