Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε άτομα τρίτης ηλικίας...Γράφει η Βάντα Βλασταρά

lifespeed.gr


Δήμος Ρεθύμνου

 

 

 

 

Νέος κύκλος μαθημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για άτομα της τρίτης ηλικίας, ξεκινάει στο Ρέθυμνο με τη συνέχιση της συνεργασίας του δήμου Ρεθύμνου με την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI Institute, οι οποίοι είναι οι επίσημοι διαχειριστές του προγράμματος.
Η συνέχιση των μαθημάτων είναι αποτέλεσμα – σύμφωνα με τους υπεύθυνους του δήμου- της επιτυχίας που σημείωσε η διεξαγωγή του πρώτου κύκλου εκπαίδευσης στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών σε συνάρτηση με το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν πολίτες για επανέναρξη του προγράμματος. 
Η έναρξη του νέου κύκλου μαθημάτων, ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο δίωρα σεμινάρια ανά εβδομάδα, τα οποία θα υλοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις το απόγευμα έως τις 7.00μ.μ., στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ρεθύμνου. Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους και προσφέρονται δωρεάν, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στην κ. Κατσιμάνη Κατερίνα, στο τηλέφωνο του Β΄ ΚΑΠΗ 28310 55243 από τις 8 το πρωϊ έως τις 2 το μεσημέρι.
Τα Μέλη των ΚΑΠΗ θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, στο ΚΑΠΗ που είναι εγγεγραμμένα και επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος, προκειμένου ο καταρτισμένος εκπαιδευτής να είναι σε θέση να τους παράσχει με ευελιξία την κατάρτιση που προβλέπει το Πρόγραμμα, σε περίπτωση αυξημένου αριθμού αιτήσεων, οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν με κλήρωση.

   Βάντα Βλασταρά

Τελευταία άρθρα από τον/την lifespeed.gr