Δυναμική παρουσία του Δήμου Ρεθύμνου στην έκθεση ΜΙΤΤ στην Μόσχα...

lifespeed.gr


Δήμος Ρεθύμνου

 

 

 

 

 

Τη διενέργεια σειράς επαφών με Tour Operators και ΜΜΕ της Ρωσίας πραγματοποίησε ο Δήμος Ρεθύμνου στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς τουριστικής έκθεσης τουρισμού της Ρωσίας ΜΙΤΤ 2019, που έκλεισε τις πύλες της την περασμένη Πέμπτη.

 

Η έκθεση συγέντρωσε πάνω από 22.000 εμπορικούς επισκέπτες από τη Ρωσία και απο 90 χώρες και 1.800 εκθέτες από 54 χώρες.

 

Οι επαφές του Δήμου Ρεθύμνου διενεργήθηκαν μέσω της Russian Media Group, γνωστή για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει για δήμους, περιφέρειες και ξενοδοχεία στην ρώσικη αγορά.

Στην επιτυχημένη διοργάνωση συνέβαλε και ο Διευθυντής του ΕΟΤ Μόσχας και ΚΑΚ, Κος Πολύκαρπος Ευσταθίου.

 

Υλοποιήθηκαν πλέον των 30 συναντήσεων με εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Ρωσίας. Πραγματοποιήθηκαν σειρά επαφών με δημοσιογράφους, εκδότες και bloggers, μεταξύ των οποίων από τα περιοδικά ROBB REPORT, TTG , πρακτορεία ειδήσεων SPUTNIK & TASS, και τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά ΜΜΕ : Russian Travel news, Τurizm, Votspuk, Τourprom, Tourbus, γνωστοί food bloggers, καθώς και τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες της Ρωσίας & CIS χώρες PROFI TRAVEL, SLETAT, αλλά και τηλεοπτικά δίκτυα RU24 TV και RTVI, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να επισκεφθούν το Δήμο Ρεθύμνου.

 

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο περιθώριο της 26ης MITT, ο Δήμος Ρεθύμνου πραγματοποίησε κορυφαίες Β2Β συναντήσεις με σημαντικούς Tour Οperators αλλά και Travel Agents της Ρωσίας που ειδικεύονται στον πολιτιστικό – οικογενειακό, γαστρονομικό και τον οινοτουρισμό. Υπογραμμίζεται ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Tour Operators της Ρωσίας (ATOR) κα Μaya Lomidze, η οποία ενθουσιάστηκε από την αυθεντικότητα του προορισμού

 

Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό το «Ρέθυμνο, έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο», το συνθήμα συνοδεύει κάθε ενέργεια προβολής τουν Ρεθύμνου σε Ελλάδα και εξωτερικό», εξηγεί η Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Τουρισμού, Κα Πέπυ Μπιρλιράκη.

 

Όπως επισημαίνει η Κα Πέπυ Μπιρλιράκη, η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ήταν η εξασφάλιση ανάπτυξης νέων συνεργασιών με Ρωσικά Γραφεία Τουρισμού με τον Δήμο Ρεθύμνου, καθώς και η παρουσίαση ήταν στο πλαίσιο του μόνιμου στόχου να αναδείξει το Ρέθυμνο και τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού και να προσελκύσει τουρίστες με υψηλά εισοδήματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 18:32

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online