Δύο μεγάλα Φεστιβάλ στα Χανιά 23, 24, και 25 Φεβρουαρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Αγυιάς

Δύο μεγάλα Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν 23, 24, και 25 Φεβρουαρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Αγυιάς Χανίων στην Κρήτη

Πρόκειται για το 9ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς και το 6ο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα.

Το Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς είναι η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για το Ελαιόλαδο & την Επιτραπέζια Ελιά διοργανώνεται για ένατη φορά, αυτή τη φορά στην Κρήτη. Αποτελεί το σημαντικότερο θεσμό της ελαιοκομίας στην Ελλάδα.

Αθρόα θα είναι και η προσέλευση ελαιοπαραγωγών, καταναλωτών, ελαιοτριβέων και για τη γνωριμία με τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά ελαιοκομικά προϊόντα.

Στο Φεστιβάλ για πρώτη φορά στην Ελλάδα συμμετέχουν πάνω από 10 κράτη παρουσιάζοντας τις νέες τεχνολογίες στον ελαιοκομικό τομέα.

Παράλληλα με το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το 9ο Επιστημονικό Συνέδριο για την Ελιά & το Ελαιόλαδο.

Το Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα, είναι θεσμός που στόχο έχει την προώθηση των μοναδικών σε ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων του τόπου μας και την ανάδειξη της γαστρονομίας. Διοργανώνεται για 6η χρονιά.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας «Κερνάμε Ελλάδα», παρουσιάζοντας νέες καινοτομίες στον αγροτικό τομέα με αγροτικό εξοπλισμό καθώς και προϊόντα, υπηρεσίες και γαστρονομία βασισμένη στο ελαιόλαδο. Παράλληλα θα οργανωθούν το Local Agenda Olive Oil Forum και το Olive Oil Gastronomy Forum.

Το Φεστιβάλ θα το επισκεφθούν τόσο εξειδικευμένο εμπορικό κοινό όσο και χιλιάδες καταναλωτές και φίλοι της γεύσης, καθώς έχει πλέον καταστεί σημαντικότατος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 60.000 επισκέπτες τα τελευταία 5 χρόνια. Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει 4.000 τετραγωνικά μέτρα ενώ πάνω από 500 εκθέτες έχουν συμμετάσχει.

Για περισσότερες πληροφορίες των φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνήσετε στα

τηλέφωνα: 2103610265, 2103622205 και 6981313209

ή μέσω email: info@edpa.gr, info@greekoliveoilfestival.gr, info@kernamellada.gr

 

Facebook

https://www.facebook.com/festivalelaioladou

https://www.facebook.com/kernameelladaxania