Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 9-15/5/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Δύο σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα συντελούνται αυτήν την εβδομάδα.

Το ένα είναι ο Ερμής που την Τρίτη μοιάζει να είναι στάσιμος και την επόμενη να βάζει όπισθεν για να διανύσει το ζώδιο των Διδύμων προς τα πίσω.

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο που κυβερνά είναι πολύ σημαντικό γεγονός.

Η επικοινωνία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα γίνεται μετ’ εμποδίων καθώς θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, αναβολές, καθυστερήσεις, ακόμα και ακυρώσεις, σε ότι θεωρείται προγραμματισμένο.

Καλό θα ήταν να αποφευχθούν τα συμβόλαια, οι υπογραφές, οι ενάρξεις επιχειρήσεων, οι νέες δουλειές, αλλά και οι αγορές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Το ίδιο ισχύει και για την αγορά μεταφορικών μέσων. Εάν δεν γίνεται διαφορετικά, τότε θα πρέπει να διπλοτσεκαριστούν  τα ψιλά γράμματα, οι όροι και οι προϋποθέσεις, για την οποιαδήποτε δοσοληψία.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι θετικός για να γίνουν επανασυνδέσεις προσώπων, είτε ερωτικών, είτε φιλικών και για επανεξετάσεις διαφόρων καταστάσεων του παρελθόντος.

Ο Ερμής κάνει την ανάδρομη κίνηση του σχεδόν κάθε τρεις μήνες κι αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού καλούμαστε να κάνουμε τον απολογισμό των πεπραγμένων του τελευταίου τριμήνου.

Θεωρείται η κατάλληλη περίοδος για να γίνει ενδοσκόπηση και συζήτηση με τον εαυτό μας.

Το δεύτερο σημαντικό πλανητικό γεγονός είναι ότι την Τετάρτη, ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. Αυξάνεται η δράση, η ενέργεια, η αισιοδοξία και οι πρωτοβουλίες. Επίσης αυξάνεται ο εγωισμός και η ατομική συνείδηση. Δεν αποκλείεται να επεκταθούν οι πολεμικές ιαχές.

Αυτή τη βδομάδα έχουμε δύο πλανητικά συμβάντα πού το ένα αναιρεί το άλλο, ή το ένα μετριάζει την δυναμική του άλλου.

Ο ανάδρομος Ερμής ο οποίος μπλοκάρει τα νέα ξεκινήματα κι ο Δίας στον Κριό, ο οποίος ωθεί σε ενάρξεις.

Ούτως ή άλλως τριγύρω όλα μοιάζουν παρανοϊκά και το σύμπαν το επιβεβαιώνει.

Διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στη ζωή σας παλιές γνωριμίες οι οποίες σας προσεγγίζουν ξανά. Παλιοί φίλοι, παλιοί έρωτες και παλιές καταστάσεις, επανέρχονται στο δρόμο σας. Επανεξετάστε τα δεδομένα κι αν αξίζουν δώστε τους μία δεύτερη ευκαιρία.

Με τον Δία αλλά και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, λάμπετε με την παρουσία σας. Η Αφροδίτη σας έχει γλυκάνει και σας ομορφαίνει κι ο Δίας σας ταξιδεύει.

Θα πάρετε τα πάνω σας, θα αυξηθεί η αισιοδοξία σας και θα ανοίξουν οι πόρτες, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά σας.

Προσοχή μόνο στα παραπανίσια κιλά που μπορεί να βάλετε λόγω της καλοπέρασης.

Ταύρος

Με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα των οικονομικών υπάρχει η πιθανότητα να έχετε καθυστερήσεις, ή αναβολές, στις πληρωμές σας.

Είστε από τα ζώδια που αγαπάει την σταθερότητα στα εισοδήματα και την υλική ασφάλεια, για αυτό τώρα θα έχετε μία αγωνία.

Μπορείτε όμως να λάβετε πίσω τα δανεικά που ενδεχομένως είχατε δώσει σε κάποιον.

Την αγωνία σας θα την μετριάσει ο Δίας, που αποτελεί το μαξιλαράκι ασφαλείας.

Νιώθετε την ευεργεσία του, σαν να σας προστατεύει κάποιος, όπου μπορείτε να βασιστείτε και να ακουμπήσετε πάνω του.

Είναι η πίστη στον εαυτό σας, την οποία σας δίνει το σύμπαν και ο Θεός.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σας. Το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα σε προσωπικό επίπεδο.

Δεν αποκλείονται οι επανασυνδέσεις με άτομο που αποτελούσε τον ερωτικό σας σύντροφο, ή κάποιο φίλο.

Αν ανήκετε σε κάποια ομάδα, ή σύλλογο, εκεί θα βρείτε υποστηρικτές και συμμάχους. Επίσης οι φίλοι και ο ερωτικός σύντροφος, σας στηρίζουν.

Το μυαλό σας γεννάει ιδέες και η αντίληψή σας γίνεται πιο πλατιά. Οι στόχοι, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας θα υλοποιηθούν, διότι εσείς έχετε πάρει φόρα και τα διεκδικείτε με τόλμη.

Καρκίνος

Η κυκλοθυμία είναι γνώριμο χαρακτηριστικό για εσάς που είστε συναισθηματικοί άνθρωποι αλλά μάλλον τώρα θα το τερματίσετε.

Θα σκαλίζετε το παρελθόν, θα βγάζετε απωθημένα και θα ταράζεστε εσωτερικά. Δεν σας βγει σε καλό όλο αυτό, γιατί η εσωτερική αναστάτωση ενδέχεται να έχει επιβάρυνση στην υγεία σας. Άγχος, νεύρα και πολλές παραξενιές θα έχετε το επόμενο διάστημα.

Ευτυχώς που στα επαγγελματικά θα πάνε καλύτερα τα πράγματα, με πολλές δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης.

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής είναι πολύ πιθανό να σας φέρει άτομα από το παρελθόν που έχετε να δείτε καιρό. Αυτό μπορεί να αφορά τόσο σε φίλους, όσο και σε έρωτες. Οι στόχοι που είχατε θέσει και δεν υλοποιήθηκαν, τώρα θα τους αναθεωρήσετε και ίσως φτιάξετε ένα διαφορετικό πλάνο.

Ο Δίας σε ευνοϊκή θέση για εσάς, θα σας ταξιδέψει, θα σας γεμίσει τις μπαταρίες και θα νιώσετε την ξεγνοιασιά. Θα κάνετε ότι επιθυμείτε και ότι σας ευχαριστεί. Το μυαλό σας θα αδειάσει από τα προβλήματα και θα γεμίσει όμορφες στιγμές.

Παρθένος

Η καριέρα και η κοινωνική ζωή θα σας προβληματίσουν διότι φαίνεται πως έχετε κάνει κάποιο λάθος το οποίο επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ίσως πρόκειται για μία αστοχία που προέκυψε στην δουλειά σας και για την οποία θα βρεθείτε υπόλογοι και αντιμέτωποι με τις συνέπειες.

Στα οικονομικά το σκηνικό είναι εντελώς διαφορετικό, διότι έχετε εύνοια σε κληρονομικά, φορολογικά και χρήματα που διαχειρίζεστε με τον σύντροφο.

Επίσης αν είχατε χρέη προς το δημόσιο ή είχατε δανειστεί χρήματα τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να αποπληρώσετε και να εξοφλήσετε.

Ευνοούνται οι διακανονισμοί.

Ζυγός 

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να βάλει κάποιους από εσάς ξανά στα θρανία.

Εάν είχατε αφήσει σπουδές μισοτελειωμένες, ή δεξιότητες που δεν ολοκληρώσατε, τώρα ήρθε η στιγμή να τα ξαναπιάσετε από εκεί που είχατε μείνει.

Όμορφα θα είναι τα ταξίδια εάν πάτε σε γνώριμα μέρη που είχατε επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν. Ευνοϊκός προβλέπεται ότι θα είναι ο τομέας του γάμου και των συνεργασιών. Εάν υπάρχει ο κατάλληλος σύντροφος, δεν αποκλείεται να σας κάνει πρόταση γάμου.

Ευκαιρίες προβλέπεται ότι θα έχετε για καινούργιες συνεργασίες.

Σκορπιός

Θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί γιατί υπάρχει πιθανότητα να έρθουν στην επιφάνεια οφειλές από το παρελθόν. Εάν είχατε κάποια χρέη προς τράπεζες, δημόσιο, ή άλλους φορείς, τώρα καλείστε να κάνετε τον διακανονισμό. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που είστε αγχωμένοι και προβληματισμένοι. Θα βγάλετε από μέσα σας ότι σας πλήγωσε παλιότερα και το κρατούσατε.

Ο Δίας όμως σας υπόσχεται μια καθημερινότητα με εύνοια. Στην δουλειά σας θα πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Προσοχή γιατί η καλοπέραση με φαγητό και  ποτό μπορεί να φέρει αύξηση βάρους.

Τοξότης

Επανέρχονται στην ζωή σας άτομα από το παρελθόν που είσαστε συνεργάτες. Μπορείτε να σκεφτείτε τις προτάσεις τους πριν συνεργαστείτε εκ νέου.

Καλό θα ήταν να μην υπογράψετε συμβόλαια, ή συμφωνίες άμεσα. Τις ίδιες πιθανότητες έχετε να δείτε κάποιον ερωτικό σύντροφο του παρελθόντος.

Εσείς θα αποφασίσετε αν αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία, διότι αυτή την περίοδο εσείς έχετε μεγάλη εύνοια σε νέες γνωριμίες.

Επίσης είναι μία πολύ καλή περίοδος να αποκτήσετε παιδί όσοι το επιθυμείτε. Επέκταση και ανάδειξη των ταλέντων σας.

Αιγόκερως

Η καθημερινότητά σας παρουσιάζει μια σειρά επαναλήψεων των γεγονότων. Έχετε κουραστεί από τα μπρος πίσω σε καθημερινή βάση.

Ενδεχομένως να στραφείτε σε παλιές συνήθειες. Στην δουλειά σας γίνονται αναθεωρήσεις κι εσείς φαίνεται ότι ξανασκέφτεστε πολλά πράγματα.

Να προσέχετε διότι μπορεί να επανέλθουν παλιά θέματα υγείας.

Στο σπίτι έχετε την τάση να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.

Γενικά φαίνεται να επεκτείνεται το σπιτικό σας με άτομα που μπαίνουν μέσα και αυξάνουν την οικογένεια.

Υδροχόος

Ξεκινάει μία μικρή περίοδος πού έρχονται στη ζωή σας άτομα από το ερωτικό παρελθόν. Αυτή είναι μία θετική συγκυρία παρόλο που πρόκειται για παλιές γνωριμίες. Αν θέλετε να ξαναζήσετε πάλι έναν έρωτα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ένα χόμπι, ή κάποιο ταλέντο σας, που είχατε αφήσει μετέωρο, το ξανά πιάνεται από την αρχή, ή από κει που το είχατε αφήσει.

Συζητάτε με τα παιδιά σας για παρελθόντες χρόνους, ή αναπολείτε τα παιδικά χρόνια.

Εκτός από την επανεμφάνιση των παλιών ερώτων, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι νέες γνωριμίες. Θα έχετε πολλά μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις.

Βελτίωση των σχέσεων με αδέρφια και συγγενείς.

Ιχθύες

Το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που θα σας προβληματίσουν. Σκέφτεστε πολλά πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και αφορούσαν το οικογενειακό περιβάλλον. Η πατρική περιουσία είναι ένα θέμα που το ξανασυζητάτε και το αναθεωρείτε.

Ίσως να θελήσετε να επισκεφτείτε ξανά τα πάτρια εδάφη, ή τους γονείς σας. Τα οικονομικά σας αυξάνονται και υπάρχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και άνοδο.

Θα νιώσετε ασφάλεια, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο, αφού θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας.