Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/4-1/5

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!!

 

Η Δευτέρα μας βρίσκει σε πασχαλινή διάθεση με το εξάγωνο του Ερμή – Ποσειδώνα. Βοηθάει την εξομάλυνση των σχέσεων, που ενδεχομένως να είχαν διαταραχτεί τις προηγούμενες ημέρες. Η αλληλεγγύη, η κατανόηση και η συμπόνια είναι τα θετικά στοιχεία που λίγο – πολύ θα τα νιώσουμε όλοι. Οι μετακινήσεις αποτελούν λυτρωτική λύση για αποσυμπίεση του άγχους.

Την Τετάρτη ο Ερμής εξαγωνίζει τον Δία και ανεβαίνει η διάθεση. Η αντίληψη γίνεται πλατύτερη κι ο νους διευρύνεται. Έρχονται στα αυτιά μας καλές ειδήσεις οι οποίες μας κάνουν αισιόδοξους.

Το κλίμα ομορφαίνει ακόμα περισσότερο με την Αφροδίτη να συναντά τον Ποσειδώνα μέσα στο σπίτι του στους Ιχθείς. Εκεί βρίσκεται στην έξαρση της και γίνεται η πριγκίπισσα του παραμυθιού. Ο συμβολισμός αυτής της ένωσης είναι η εξιδανίκευση του έρωτα, ο ρομαντισμός, η ανιδιοτελής αγάπη δίχως όρια, το όνειρο κι ο ιδεαλισμός. Αναδεικνύονται τα ταλέντα, η ομορφιά και η καλλιτεχνία.

Την Πέμπτη ο Ερμής βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Πολύ καλή όψη για έρευνα και μεταφυσική, αφού η σκέψη αποκτά βάθος.

Το Σάββατο ο Ερμής ανεβάζει ταχύτητες από τους Διδύμους. Με γρήγορη σκέψη οι αποφάσεις θα παίρνονται στη στιγμή. Αυτό δείχνει πως οι καταστάσεις από δω και πέρα θα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη, διότι θα υπάρχει γρήγορη ροή.

Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδος και όχι μόνο, είναι η έκλειψη που γίνεται την τελευταία μέρα του μήνα. Είναι η πρώτη έκλειψη του Ηλίου αυτή την χρονιά και πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού. Είναι μία συγκλονιστική στιγμή που χάνεται το φως του ήλιου. Η συμμετοχή του ουρανού σε αυτήν την έκλειψη, δημιουργεί ένα ξαφνικό σοκ και μεγάλες αλλαγές.

Η Κυριακή του Μάη βρίσκει την Αφροδίτη να συναντά τον Δία στο ζώδιο των ιχθύων. Αυτή ντυμένη σαν πριγκίπισσα, μέσα στον χώρο της έξαρσης της κι αυτός παλιός κυβερνήτης και πρώην σπιτονοικοκύρης εκεί. Ο Ερμής και η Αφροδίτη βλέπουμε πως έχουν ενεργό ρόλο καθόλα τη διάρκεια της εβδομάδος. Είναι και οι δυο τους ατομικοί – καθημερινοί πλανήτες και βρίσκονται σε όψεις μαζί με εγκόσμιους.

Αυτό δείχνει πως πρόκειται για μία καλή εβδομάδα με όμορφη καθημερινότητα.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας, αλλάζει ξαφνικά ότι θεωρούσατε δεδομένο έως τώρα.

Επειδή κλονίζεται η ασφάλεια σας με απροσδόκητο τρόπο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να προνοήσετε για να μην ξαφνιαστείτε.

Το καλό νέο είναι πως ότι και να συμβεί, θα έχετε ευεργέτες που θα βοηθήσουν, αφού η πολυαστρία στο ζώδιο των Ιχθύων, σας προσφέρει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας και έτσι δεν θα χάσετε την πίστη σας.

Ταύρος

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, δημιουργεί την τάση να θελήσετε να αποτινάξετε από πάνω σας, ότι βαραίνει τους ώμους σας. Αποζητάτε αλλά πράγματα τώρα πια από τους άλλους και δεν δέχεστε κανέναν συμβιβασμό.

Σχέσεις και συνεργασίες ξαφνικά διαταράσσονται και σπάνε.

Συμπαραστάτες και πάντα στο πλευρό σας είναι ορισμένοι καλοί φίλοι, που σας βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Δίδυμοι

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στον τομέα των μυστικών και κρυφών επιθυμιών, σας δημιουργεί την τάση να θελήσετε να μείνετε μόνοι και να επαναπροσδιορίσετε την ζωή σας, ώστε να γεννηθεί ένας νέος άνθρωπος στο μέλλον.

Θα είναι μία διαδικασία επίπονη και αγχωτική μέχρι να ολοκληρωθεί.

Αυτό που θα σας δώσει το κίνητρο για να παλέψετε είναι η δουλειά σας, που θα απασχολεί πολλές ώρες το σώμα, αλλά και το μυαλό σας.

Καρκίνος

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων αλλά και των φιλοδοξιών, σας δημιουργεί την τάση να αλλάξετε τα άτομα που αποτελούσαν μέχρι τώρα το φιλικό σας περιβάλλον.

Η έκλειψη δείχνει πώς κάποιοι κύκλοι έχουν ολοκληρωθεί και πρέπει να κλείσουν για να ανοίξουν καινούργιοι. Οι στόχοι και τα όνειρά σας αλλάζουν πορεία πλεύσης.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν θα παραμείνει ίδιο σε αυτόν τον τομέα. Πάντα η εξέλιξη έρχεται μέσα από την αλλαγή.

Λέων

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας, ξαφνικά δημιουργεί μια τρύπα που πρέπει να μπαλώσετε και να κλείσετε. Ενδεχομένως θα νιώσετε ότι έχετε δώσει πολλά κι έχετε εισπράξει λιγότερα.

Η αλλαγή που μάλλον θα είναι επιβαλλόμενη θα σας ξαφνιάσει, αλλά είναι υποχρεωτική. Ξαφνική αλλαγή δεδομένων θα υπάρξει και στην κοινωνική σας ζωή.

Το καλό νέο είναι ότι εσείς δεν πτοείστε και νιώθετε συναισθηματικά και οικονομικά καλυμμένοι.

Παρθένος

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στον τομέα των πεποιθήσεων και της κοσμοθεωρίας σας αλλάζει, ώστε να συνδεθείτε με έναν άλλο κόσμο.

Σκέψεις, φιλοσοφίες, σπουδές και νομικά ζητήματα εάν έχετε, θα αλλάξουν ξαφνικά.

Εάν είχατε μέχρι τώρα διαγράψει μία πορεία ζωής που σας εξασφάλιζε τη σταθερότητα, μην περιμένετε να παραμείνει ίδια.

Με την βοήθεια του συντρόφου και των συνεργατών σας προσφέρεται ένα μαξιλαράκι ασφαλείας ώστε να μπορέσετε να κάνετε την μετάβαση.

Ζυγός

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας ασφαλειών, θα αλλάξει ξαφνικά.

Το συναισθηματικό και οικονομικό κενό που θα δημιουργήσει, θα σας βγάλει απωθημένα.

Κάντε το κουμάντο σας σε ότι αφορά κληρονομικά δικαιώματα και οφειλές προς τρίτους, διότι δεν αποκλείεται να σκάσουν από το πουθενά και να σας αφήσουν άφωνους.

Η δουλειά είναι το μόνο αποκούμπι που έχετε αυτήν τη στιγμή και μόνο σε αυτήν μπορείτε να βασιστείτε, ώστε να μην μείνετε χωρίς χρήματα και με χρέη.

Σκορπιός

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και κυρίως των συνεργασιών, θα δεχθεί τις απρόσμενες αλλαγές.

Ότι μέχρι τώρα αποτελούσε τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας και αυτά ήταν οι συνεργάτες, οι συνεταίροι, αλλά και ο σύντροφος, παύουν να αποτελούν τις σταθερές σχέσεις της ζωής σας.

Είστε από τα ζώδια που δυσκολεύεστε να κάνουν  αλλαγές από μόνοι σας, αλλά αυτή τη φορά είναι επιβαλλόμενες από το σύμπαν αλλιώς δεν υπάρχει εξέλιξη.

Σημαντικό προβάδισμα έχουν οι ερωτικές σχέσεις, όπου εκεί έχετε κάνει τζακ ποτ στον έρωτα.

Τοξότης

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στον τομέα της καθημερινότητας και της δουλειάς, δείχνει ότι εκεί αναμένονται οι αλλαγές.

Η καθημερινή σας ζωή θα γίνει εντελώς διαφορετική και θα αλλάξετε τις συνήθειες σας. Είναι κάτι που θα σας επιβληθεί και θα σας ξαφνιάσει αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

Σε αυτό θα παίξει ρόλο ενδεχομένως ένα θέμα υγείας, εξαιτίας του οποίου θα πρέπει να αλλάξετε συνήθειες. Από την άλλη μπορεί να είναι ένα θέμα που να αφορά καθαρά την εργασία σας, για το οποίο θα πρέπει να αλλάξετε.

Το καλό νέο είναι ότι η θαλπωρή που σας προσφέρει το σπίτι, η οικογένεια και το οικείο περιβάλλον, αποτελεί βάλσαμο ψυχής για εσάς.

Αιγόκερως

Ή έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, των παιδιών, αλλά και των δημιουργικών ταλέντων σας, θα αλλάξει ξαφνικά.

Τα καλλιτεχνικά σας σχέδια πάνε προς άλλη κατεύθυνση και σε άλλους δρόμους. Αλλαγή ρότας αναμένεται και στον έρωτα, μετά από χωρισμό, που γίνεται ξαφνικά.

Το καλό νέο είναι ότι κάνετε καινούργιες γνωριμίες, αφού μπορείτε να διαφημίσετε και να προωθήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Η γνώμη σας μετράει πάνω στις συζητήσεις.

Υδροχόος

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, φέρνει αναπάντεχες ανατροπές και εξελίξεις στις οποίες δεν παίρνετε μέρος, αλλά είστε αποδέκτες.

Θεατές λοιπόν χωρίς να έχετε επηρροή στα γεγονότα, αφού είναι επιβαλλόμενα από το σύμπαν. Η οικογένεια δεν έχει πλέον σταθερές βάσεις και στηρίγματα. Αλλάζουν οι συνθήκες διαβίωσης.

Το καλό νέο είναι ότι έχετε μια πολυαστρία στον τομέα των οικονομικών και αυτό δείχνει πως μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα οικονομικά ζητήματα.

Έτσι μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς τουλάχιστον.

Ιχθύες

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας, δείχνει ότι αλλάζουν οι συνθήκες των μετακινήσεων και των γνωριμιών σας.

Παλιοί γνώριμοι φεύγουν από την ζωή σας για να μπουν καινούργια άτομα, που θα αποτελέσουν πλέον το κοντινό σας περιβάλλον.

Σίγουρα θα λυπηθείτε που θα χαθούν άτομα που γνωρίζατε, αλλά αυτό έχουν επιλέξει να κάνουν και μάλιστα ξαφνικά.

Προσοχή χρειάζονται οι μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσο.

Το καλό νέο είναι ότι η πολυαστρία πάνω σας φωτίζει τον εαυτό σας και ανοίγουν πιο εύκολα οι πόρτες, για να μπορέσετε να καταφέρετε πράγματα.