Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 20-26/6/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Μία εβδομάδα με ελάχιστες όψεις, αφού εμπεριέχεται μέσα σε αυτήν το θερινό ηλιοστάσιο, το οποίο επισκιάζει όλα τα άλλα.

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή.

Την Δευτέρα ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων που αποτελεί το ζώδιο της κυβέρνησης του, θα κάνει ένα όμορφο εξάγωνο με τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στον Κριό. Το πνεύμα θα είναι ανήσυχο και έτσι θα γίνουν πολλές μετακινήσεις και συζητήσεις. Η επικοινωνία θα βρίσκεται στα καλύτερά της. Ίσως κάποιοι ξεκινήσουν τις διακοπές τους.

Την Τρίτη η Αφροδίτη θα τριγωνίσει τον Πλούτωνα.

Αν και η Αφροδίτη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και πάνω σε έναν δυσμενή απλανή αστέρα, που δείχνει την ασφυκτική οικονομική πίεση, εντούτοις με τούτη την θετική όψη φαίνεται πώς κάτι καλό θα γίνει, είτε σε οικονομικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Με κάποιο τρόπο θα δοθούν ορισμένες εγγυήσεις για την ασφάλεια, έστω και προσωρινά.

Σε συναισθηματικό επίπεδο θα υπάρχει έντονος ο πόθος και το πάθος. Η βαθιά αγάπη μεταξύ των ζευγαριών θα είναι η λύτρωση.

Την ίδια μέρα ο ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού με το θερινό ηλιοστάσιο.

Είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ημέρα με τον ήλιο να στέκει βασιλιάς, εκεί ψηλά, μη θέλοντας να σβήσει, ώστε να προλάβει να φωτίσει τις ψυχές και να δώσει δύναμη και αισιοδοξία. Η ανάγκη για ασφάλεια γίνεται πλέον επιτακτική.

Την Πέμπτη η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Μέσα σε αυτόν τον χώρο γίνεται πιο εγκεφαλική και πιο πνευματώδης. Ξεκίνα μία περίοδος που ταυτίζεται με την καλοκαιρινή διάθεση. Η πεταλουδίτσα του ζωδιακού θα πειραματιστεί σε πολλές και ποικίλες σχέσεις, καθώς θα είναι αρκετά χαλαρή και ανάλαφρη. Γνωριμίες, φλερτ και διασκέδαση, με τα οικονομικά να δαπανώνται κυρίως προς ευχαρίστηση.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Ο ήλιος περνάει στον τομέα του χάρτη σας που αφορά στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα φωτιστούν τα θέματα της οικογένειας και εσείς θα στρέψετε την προσοχή σας σε αυτά. Είναι μία περίοδος που από τη μία εσείς θα αποζητάτε την θαλπωρή του σπιτιού και από την άλλη δεν θα σας αφήνουν να μείνετε μέσα.

Οι νέες γνωριμίες είναι αυτές που θα σας τραβούν να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να συζητήσετε και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Βρίσκεστε σε μία πιο χαλαρή διάθεση για αυτό θα φλερτάρετε και θα μπουν στη ζωή σας πρόσωπα, τα οποία θα γίνουν από τα πιο αγαπημένα σας.

Ταύρος

Ο ήλιος θα φωτίσει τον τομέα του χάρτη σας που αφορά στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Ενδεχομένως κάνετε κάποια σχέδια για ένα ταξίδι που θέλετε να πραγματοποιήσετε και νιώθετε χαρούμενοι για αυτό.

Θα πρέπει να κάνετε έναν σωστό προϋπολογισμό γιατί σας απασχολούν έντονα τα οικονομικά. Θα συζητήσετε ενδεχομένως με το ταίρι σας κατά πόσο είναι εφικτό να κάνετε το ταξίδι αυτό σύμφωνα με τα οικονομικά σας. Πάντως θα έχετε έσοδα και εσείς θα κανονίσετε που και πως θέλετε να τα αξιοποιήσετε. Για πολλούς από εσάς εξομαλύνονται οι σχέσεις με το ταίρι σας, μέσα από μια συζήτηση που καταθέτετε τα ειλικρινή συναισθήματά σας.

Δίδυμοι

Ο ήλιος φωτίζει τον τομέα των υλικών απολαύσεων και των συναισθηματικών καλύψεων. Αν και δεν ασχολείστε ιδιαίτερα με τα οικονομικά, μάλλον τώρα θα χρειαστεί να τα κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά.

Αυτό το διάστημα θα νιώσετε την επιρροή που ασκείτε στους άλλους, οι οποίοι γοητεύονται από την παρουσία σας.

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη οσονούπω στο ζώδιο σας, θα γίνετε πιο ελκυστικοί, πιο γοητευτικοί, με ανάλαφρη και χαρούμενη διάθεση.

Έχοντας την σπιρτάδα στο βλέμμα και τα φτερά στα πόδια δεν θα στέκεστε σε χλωρό κλαρί. Θα έχετε προτάσεις για εξόδους, αλλά και προτάσεις για συνεργασίες. Σας περιμένουν όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Περνώντας ο ήλιος στο ζώδιο σας φωτίζει ολόκληρη την παρουσία σας και την προσωπικότητά σας. Ακτινοβολείτε και εκπέμπετε μαγνητισμό και λάμψη. Τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας και δύσκολα θα μπορέσουν να σας αντισταθούν.

Παρόλα αυτά δημιουργείται ένα παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας. Κάποιοι ενδεχομένως να ζηλέψουν την αίγλη σας αυτό το διάστημα. Τα κουτσομπολιά και τα λόγια θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Εσείς τραβάτε μπροστά και κοιτάτε πίσω, μόνο για μία σχέση από το παρελθόν, στην οποία δύσκολα μπορείτε να αντισταθείτε. Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης για όσους το επιθυμούν, αλλά δεν θα κοινοποιήσετε τη σχέση. Παρασκηνιακά θα λειτουργήσετε και στον οικονομικό τομέα.

Λέων

Ο ήλιος θα φωτίσει έναν εσωτερικό τομέα του χάρτη σας που αφορά στις φοβίες, στις ανασφάλειες και στα άγχη σας. Όλα αυτά θα τα εξωτερικεύσετε για να μπορέσετε να τα διώξετε και να φύγουν από την πλάτη σας.

Υπάρχουν φιλικά άτομα τα οποία βρίσκονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν. Επίσης υπάρχουν σύμμαχοι μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, ή από ομάδες που δραστηριοποιείστε συλλογικά. Είναι τα άτομα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Το ευρύτερο περιβάλλον σας εμπιστεύεται και συμπορεύεται στο πλάι σας. Φτάνει και μόνο να ζητήσετε την βοήθειά τους και μην βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας. Σας αγαπούν και νοιάζονται για εσάς.

Παρθένος

Ο ήλιος θα φωτίσει τον τομέα του χάρτη σας που δείχνει τα όνειρα και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον, καθώς και τις φιλοδοξίες σας.

Έρχεστε σε επαφή με τον κύκλο των γνωριμιών σας μέσα από συλλόγους, ή ομάδες. Θα βρεθείτε με τους φίλους σας και θα αισθανθείτε καλύτερα μαζί τους.

Ο τομέας της καριέρας αποκτά έντονη κινητικότητα με πολλές επαφές και συζητήσεις, κυρίως με τους ανωτέρους σας. Είστε εργατικοί από την φύση σας και αυτό φαίνεται στο εργασιακό περιβάλλον.

Στα αισθηματικά, άλλοτε θα έρχεστε σε κόντρα και αντιπαράθεση με το ταίρι σας και άλλοτε θα περνάτε ωραίες στιγμές ιδιαίτερα όταν έρχεστε πιο κοντά.

Ζυγός

Ο ήλιος φωτίζει τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Στην δουλειά σας έχετε αρχίσει και φαίνεστε για αυτό σας προσέχουν.

Η παρουσία σας δεν περνάει απαρατήρητη κι αυτό είναι κάτι που σας ικανοποιεί. Ο Ερμής και η Αφροδίτη ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας.

Ανακτάτε την χαμένη αισιοδοξία σας και θα αρχίσετε πάλι να κάνετε πλάνα για το μέλλον σας. Αυτό που σκέφτεστε και συζητάτε διακαώς είναι το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού, που δεν αποκλείεται να προκύψει στο εξωτερικό. Η φιλοσοφία σας, η πνευματικότητα και η κουλτούρα σας, προϋποθέτει κάτι τέτοιο αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός

Με τον ήλιο να φωτίζει έναν τομέα του χάρτη σας που αφορά σε ταξίδια, εκπαίδευση και φιλοσοφία, σας προτρέπει να  γνωρίσετε την μεγάλη εικόνα του κόσμου. Θα σχεδιάσετε ένα ταξίδι είτε για εκπαίδευση, είτε για αναψυχή κάτι το οποίο το έχετε ανάγκη και για αυτό νιώθετε χαρούμενοι.

Ανεβαίνει η αισιοδοξία σας στα ύψη από τη μία, αλλά από την άλλη σκέφτεστε τα οικονομικά προβλήματα.

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να διελαύνουν από τον τομέα των οικονομικών σας, θα έχετε πολλές συζητήσεις με τον σύντροφο, κυρίως για την οικονομική σας κατάσταση. Θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε πρώτα όλες τις εκκρεμότητες ειδικά όσες αφορούν σε δάνεια ασφάλειες και χρέη προς τον δημόσιο τομέα και μετά να σχεδιάσετε το επόμενο βήμα.

Πάντως με ανεβασμένη την διάθεση και την αισιοδοξία σας, θα πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας.

Τοξότης

Ο ήλιος φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας που αφορά τις τρίτες πηγές εσόδων, ή τα οικονομικά του συντρόφου σας.

Ενδεχομένως να σκεφτείτε τώρα κάποια κληρονομικά ζητήματα. Είναι μία περίοδος που θα ασχοληθείτε με αυτά και θα εξετάσετε τον τρόπο που θα αυξήσει τα έσοδα σας. Ίσως ο σύντροφός, ή μία δεύτερη ασχολία, θα συμβάλλουν στην άνοδο των οικονομικών σας πόρων.

Ούτως ή άλλως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, διότι θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις, σε περίπτωση που υπήρχε πρόβλημα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε μαζί του για τα οικονομικά σας θέματα, αλλά και για τα συναισθηματικά σας, θα έχουν θετική έκβαση. Δίνετε και παίρνετε αγάπη και έρχεστε πιο κοντά.

Αιγόκερως

Ο ήλιος φωτίζει τον τομέα του χάρτη σας που αφορά σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας είναι αυτά που σας βοηθούν. Είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες.

Έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας, το οποίο εκπέμπει την ζεστασιά και την θαλπωρή που έχετε ανάγκη.

Αφουγκραστείτε το σώμα σας και τις ανάγκες του, διότι σας παραπονιέται για κάποιο λόγο.

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον τομέα της υγείας και της εργασίας, δεν θα λείψει από την καθημερινότητά σας η ενασχόληση, πότε με το ένα και πότε με το άλλο. Το εργασιακό άγχος θα σας δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα. Επικεντρωθείτε μόνο στα θετικά διότι αυτό είναι το ζητούμενο αυτό το διάστημα. Εξάλλου σταδιακά έρχεται η εύνοια στα επαγγελματικά σας και η καθημερινότητά σας βελτιώνεται σημαντικά.

Αποφύγετε τα λόγια στον εργασιακό χώρο.

Υδροχόος

Ο ήλιος βρίσκεται στον τομέα του χάρτη σας που αφορά στην καθημερινότητά, στην υγεία και την εργασία σας. Είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, διότι παρουσιάζουν αλλαγές. Η διαφορετική καθημερινότητα που θα αντιμετωπίσετε θα φέρει βελτίωση της υγείας σας κυρίως της ψυχικής.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται εκεί πού αναφέρονται τα ταλέντα σας,τα δημιουργήματα σας, καθώς και οι έρωτες. Ενδεχομένως να αναδείξετε κάποιο ταλέντο σας και να το επικοινωνήσετε. Δεν αποκλείεται να καταπιαστείτε με ένα δημιούργημα σας το οποίο αγαπάτε.

Βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά για όσους έχετε.

Ιχθύες

Ο ήλιος θα φωτίσει τον τομέα του χάρτη σας που αφορά στους έρωτες, στα φλερτ και στα δημιουργικά σας ταλέντα. Το ερωτικό στοιχείο υπερτερεί αυτό το διάστημα και εσείς νιώθετε έντονα την ανάγκη να βρίσκεστε μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο. Την πηγή της έμπνευσής σας αποτελεί το ταίρι σας. Φωτίζεται η σχέση σας και όλα πηγαίνουν ευνοϊκά.

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να διελαύνουν στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, θα ασχοληθείτε τις επόμενες ημέρες. Πολλές συζητήσεις και πολλά λόγια θα γίνουν με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Θέλετε να διαμορφώσετε το χώρο σας και η συμβουλή τους είναι πολύτιμη για εσάς. Επίσης εξομαλύνονται οι σχέσεις μαζί τους σε περίπτωση που είχαν διαταραχθεί. Θα περάσετε όμορφες στιγμές μέσα στο σπίτι με το σύντροφό σας κουβεντιάζοντας αγκαλιασμένοι.