Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22-28/8/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και συνεπώς ολόκληρου του καλοκαιριού.

Οι ενέργειες αλλάζουν με τον Ήλιο να εισέρχεται την Τρίτη, στο ζώδιο της Παρθένου, που σηματοδοτεί την λήξη της θερινής περιόδου και την έναρξη του φθινοπώρου.

Την Παρασκευή έχουμε την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό κι εκεί θα δούμε να αλλάζει η ενέργεια ως προς την επικοινωνία μας. Θα υπάρξουν συμφωνίες με διπλωματική χροιά, αλλά και δυσκολία στην λήψη αποφάσεων.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί ανασφάλεια στα οικονομικά, τα οποία στερεύουν λίγο-λίγο.

Ανατροπές θα υπάρξουν στις σχέσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν συναισθηματική αστάθεια.

Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδος είναι ότι το Σάββατο θα δημιουργηθεί η νέα σελήνη στην 4η μοίρα της Παρθένου.

Θα είναι ένα νέο φεγγάρι αρκετά θυμωμένο, διότι ο Άρης θα βρίσκεται σε ακριβές τετράγωνο.

Ναι μεν θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για νέα ξεκινήματα, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι η παρορμητικότητα και η βιασύνη του Άρη, μπορεί να φέρει λανθασμένες επιλογές.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Η νέα σελήνη δημιουργείται στον τομέα που αφορά στην καθημερινότητα και στην ρουτίνα σας.

Η ρουτίνα μόνο ρουτίνα δεν θα μοιάζει, διότι τα πόδια σας θα φτάσουν στην πλάτη σας και θα τρέχετε όλη μέρα για να καταφέρετε να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας. Σίγουρα θα σας δημιουργήσει άγχος και κούραση, γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας.

Σας περιμένουν νέα καθήκοντα νέες συνθήκες εργασίας, νέες δουλειές και νέα ξεκινήματα. Προσοχή στις τρικλοποδιές που μπορεί να σας βάλουν κάποιοι από τον εργασιακό τομέα. Επίσης να προσέχετε τα οικονομικά σας και φροντίστε να μην δανείσετε, αλλά και να μην δανειστείτε.

Από την άλλη θα έχετε πολλές επαφές και πάρα πολλές συζητήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Θα έχετε ιδέες τις οποίες θα βιαστείτε να τις κάνετε πράξη. Μικρές μετακινήσεις και μικρά ταξίδια. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται.

Ταύρος

Η νέα σελήνη θα τονίσει τα ερωτικά και τα συναισθηματικά σας.

Θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, μέσα από φλερτ, τα οποία θα δημιουργηθούν σε χώρους διασκέδασης.

Τα καινούργια άτομα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας κατακλύσουν με ορμή.

Θα σας συμβούλευα να είσαστε λίγο προσεκτικοί, διότι όλη αυτή η επιθετική προσέγγιση, ίσως να φέρει παρεξήγηση.

Από την άλλη βέβαια θα νιώσετε έντονα κολακευμένοι. Η καλοπέραση θα φέρει πολλά έξοδα για την βελτίωση της αυτοπεποίθησης σας.

Μην το παρακάνετε διότι θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ περισσότερα για το σπίτι και την οικογένεια. Πίεση, κούραση και άγχος στην δουλειά σας.

Θα μπορέσετε να ρυθμίσετε τον χρόνο σας και να κάνετε σωστό καταμερισμό των υποχρεώσεών σας.

Δίδυμοι

Η νέα σελήνη σας δημιουργεί ένταση και νεύρα με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ούτως ή άλλως έχετε τον Άρη στο ζώδιό σας κι αυτό σας κάνει ευέξαπτους και εύθικτους με το παραμικρό. Μοιάζετε σαν να μην σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας αυτό το διάστημα.

Προσέχετε γιατί με αυτήν την συμπεριφορά θα χάσετε το δίκιο σας. Επίσης προσέχετε τα λόγια σας, γιατί εύκολα θα παρεξηγηθούν και θα γίνουν ενέργειες πίσω από την πλάτη σας.

Εκεί που είσαστε ευνοημένοι είναι στα θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Θα προωθήσετε δημιουργικά σχέδια, θα περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας και θα βρείτε τρόπους διαφυγής, μέσα από φλερτ και διασκέδαση.

Καρκίνος

Η νέα σελήνη βρίσκεται στον τομέα που αφορά στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και σας προτρέπει να ασχοληθείτε με αυτά τα θέματα.

Το νέο φεγγάρι σας επιτάσσει την ανάγκη να βγείτε, να συναντήσετε άτομα, να συζητήσετε και να περάσετε όμορφα.

Θα θελήσετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, αλλά φροντίστε να μην το κάνετε με άγαρμπο και επιθετικό τρόπο. Μιλήστε αλλά μην επιβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους.

Να προσέχετε τα κουτσομπολιά που γίνονται πίσω από την πλάτη σας και μην εμπιστεύεστε εύκολα τον οποιονδήποτε.

Ενδεχομένως στην εργασία σας να επιβουλεύονται τον θετικό χαρακτήρα σας.

Επειδή δεν μπορείτε να φανταστείτε ποιοι είναι οι εχθροί σας στο εργασιακό περιβάλλον, καλό θα ήταν να είστε φειδωλοί και να μην μιλάτε για τα προσωπικά σας.

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε επίσης με τα θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένειά σας.

Λέων

Η νέα σελήνη που θα γίνει στον τομέα των οικονομικών σας θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Πολλά έξοδα προβλέπονται, τα οποία είναι αναγκαία να γίνουν για να τακτοποιηθούν κάποια θέματα, που αφορούν είτε εσάς, είτε το κοντινό σας περιβάλλον. Τα εμπόδια και το άγχος δεν θα λείψουν από αυτές τις οικονομικές δαπάνες.

Προσπαθήστε να μην λειτουργήσετε παρορμητικά και ξεφύγετε εντελώς, διότι μετά θα είναι δύσκολο να τα μαζέψετε.

Θα προωθήσετε τα σχέδιά σας και θα δημιουργήσετε ξανά, φιλοδοξίες και όνειρα για το μέλλον. Προσοχή στις διαφωνίες με φίλους.

Θα έχετε συναντήσεις, επαφές, τηλεφωνήματα και συζητήσεις, με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, όπου θα μπορέσετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας.

Παρθένος

Η νέα σελήνη σας αφορά άμεσα διότι γίνεται ακριβώς πάνω σας. Θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας αλλά οι συνθήκες δεν προβλέπονται πολύ ευνοϊκές.

Από τη μία θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μία νέα αρχή, από την άλλη όμως ο Άρης από τον τομέα των επαγγελματικών σας, θα φέρει εμπόδια. Τα άτομα κύρους και οι ανώτεροι σας στην δουλειά, ίσως είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σας κι αυτό να σας αγχώνει.

Αν υπάρχει στη ζωή σας μία σχέση η οποία δεν είναι φανερή, ενδεχομένως για κάποιο λόγο να υπάρξει μία συναισθηματική απομάκρυνση.

Ο τομέας που παρουσιάζεται αρκετά ευνοϊκός κι εκεί θα στραφεί το μυαλό σας, είναι τα οικονομικά και πώς θα αυξήσετε το εισόδημα σας.

Ζυγός

Η νέα σελήνη βρίσκεται ακριβώς πίσω από την πλάτη σας και στον πιο εσωτερικό τομέα του ωροσκοπίου σας.

Θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο και λόγια πού θα γίνουν για εσάς, κυρίως από το ευρύτερο περιβάλλον σας, ή από τους συγγενείς εξ αγχιστείας.

Ενδεχομένως να σας κρατούν θυμό από κάποια γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν και τώρα θα τα θυμηθούν.

Με το ταίρι σας θα υπάρξει διαφωνία για ένα θέμα που αφορά στα οικονομικά σας.

Εσείς όμως όλα αυτά θα τα χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο, διότι είστε ένα ζώδιο που κρατά τις ισορροπίες και τώρα με τον Ερμή επάνω σας, θα φιλτράρετε οποιαδήποτε πληροφορία πριν μιλήσετε.

Σκορπιός

Η νέα σελήνη βρίσκεται στον τομέα που αφορά στις φιλοδοξίες και στα μελλοντικά σας σχέδια. Θα έρθετε σε επαφή με φίλους, ή με ομάδες, που μοιράζεστε ίδιους στόχους και κοινά όνειρα.

Θα αναζητήσετε νέες παρέες με τις οποίες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, διότι στο τέλος ίσως να μην έχετε τόσα κοινά, όσα νομίζατε στην αρχή.

Θα ασχοληθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες και θα βάλετε σε εφαρμογή την αποπληρωμή κάποιου χρέους.

Η αναμόχλευση με το παρελθόν θα σας δημιουργήσει άγχος.

Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας και αφήστε τα γεγονότα να περάσουν με ηρεμία.

Υπάρχει έντονο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας, γι αυτό να προσέχετε που λέτε τα μυστικά σας.

Θα σας συμβούλευα να μην εκμυστηρεύεστε τίποτα και σε κανέναν, διότι κάποιοι θα φανούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Τοξότης

Η νέα σελήνη βρίσκεται στον τομέα που αφορά στην καριέρα και στην κοινωνική σας ζωή.

Σαφώς και θα θελήσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική σας πορεία, τα οποία όμως θα αναθεωρήσετε αρκετές φορές, αφού θα παρουσιάζονται διαρκώς εμπόδια. Αυτά τα εμπόδια ενδεχομένως θα θελήσουν να σας τα βάλουν οι συνεργάτες σας.

Υπάρχει έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε.

Η μετ’ εμποδίων εξέλιξη στη δουλειά σας, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να θέσετε νέους στόχους και νέα σχέδια.

Αρωγοί και πάντα στο πλευρό σας, οι φίλοι σας. Εκεί που είστε ευνοημένοι, είναι στον έρωτα, στις νέες γνωριμίες, στα φλερτ και στην διασκέδαση.

Αιγόκερως

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα του χάρτη σας που αφορά στα ταξίδια και στις μετακινήσεις σας. Νιώθετε αισιόδοξοι και κάνετε σχέδια για αποδράσεις.

Ταυτόχρονα όμως ο Άρης βάζει τρικλοποδιές σε αυτό το νέο ξεκίνημα και φέρνει εμπόδια.

Τα εμπόδια αφορούν στον εργασιακό τομέα, όπου παρουσιάζονται κάποια προβλήματα και δεν σας αφήνουν να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Έντονη κινητικότητα θα υπάρξει στην δουλειά σας. Ίσως να σας περιμένει μεγάλος φόρτος εργασίας και πολύ τρέξιμο.

Θα κάνετε συζητήσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος για θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία. Επίσης θα δεχθείτε επισκέψεις από άτομα της οικογένειας.

Υδροχόος

Η νέα σελήνη θα σας δημιουργήσει της προϋποθέσεις για να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.

Θα ασχοληθείτε με δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά ζητήματα και οφειλές προς το δημόσιο. Όλο αυτό βέβαια θα γίνει μετ’ εμποδίων, διότι ο Άρης θα σας βάλει αρκετές τρικλοποδιές. Θα σας φέρει άγχος, ψυχολογική μετάπτωση και νεύρα, τα οποία θα σας κουράσουν.

Θα συνεχιστούν οι ανατροπές στο οικογενειακό περιβάλλον, κυρίως με τα γυναικεία πρόσωπα της οικογένειας.

Στα αισθηματικά θα γίνετε οι κυνηγοί του έρωτα, με έντονη δράση, όμως προσέξτε μην το παρακάνετε, διότι στο τέλος μπορεί να παρεξηγηθείτε.

Επαφές με το ευρύτερο περιβάλλον και τους συγγενείς εξ αγχιστείας. Το μυαλό σας και η σκέψη σας, θα βρίσκονται σε αποδράσεις και ταξίδια.

Ιχθύες

Η νέα σελήνη που δημιουργείται ακριβώς απέναντί σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θα φέρει κάποιες προστριβές με τον σύντροφό σας, αλλά και με τους συνεργάτες σας. Θα έχουν μία εριστική διάθεση απέναντί σας κι αυτό θα σας μπλοκάρει.

Η ψυχολογία σας βαραίνει και νιώθετε ένα συναισθηματικό κενό. Αυτό σας δημιουργεί άγχος και ξεσπάτε στα άτομα της οικογένειάς σας.

Θα σκεφτείτε άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν και ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, είτε δικές σας, είτε του συντρόφου σας.