Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29/8-4/9/22

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και καλό μήνα.

Με πολλή δράση ξεκινά αυτός ο μήνας. Πραγματικά η δράση φέρνει αποτελέσματα, η ευγενής άμιλλα δίνει αξία στην επιτυχία.

Ας κάνουμε το Φθινόπωρο το λάκτισμα για μια καινούργια αρχή.

Έχουμε ανάγκη από λόγια που μας γοητεύουν και μας δίνουν ελπίδα, δεν έχουμε ανάγκη τις βαρυσήμαντες ειδήσεις χωρίς αντίκρυσμα έχουμε ανάγκη την αλήθεια που μέσα της υπάρχει η ελπίδα. Η αρμονία διέπει το σύμπαν.

Στην ανθρωπότητα τα πράγματα είναι διαφορετικά, πως μας ξέφυγε ο παράδεισος μέσα απ’ τα χέρια…

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο ας επωφεληθεί από το πέρασμα του Δία και ας αφήσει τις υπερβολές. Ο Ερμής είναι απέναντι σας, άρα πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Ο λόγος σας είναι δυνατός και εισακούγεται. Θετική εβδομάδα. Επιτυχία και ευκαιρίες.

Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει κάποια έξοδα που δεν τα είχαν υπολογίσει, όμως είναι μια ουδέτερη εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερη πίεση.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο, το καλοκαίρι είναι ακόμα στην ζωή σας. Προσοχή βέβαια μην χάσετε το μέτρο, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Δημιουργία καλλιτεχνική. Τα παιδιά σας είναι πηγή χαράς.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο επικεντρώνεται στις χαρές της ζωής. Όμως ο αγώνας για την απόκτηση χρημάτων είναι συνεχής και γίνονται συζητήσεις για εργασιακά θέματα προς αυτή την κατεύθυνση. Μην είστε υπεραισιόδοξοι και βρείτε λύσεις χωρίς να υπερβάλλετε σε καθημερινά θέματα ή στην εργασία σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο παίρνει μια ανάσα από τις συνεχείς ανακατατάξεις. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα και έτσι μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη άνεση.

Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει γενικά να βάλει στόχους που για να πραγματοποιηθούν θα χρειάζεται μεθοδικότητα αλλά και στερήσεις. Το σπίτι και η οικογένεια είναι πηγή χαράς. Ομορφύνετε το περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο δεκαήμερο με τον Άρη γίνεται μαχητικό και εξωστρεφές. Οι φίλοι και οι παρέες σας, σας δημιουργούν ευχάριστη διάθεση. Υπάρχουν ευκαιρίες μέσα από συλλογική δράση για επέκταση και επιτυχίες. Ευχάριστες μικρές διαδρομές και σχέδια μαζί με μία “ομάδα”, φυσικά κάποιες πληροφορίες για θέματα διασκέδασης είναι λίγο υπερβολικές. Περάστε όμορφα, έχετε την δυνατότητα.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Μπορείτε να χειριστείτε πιο εύκολα τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τις ξαφνικές σας φοβίες.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές. Μικρές αποδράσεις για διασκέδαση και φλερτ. Μην αφήνετε την καριέρα σας στην τύχη της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο επικεντρώνεται στην επικοινωνία. Έχετε να διεκπεραιώσετε θέματα που αφορούν το σπίτι, συναντήσεις και συζητήσεις για θέματα της οικογένεια, αλλά και της δουλειά σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Η εσωτερική αναστάτωση αφορά περισσότερο την καριέρα και τους στόχους σας, αυτό βοηθά στο να επεκταθείτε. Μην υπερβάλλετε σε ό,τι αφορά τους ανωτέρους σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Γενικά όμως πρέπει να βγάλετε από το “σεντούκι” τις φοβίες και ότι άχρηστο υπάρχει στην ζωή σας.

Το τρίτο δεκαήμερο οικονομικά παίρνει μια ανάσα. Θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για πράγματα που σας ευχαριστούν, αν και βλέπετε πολλές υποχρεώσεις προς τρίτους να σας πιέζουν, αν δεν βγείτε από τα όρια τότε κάντε αυτό που σας ευχαριστεί.

ΛΕΩΝ

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει δυναμικά ξεκινήματα. Ευκαιρίες μετά από αγώνα σε συλλογικό επίπεδο, είναι εύκολο να ευοδώσουν καρπούς. Εύνοια σε ταξίδια, σπουδές και ό,τι αφορά το εξωτερικό. Συζητήσεις ή πληροφορίες μπορεί να χρωματίζονται από υπερβολές. Βέβαια αυτό το διάστημα θα δώσετε και μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας. Γενικά όμως έχετε την δυνατότητα να επεκταθείτε, γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους και υιοθετείστε νέες νοοτροπίες. Μπορείτε να κατορθώσετε ό,τι έχετε στο μυαλό σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Αν και έχετε πολλά να περιμένετε στο άμεσο μέλλον, αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει άχρωμα. Δεν επηρεάζεστε άμεσα από τις αστρολογικές όψεις. Καλή εβδομάδα για προετοιμασία.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει την δυνατότητα να “γοητεύσει τα πλήθη”, κάτι που βέβαια πολύ επιθυμεί. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν υποχρεώσεις όσον αφορά τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Είναι καλή περίοδος να φροντίσετε τον εαυτό σας, η Αφροδίτη είναι στο πλευρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο λάμπει. Ο Ήλιος σας δίνει ενέργεια, είναι η περίοδος των γενεθλίων σας (χρόνια πολλά). Θα κάνετε αγώνα για να επικρατήσετε στην καριέρα σας, όμως κάποιοι σας στηρίζουν σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις προς τρίτους. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δεν έχετε παρά να πέσετε στην μάχη. Συζητήσεις για οικονομικά, κληρονομικά και χρηματοδοτήσεις θα εμπεριέχουν μία υπερβολή.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Η πίεση στην καθημερινότητα έχει αρχίσει να φεύγει. Ο Ουρανός σας έδωσε τις αλλαγές που χρειαζόταν να κάνετε στην ζωή σας, σε καλή όψη με το δεκαήμερο σας, εκμεταλλευτείτε την συγκυρία για να πάτε μπροστά.

Το τρίτο δεκαήμερο αρχίζει και αισθάνεται ότι μπαίνει στην καθημερινότητα. Διάφορες εκκρεμότητες σας πιέζουν, αυτό μπορεί να αφορά και τον εργασιακό χώρο. Συναισθηματικά αισθάνεστε απογοήτευση, όμως ίσως να οφείλεται στο ότι γυρίσατε από τις διακοπές. Έχετε συναισθήματα για κάποιο άτομο και δεν μπορείτε να το εκφράσετε.

ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο θα είναι πολύ κοινωνικό, τόσο που μπορεί να το παρακάνει. Όμως κάθε άλλο παρά κακό είναι αυτό, μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες προόδου σε συνεργασία με άλλους. Ο/Η σύντροφός σας, σας προσφέρει το καλύτερο, φροντίστε να το εκτιμήσετε αλλά να μην το εκμεταλλευτείτε. Αποφύγετε τις μεγάλες υποσχέσεις σε συνεργάτες και σε σύντροφο. Μπορείτε να ταξιδέψετε, να σκεφτείτε τις σπουδές σας, να γνωρίσετε καινούργια πράγματα. Κάποια σχέδια σας δεν τα αποκαλύπτετε.

Το δεύτερο δεκαήμερο συναισθηματικά ή δημιουργικά δεν μπορεί να κινηθεί τόσο ελεύθερα, έχει βάλει “κουτάκια” και χάνει την “μαγεία”, ο Κρόνος έχει απομακρυνθεί (αλλά είναι ανάδρομος) αρχίστε να είστε πιο αυθόρμητοι. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει την συμπαράσταση από τους ομοϊδεάτες του. Κάποιο πρόσωπο από την παρέα και τους φίλους σας μπορεί να ενδιαφέρεται συναισθηματικά για εσάς. Ο Κρόνος δεν σας αφήνει να χαρείτε και να δημιουργήσετε χωρίς να βάλετε μέσα και την λογική, για αυτό καθετί που θα θεωρείτε σταθερό θα το αποδέχεστε πιο εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο κάνει focus στις ιδεολογίες του. Όμως κρυφές σκέψεις και λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σας, σας δημιουργούν ένταση και το πιθανότερο είναι να υπερβάλλετε. Αγωνίζεστε για να καλύψετε υποχρεώσεις π.χ δάνεια, εφορία, κληρονομικά κτλ, μέσα από την εργασία σας μπορείτε να τα καταφέρετε. Εύνοια σε θέματα υγείας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία ουδέτερη εβδομάδα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου έχουν ακόμα εντάσεις με τον/την σύντροφο και πίεση από την οικογένεια ή ένα ακίνητο. Αυτό το διάστημα μπορείτε να λειτουργήσετε πιο άνετα αφού δεν επηρεάζεστε από τις όψεις των πλανητών.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει εύνοια από άτομα κύρους. Στις προσπάθειες που κάνετε για να πετύχετε τους στόχους σας θα έχετε την βοήθεια και την συμπάθεια από τους προϊσταμένους σας. Επίσης θα έχετε καλή φήμη, ειδικά αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μία πολύ καλή εβδομάδα. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά π.χ θέατρο μαζί με συνεργασίες μπορείτε να πετύχετε το μέγιστο. Όμως θα έχετε και τύχη σε κέρδη π.χ λαχείο ειδικά μαζί με άλλους. Ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφο και με τα παιδιά σας. Προσοχή σε υπερβολές και υποσχέσεις που αφορούν διασκέδαση με φίλους, ομάδες και ομοϊδεάτες γιατί τότε θα υπάρχει το αντίθετο αποτέλεσμα, υπάρχει η τάση να μεγαλοποιείτε τα γεγονότα.

Το δεύτερο δεκαήμερο αρχίζει να αισθάνεται και να εκφράζεται πιο εύκολα. Το μεσο περιβάλλον (συγγενείς, γείτονες κτλ) δεν σας πιέζει τόσο πολύ, ο Κρόνος για τους περισσότερους από εσάς είναι λιγότερο πιεστικός σε αυτό τον τομέα. Ουδέτερη εβδομάδα.

Το τρίτο δεκαήμερο από μία άποψη αισθάνεται πιο αισιόδοξο. Η Αφροδίτη στον τομέα που σας επηρεάζει δημιουργεί μια τάση ξεγνοιασιάς αλλά και μια τάση για αγάπη προς την περιπέτεια. Συναισθηματική έλξη προς άτομα διαφορετικά από εσάς. Εύνοια σε σπουδές και ταξίδια. Στην αρχή της εβδομάδας όμως θα υπάρχουν πιέσεις από το περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει εντάσεις στην διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων. Η οικογένεια θα βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί για να ελαφρύνει την καθημερινότητα σας ή θέματα υγείας και εργασίας που μπορεί να αρουσιαστούν. Συζητάτε για τους στόχους σας και δεν αποφεύγετε τις υπερβολές, ακόμα και αν δεν το δείχνουν οι δικοί σας άνθρωποι πολλά από τα σχέδια σας τα θεωρούν μεγαλοστομίες (κάτι που εσείς δεν συνηθίζετε). Το διαφορετικό σας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία ουδέτερη εβδομάδα. Η πίεση που αφορούσε τα οικονομικά για τους περισσότερους από εσάς έχει φύγει, φροντίστε τώρα να κάνετε σωστό προϋπολογισμό. Ο Ουρανός επηρεάζει από τον Ταύρο τους γεννημένους στο τέλος του δεκαήμερου, είναι η στιγμή της αλλαγής και της ανανέωσης.

Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται από τις όψεις των πλανητών, όμως η Αφροδίτη έχει μπει στον τομέα των οικονομικών που έχει σχέση με δοσοληψίες με τρίτους π.χ δάνεια, κληρονομικά, κρυφές πηγές εισοδήματος κτλ, εκεί λοιπόν φαίνεται ότι θα έχετε εύνοια. Φυσικά μπορεί να υπάρχει και πάθος στην ζωή σας, έχετε τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη που δεν θα σας αφήσουν να βαρεθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο έχει στο στόχαστρο την διασκέδαση και την επέκταση. Η διεκδίκηση είναι το motto σας στον έρωτα, στα σπορ, στην δημιουργία, μπορείτε με την δράση σας να βρείτε το στόχο σας. Βάζοντας ψηλά τον πήχη και σε θέματα που αφορούν την μόρφωση, το εξωτερικό αλλά και τα ταξίδια πολλές φορές μπορεί να υπερβάλλετε στον τρόπο που εκφράζεστε. Η αισιοδοξία είναι κάτι που σας δίνει δύναμη.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Ο Κρόνος αν και ανάδρομος δεν επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σας, αυτοί που έχουν έντονη πίεση αλλά και αναστάτωση λόγω του Ουρανού είναι οι γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει την συμπαράσταση των σημαντικών ανθρώπων γύρω του. Οι σημαντικοί άνθρωποι δεν είναι άλλοι από τους συντρόφους της ζωή σας. Αισθάνεστε την θαλπωρή και την αγάπη από τον/την σύντροφό σας. Επίσης είναι θετική περίοδος για συνεργασίες και νομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχει εντάσεις με οικεία πρόσωπα. Οι επιδιορθώσεις στο χώρο του σπιτιού σας προκαλούν αναστάτωση. Η οικογένεια βοηθά στα οικονομικά έτσι ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε και να επεκταθείτε. Προσέχετε όμως την γραφειοκρατία για θέματα που αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους και έχουν σχέση με χρηματοοικονομικά. Οι πληροφορίες σε αυτό τον τομέα μπορεί να είναι υπερβολικές. Είστε επικεντρωμένοι στον/στην σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Ένα νομικό θέμα μπορεί να παίρνει πολλή από την ενέργεια σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία ήρεμη εβδομάδα. Χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα θα περάσει αυτή η εβδομάδα. Είναι καλή περίπτωση για ανασυγκρότηση. Η αναστάτωση από το άμεσο περιβάλλον σας ή την επικοινωνία γενικότερα αφορά μόνο αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου.

Το τρίτο δεκαήμερο θα δει την καθημερινότητα να ομαλοποιείται. Φιλική διάθεση θα έχουν οι συνάδερφοι σας και έτσι η εργασία σας θα είναι πιο ευχάριστη. Πιο εύκολα θα διεκπεραιώνετε τις δουλειές ρουτίνας, οπότε αυτό θα κάνει πιο εύκολη την ζωή σας. Οι ψυχολογικές πιέσεις και η αναστάτωση από συγγενείς είναι μέσα στο πρόγραμμα.