Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 19-25/8/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

 

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική εβδομάδα ξεκινά, με επίκεντρο τις σχέσεις. Το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζεται την Δευτέρα, της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ξαφνικούς κεραυνοβόλους έρωτες. Την ίδια μέρα ο Ήλιος συναντά ευχάριστα τον Πλούτωνα, δίνοντας ευκαιρίες σε οικονομικά ζητήματα.

Την Παρασκευή αλλάζει η ροή της ενέργειας του ζωοδότη Ήλιου, αφού αφήνει την Παρθένο και περνάει στον Ζυγό.

Έτσι λοιπόν αφήνουμε πίσω τα εργασιακά μαζί με τα θέματα της υγείας και η προσοχή μας  στρέφεται πλέον στις σχέσεις και στις συνεργασίες.

Αλλά μάλλον έτσι νομίζουμε πώς θα γίνει.

Το σύμπαν θα επαναφέρει όλα αυτά τα θέματα της εργασίας και της υγείας στην καθημερινότητα μας, με τον Ερμή ανάδρομο να εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου αφήνοντας πίσω τον Ζυγό.

Από την άλλη πλευρά έχουμε την Κυριακή τον σχηματισμό της νέας σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού. Ξανά στο προσκήνιο οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Θα επανεξεταστούν όλων των ειδών οι σχέσεις και οι συνεργασίες από το παρελθόν και κάποιοι θα κάνουν comeback.

Προσοχή στον ενθουσιασμό, διότι οι κινήσεις θα είναι παρορμητικές και θα αγγίζουν τα όρια της υπερβολής, με τον Δία να βρίσκεται απέναντι από το νέο φεγγάρι.

Την εσωτερική αναμόχλευση των συναισθημάτων για παλιές ερωτικές ιστορίες έρχεται να τονίσει ο ανάδρομος Ερμής, μαζί με την Αφροδίτη, σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, αλλά και σε αντιπαράθεση με τον Ποσειδώνα.

Μία εβδομάδα δύσκολων και αντιφατικών συνθηκών, η οποία δεν θα μας αφήσει επουδενί να πλήξουμε.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα της καθημερινότητας έρχεται να σας βάλει στην διαδικασία της επανεξέτασης κάποιων πραγμάτων.

Δεν είστε ευχαριστημένοι με την ρουτίνα και την καθημερινή σας ζωή. Επανεξετάζετε θέματα που αφορούν στην εργασία, αλλά και στην υγεία σας.

Ίσως χρειαστεί να κάνετε έναν επανέλεγχο το γνωστό check-up, για να δείτε πού βρίσκεστε σε σχέση με παλιά προβλήματα υγείας.

Ίσως σας κάνουν πρόταση από παλιότερη δουλειά, την οποία όμως θα πρέπει να την σκεφτείτε πολύ καλά, τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος και να αποφασίσετε όταν θα βρεθεί σε ορθή πορεία.

Η νέα σελήνη θα τονίσει τον τομέα που αφορά στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ένα νέο ξεκίνημα σας περιμένει σε αυτόν τον τομέα..

Ενδεχομένως θα έχετε οικονομικά οφέλη από παλαιότερη εργασία.

Ταύρος

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον τομέα που αφορά στα ερωτικά σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας χτυπήσει την πόρτα το ερωτικό παρελθόν. Έτσι λοιπόν ένας σύντροφος από τα παλιά με τον οποίο είχατε χωρίσει για κάποιο λόγο, θα θέλει την επανασύνδεση μαζί σας.

Από την άλλη δεν αποκλείεται να είσαστε εσείς που θέλετε πάλι πίσω έναν παλιό έρωτα και θα κάνετε το πρώτο βήμα ώστε να συναντηθείτε και να μιλήσετε. Πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με χόμπυ και δημιουργήματα που είχατε αφήσει στη μέση.

Η καθημερινότητά και η ρουτίνα σας αλλάζει ροή, αφού θα αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα. Θα υπάρξουν νέες συνθήκες στην εργασία σας.

Προσπαθήστε να βάλετε κάποιο όριο στα έξοδά σας. Την οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια που νιώθετε δεν θα σας την καλύψει η αλόγιστη αγορά αγαθών.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, υπάρχει περίπτωση να επανέλθουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος. Θα χρειαστεί να κάνετε συζητήσεις με την οικογένειά σας για ένα θέμα που αφορά σε ακίνητη περιουσία.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι δεν αποκλείεται να πείτε λόγια και να παρεξηγηθείτε με τους οικείους σας.

Μην ξεχνάτε ότι ο Άρης βρίσκεται πάνω σας και σας κάνει παρορμητικούς και απερίσκεπτους ορισμένες φορές.

Καλό θα ήταν να χαμηλώσετε τους τόνους και να φροντίσετε τον εαυτό σας, διότι καραδοκεί η υπερκόπωση.

Κρατήστε δυνάμεις και μην ξοδεύεστε. Με τη νέα σελήνη στον ερωτικό τομέα του χάρτη σας, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει. Φροντίστε να γνωριστείτε καλά πριν επενδύσετε συναισθηματικά, ώστε να μην απογοητευτείτε.

Καρκίνος

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον τομέα που αφορά στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας, ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτείτε πράγματα για τα οποία ήσασταν σίγουροι ότι θα τρέξουν, παρόλα αυτά όμως για κάποιο λόγο σταμάτησαν.

Θα κάνετε συζητήσεις και θα τις επαναλαμβάνετε με πολλά άτομα που απαρτίζουν τον φιλικό σας κύκλο. Επαφές με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς και στενό περιβάλλον.

Με τη νέα σελήνη να βρίσκεται στον τομέα που αφορά στην οικογένεια, υπάρχει πιθανότητα να βρεθείτε με τους οικείους σας και να πέσουν στο τραπέζι θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία.

Μην ενθουσιαστείτε και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις χωρίς να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά.

Από τη μία η αντίθεση του καινούργιου φεγγαριού με το Δία και από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής, δεν σας αφήνουν να έχετε σωστή κρίση.

Ευνοούνται οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις με παλιούς φίλους. Ευνοϊκή θα είναι και η συνθήκη για επανασυνδέσεις σε όσους το επιθυμούν.

Λέων

Με τον ανάδρομο Ερμή να κινείται στον τομέα των οικονομικών, θα πάρετε πίσω χρήματα που σας οφείλουν. Εάν είχατε δανείσει, τώρα είναι η ευκαιρία να τα ζητήσετε πίσω. Εάν πάλι είναι χρήματα τα οποία είχατε δουλέψει και για κάποιο λόγο είχαν καθυστερήσει, τώρα μπορείτε να τα διεκδικήσετε. Θα υπάρχει εύνοια στα οικονομικά που βασίζονται αμιγώς στην εργασία σας και που θα λάβετε ενώ δεν το περιμένετε.

Παρόλα αυτά τα έξοδα δεν θα λείψουν καθώς εμφανίζονται από το πουθενά και σας κάνουν να βάλετε το χέρι στην τσέπη.

Δούναι και λαβείν φαίνεται να διαγράφεται η οικονομική σας πορεία.

Η νέα σελήνη θα σας φέρει σε επαφή με το κοντινό περιβάλλον, όπου θα χαρείτε να συζητήσετε και να ανταλλάξετε ιδέες, αρκεί να μην υπερβάλλετε και φανούν τα μυαλά σας φουσκωμένα. Σας περιμένουν αρκετές μετακινήσεις και μικρές αποδράσεις.

Παρθένος

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας επαναπροσδιορίζετε την ταυτότητα σας και τη θέση σας.

Εμβαθύνετε και βουτάτε σε σκέψεις που αφορούν στο παρελθόν και στην εικόνα που είχατε προβάλει προς τα έξω.

Σε γενικές γραμμές ψάχνετε να βρείτε τον χαμένο σας εαυτό. Κάποια άτομα από το παρελθόν έρχονται ξανά στη ζωή σας και σας θυμίζουν πως ήσασταν. Εάν κάτι δεν σας αρέσει φροντίστε να μην παρεξηγηθείτε.

Στα επαγγελματικά το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο με πάρα πολλές αγγαρείες και πολύ τρέξιμο. Διεκδικείτε οικονομικές απολαβές για τις οποίες δεν είναι σίγουρο ότι θα τις εισπράξετε. Φανείτε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους ανωτέρους στην δουλειά.

Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές σας και γενικά τα οικονομικά σας δεν θα είναι και τόσο καλά.

Παρόλα αυτά θα τα καταφέρετε, διότι η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στον τομέα των οικονομικών σας, ενδέχεται να σας φέρει κάποιο νέο εισόδημα.

Ζυγός

Με τον ανάδρομο Ερμή να κινείται στον τομέα πού είναι κλεισμένος ο εσωτερικός σας κόσμος, δείχνει πως το μυαλό σας και οι σκέψεις σας, στριφογυρίζουν στο παρελθόν.

Ένας απολογισμός των πεπραγμένων πάντα είναι χρήσιμος, ώστε να εντοπίζετε τα λάθη και τις παραλείψεις για να μην τα επαναλάβετε.

Έτσι λοιπόν εσείς θα μπείτε στη διαδικασία να κλείσετε έναν μεγάλο κύκλο για να ξεκινήσετε κάτι νέο.

Σε αυτή την προσπάθεια θα είστε μόνοι σας, αλλά αξίζει τον κόπο, παρόλο που πίσω από την πλάτη σας θα γίνουν πολλά κουτσομπολίστικα σχόλια.

Η νέα σελήνη θα βρεθεί ακριβώς πάνω σας ώστε να εμφανιστείτε ολοκαίνουργιοι. Νέες ιδέες, νέα ξεκινήματα, νέοι στόχοι, νέες συνεργασίες και ένας ολοκαίνουργιος εαυτός, θα ξεπροβάλει από μέσα σας. Η ανανεωμένη εξωτερική σας εμφάνιση δεν θα περάσει απαρατήρητη, όμως φροντίστε μην το παρακάνετε.

Η αντίθεση του νέου φεγγαριού με τον Δία ίσως σας κάνει προκλητικούς. Είστε από τη φύση σας σικάτοι και κομψοί, για αυτό δεν θα πρέπει να προκαλέσετε.

Σκορπιός

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον τομέα του χάρτη σας που αφορά σε φιλοδοξίες, όνειρα και στόχους, μήπως ήρθε η στιγμή να τα επαναπροσδιορίσετε; Ότι είχε παγώσει και είχε μείνει πίσω έρχεται ξανά στην σκέψη σας.

Είναι μία σημαντική περίοδος που μπορείτε να ξανασκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και να το υλοποιήσετε όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία και βελτιωθούν οι συνθήκες. Φίλοι από το παρελθόν που έχετε να δείτε πολύ καιρό έρχονται και σας χαροποιούν ιδιαίτερα.

Θα διανύσετε μία περίοδο εσωτερικής αναζήτησης με τη νέα σελήνη να σας προβληματίζει.

Η ενδοσκόπηση και η εσωστρέφεια στην οποία θα βρεθείτε το τελευταίο διάστημα θα σας φέρει το κλείσιμο ενός κύκλου όπου θα πετάξετε ότι σας βαραίνει. Είναι μία διαδικασία απαραίτητη για να μπορέσετε να κάνετε την νέα αρχή.

Τοξότης

Με τον ανάδρομο Ερμή να κινείται στον τομέα της καριέρας, υπάρχει η πιθανότητα να έρθουν στο προσκήνιο προβλήματα από το παρελθόν, είτε με τους συνεργάτες, είτε με τα πρόσωπα εξουσίας στη δουλειά σας. Ενδεχομένως τώρα είναι η ευκαιρία να λύσετε τις παρεξηγήσεις μία και καλή.

Υπάρχει περίπτωση βέβαια να σας γίνει πρόταση από μία εργασία του παρελθόντος. Ένα νέο ξεκίνημα σε στόχους τους οποίους θέλετε να υλοποιήσετε θα φωτίσει η νέα σελήνη. Θα βρείτε υποστηρικτές μέσα από τον φιλικό σας κύκλο.

Ο τομέας που χρειάζεται προσοχή γιατί θα βάλλετε για πολύ καιρό ακόμα, είναι σε ότι αφορά στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας.

Οι άλλοι λειτουργούν ανταγωνιστικά απέναντι σας και αυτό σας ενοχλεί.

Το καλό είναι ότι γνωρίζετε πολύ καλά τους εχθρούς σας, αφού δεν φροντίζουν να το κρύψουν και έτσι μπορείτε να προφυλαχθείτε.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής σας βάζει στην διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε και ίσως να αναθεωρήσετε παλιές πεποιθήσεις. Θα δείτε ότι τα παλιά σας πιστεύω και η φιλοσοφία ζωής, δεν σας καλύπτουν πλέον και αλλάζετε διαδρομή. Θα πετάξετε από πάνω σας ότι είναι φθαρμένο και θα ακολουθήσετε ένα νέο μοντέλο διαβίωσης. Θα επικοινωνήσετε με το ευρύτερο περιβάλλον, καθώς και με συγγενείς εξ αγχιστείας που έχετε να δείτε πολύ καιρό.

Εάν ταξιδέψετε σε γνώριμα μέρη φροντίστε να μην ξεχάσετε τα απαραίτητα, όπως χαρτιά, έγγραφα, σημειώσεις, χάρτες κτλ.

Ένα νέο ξεκίνημα θα γίνει στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως κάνουν την εμφάνισή τους νέα πρόσωπα, ή μπορεί να αλλάξουν κάποια δεδομένα εκεί.

Μεγάλη πιθανότητα για επανασυνδέσεις σε όσους το επιθυμούν.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει στην επιφάνεια θέματα πού έχουν να κάνουν με τα κληρονομικά, αλλά και τους δημόσιους φορείς.

Εάν έχετε οφειλές προς τρίτους, καλό θα είναι να τρέξετε να τις τακτοποιήσετε πριν σας προλάβουν. Θα γίνουν συζητήσεις και για ένα κληρονομικό, οικογενειακό θέμα.

Εσείς θα βρεθείτε σε μία εσωτερική αναμόχλευση για θέματα από το παρελθόν, τα οποία σας έχουν δημιουργήσει άγχος, φοβίες ίσως κι εμμονές.

Θα ανοίξετε την καρδιά σας μόνο στον σύντροφο, όπου νιώθετε ότι θα σας καταλάβει και θα κατανοήσει την ψυχοσύνθεση σας.

Η νέα σελήνη θα σας φέρει σε επαφή με το ευρύτερο περιβάλλον, με συγγενείς εξ αγχιστείας και με νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας.

Εάν δεν αποδράσετε με κάποιο ταξίδι, σίγουρα θα αποδράσει το μυαλό σας για έναν μακρινό προορισμό, όπου εκεί θα νιώσετε να απελευθερώνεται η ψυχή σας.

Η επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας θα ανοίξει τους ορίζοντες σας.

Στον ερωτικό τομέα είστε αρκετά δραστήριοι, όμως προσοχή μην το παρακάνετε, διότι μπορεί να παρεξηγηθείτε, ή ακόμη και να τσακωθείτε με το ταίρι σας.

Ιχθύες

Με τον Ερμή να περνάει ανάδρομος ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σας, θα επαναφέρει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν.

Έτσι λοιπόν αν επιθυμείτε μία επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο από τα παλιά, τώρα είναι ευκαιρία να το πράξετε.

Επίσης εάν είχε διακοπεί μία συνεργασία, δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσουν πάλι οι παλιοί συνεργάτες και να σας προτείνουν να συνεργαστείτε εκ νέου.

Όπως και να χει σκεφτείτε καλά εάν θέλετε να γυρίσετε πίσω τόσο σε μία σχέση, όσο και σε μία συνεργασία.

Η νέα σελήνη θα σας φέρει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν είτε κληρονομικά ζητήματα, είτε χρέη και οφειλές προς τρίτους.

Για να μην αγχωθείτε φροντίστε μόνοι σας να ενημερωθείτε για αυτά, ώστε να μην σας προλάβουν οι εξελίξεις.