Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 14-20/11

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Την ουρά της έκλειψης θα διανύσουμε αυτήν την εβδομάδα. Για κάποιους ήταν λιγότερο δύσκολη, αφήνοντας μόνο λίγες γρατζουνιές και για κάποιους άλλους ήταν φανερά δυσκολότερη, αφήνοντας πάνω τους λαβωματιές. Όπως και να χει πέρασε χάρη στην υπομονή και την ωριμότητα που επέδειξε ο καθένας μας. Ξέρουμε ότι το σύμπαν είναι σοφό και θα μας ανταμείψει αυτήν την εβδομάδα όπου θα αλλάξουν οι ενέργειες προς το καλύτερο. Ξεκινώντας βλέπουμε τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Θα αρχίσουμε πάλι να ονειρευόμαστε το αύριο, δημιουργώντας ένα πλάνο καλύτερης ζωής. Η υπομονή, η καρτερικότητα, αλλά και η επιμονή, θα θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδια μας. Η βαθιά έρευνα που θα γίνει με μεθοδικότητα, θα φέρει στην επιφάνεια ανακαλύψεις. Ταυτόχρονα θα δούμε να αυξάνεται η ενσυναίσθηση μεταξύ των ανθρώπων. Φιλανθρωπικές ενέργειες και δωρεές, σε χώρους τέχνης και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.Αγάπη, φιλευσπλαχνία και ρομαντισμός.

Η Αφροδίτη κι ο Ερμής σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Δία, θα φέρει χαρούμενες ειδήσεις. Θα παρθούν αποφάσεις μετά από δελεαστικές προτάσεις. Νέες γνωριμίες αλλά και ευκαιρίες στον έρωτα. Ανακούφιση μετά από οικονομικές ανάσες. Μεσοβδόμαδα αλλάζουν οι ενέργειες στο σύμπαν με την Αφροδίτη και τον Ερμή να εισέρχονται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη. Μετά από τα σκοτάδια της έκλειψης, θα διακρίνουμε το φως στο τούνελ που θα μας βγάλει έξω. Επειδή το κάθε νόμισμα όμως έχει δύο όψεις θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα πολλά λόγια και στις φανφάρες που θα ακούσουμε από τα μέσα ενημέρωσης. Ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη αν και φέρνει μία πνοή αισιοδοξίας, ωστόσο βρίσκεται σε θέση αδυναμίας και μπορεί να υπερεκτιμήσουμε τις καταστάσεις και να κάνουμε σφάλματα.

Λίγο πριν τελειώσει η εβδομάδα ο Ήλιος σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα, μας προσδίδει δύναμη και αντοχή, ώστε να αντέξουμε το απατηλό τετράγωνο του ανάδρομου Άρη, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, που κρατεί για φινάλε τούτη η εβδομάδα.

Για άλλη μία φορά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις ιώσεις, τα μικρόβια, τις ασθένειες και τις επιδημίες, που σίγουρα θα ενταθούν. Προσοχή στην χρήση αιχμηρών εργαλείων, μηχανημάτων, αλλά και στην οδήγηση.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσει ο τομέας της καθημερινότητας, της υγείας και της εργασίας σας. Ευνοϊκός προβλέπεται ο συγκεκριμένος τομέας αφού οι πλανήτες έχουν βάλει στόχο να κάνουν πιο ευχάριστη τη ρουτίνα σας. Τίποτα  δεν θα νιώθετε ότι κάνετε ως αγγαρεία, γιατί όλα θα έχουν ένα νόημα. Οι συνθήκες στην δουλειά βελτιώνονται. Θα κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας και θα αναγνωρίζονται οι κόποι σας. Η υγεία σας βελτιώνεται σε περίπτωση που είχατε προβλήματα. Ο τρόπος ζωής σας θα γίνει πιο υγιεινός.

Εύνοια θα υπάρξει τις επόμενες μέρες στον οικονομικό τομέα που αφορά σε δάνεια, ασφάλειες, διατροφές και αποπληρωμή οφειλών.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα κουτσομπολιά και τα λόγια που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.

Προς το παρόν δεν θα τα μάθετε γι’ αυτό δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, απλά να είστε υποψιασμένοι και να μην εμπιστεύεστε γνωστούς και φίλους.

Στον τομέα της καριέρας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, αν κι εσείς βάλετε λίγο το χεράκι σας και σπρώξετε την διαδικασία. Να είστε έτοιμοι ώστε να μη σας ξεφύγει από τα χέρια σας.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα θα σας βρει με ανεβασμένη την ερωτική διάθεση και τη λίμπιντο. Έχετε καιρό να νιώσετε τόσο καλά ψυχολογικά. Η ψυχική ανάταση θα σας κάνει να ανοίξετε την καρδιά σας στον σύντροφο και να επικοινωνήσετε μαζί του τις φοβίες και τα άγχη, που είχατε στο παρελθόν και αφορούσαν κυρίως τα οικονομικά. Αυτήν την περίοδο θα έχετε έναν καλό ακροατή στο πλευρό σας.

Μέσα από την συζήτηση ίσως μπορέσετε να βρείτε μία λύση στα οικονομικά προβλήματα που αφορούν στο σύντροφο, ή σε κάποια χρέη που έχετε από κοινού. Παρόλο που το κύριο μέλημά σας είναι ο οικονομικός τομέας, εσείς δεν πτοείστε γι’ αυτό. Θα τα καταφέρετε στο τέλος.

Ακόμα και η συναναστροφή σας με φίλους γίνεται για οικονομικούς λόγους, ή συζητάτε για τα οικονομικά όταν συναντιέστε. Βέβαια όταν αυτά σας απασχολούν τόσο πολύ, τι άλλο θα μπορούσατε να πείτε. Με τους φίλους, καλό θα ήταν να προσέξετε και να μην εμπλακείτε οικονομικά μαζί τους.

Στον φιλικό τομέα κρύβεται ένα παρασκήνιο γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Σας χρωστούν λεφτά τα οποία καθυστερούν να σας τα δώσουν.

Έχουν προδώσει την εμπιστοσύνη σας και σας έχουν απογοητεύσει.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα θα είναι θετική για εσάς που είχατε προβλήματα στο παρελθόν με τον ερωτικό σύντροφο, αλλά και με τους συνεργάτες σας.

Έτσι λοιπόν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας προσεγγίσει το ταίρι σας για επανασύνδεση. Οι συγκυρίες είναι πολύ θετικές ώστε να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος, είτε στην υπάρχουσα σχέση σας, είτε στην σχέση που διακόπηκε επειδή δεν προχωρούσε. Σε ότι αφορά τις συνεργασίες σας, αυτές βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό. Κάποιοι θα κάνετε νέες συνεργασίες, οι οποίες θα είναι με ευχάριστα άτομα, τα οποία θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Έχετε ξοδέψει τον εαυτό σας δεξιά και αριστερά σε ανούσιες καταστάσεις και τώρα οφείλετε να συγκεντρωθείτε στα πιο ουσιώδη. Παρόλα αυτά εξακολουθείτε να τα βάζετε με τον εαυτό σας και να ρίχνετε τις ευθύνες πάνω σας.

Κρατάτε οργή και θυμό μέσα σας για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν. Αν συνεχίσετε έτσι θα εξαντληθείτε. Εκτονωθείτε και διοχετεύστε την ενέργεια σε σωματική άσκηση, περίπατους και διάφορα σπορ. Εσείς θα βρείτε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει και σας αρέσει.

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τον τομέα της καθημερινότητας και θα βρείτε λύσεις ώστε να βελτιωθεί. Θα βάλετε τέρμα στις καταστάσεις που σας κουράζουν. Θα αποκτήσετε νέες συνήθειες, οι οποίες θα είναι ευχάριστες και δεν αποκλείεται να βάλετε στη ζωή σας ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, ή άσκησης. Αν έχετε μία βλαβερή συνήθεια, μπορείτε τώρα να την διακόψετε.

Θα έχετε νέες προτάσεις για δουλειά, οι οποίες θα είναι δελεαστικές. Ίσως κι εσείς από μόνοι σας κάνετε μία έρευνα εργασίας. Πάντως το κλίμα παρουσιάζεται ευνοϊκό και ευχάριστο.

Το μόνο μελανό σημείο είναι η αναμόχλευση που κάνετε στο παρελθόν και ανασύρετε μνήμες που κάποτε σας πλήγωσαν. Ότι έγινε έγινε κι εσείς πρέπει να προχωρήσετε στο μέλλον. Αυτή η εσωτερική σύγκρουση, καθώς και η αναμέτρηση με τον εαυτό σας, θα σας δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα με διαταραχές ύπνου. Καλά τα λέτε με τον εαυτό σας, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερο να τα εκμυστηρευτείτε σε κάποιον έμπιστο άνθρωπο; Βελτίωση σωματικής υγείας.

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα καθώς και για το επόμενο διάστημα οι πλανήτες, σας υπόσχονται ερωτική και δημιουργική διάθεση. Αυτός είναι ο τομέας που θα ευνοηθεί και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Θα μιλήσετε για τη σχέση, για την αγάπη και για ότι σας κρατά ενωμένους. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα κυνηγήσετε τον έρωτα. Διασκέδαση και φλερτ. Θα αναζητήσετε την περιπέτεια.

Όσοι έχετε κάποιο ταλέντο είναι ευκαιρία τώρα για να το επικοινωνήσετε και να το προωθήσετε. Θα βγάλετε από μέσα σας την παιδικότητα και θα ταυτιστείτε με το εσωτερικό σας παιδί. Θα ζήσετε μεγάλες στιγμές με τα παιδιά σας.

Μία μικρή αναβολή θα έχετε σε ένα σχέδιο για το μέλλον. Ίσως θα πρέπει να καθυστερήσει για κάποιο λόγο. Απογοήτευση σας περιμένει στα οικονομικά σας. Ίσως δεν έχετε κάνει καλό διακανονισμό, ή έχετε κάνει λάθος εκτιμήσεις. Όπως και να χει αυτή τη στιγμή δεν είστε σε θέση να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα. Είναι θολό το τοπίο και σας δημιουργεί ψευδαισθήσεις, γι’ αυτό απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό που γνωρίζει καλύτερα, ώστε να αναλάβει τα οικονομικά σας.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως κάνετε ανακαίνιση, ή αναδιαμόρφωση του χώρου κι αυτό θα είναι ευχάριστο γι’ εσάς. Θα ανοίξετε το σπίτι σας και θα δεχθείτε επισκέψεις, που θα σας χαροποιήσουν. Είστε εξαιρετικοί οικοδεσπότες και θα φροντίσετε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τους οικείους σας, όπως γονείς, αδέρφια και κοντινοί συγγενείς.

Δεν αποκλείεται να ενδιαφερθείτε για ένα ακίνητο, ή την πατρική σας περιουσία, οπότε τώρα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να το τακτοποιήσετε, με τον καλύτερο τρόπο. Θα διανύσετε μία εβδομάδα που όσο κι αν σας καλεί το καθήκον, εσείς το μόνο που θέλετε είναι την θαλπωρή του σπιτιού σας και την ηρεμία.

Ίσως δεν νιώθετε καλά στην δουλειά γιατί εκεί συνεχίζεται ο αγώνας και το τρέξιμο δίχως τέλος. Ενδεχομένως να τα έχετε δώσει όλα, αλλά να μην αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σας από ορισμένους. Άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή είστε συνάδελφοι, σας σκάβουν το λάκκο πίσω από την πλάτη σας και λένε πολλά ψέματα. Να είστε προσεκτικοί διότι σας διαβάλουν και κινδυνεύετε να εκτεθείτε τόσο στη δουλειά σας, όσο και κοινωνικά.

Εάν είστε σε φάση καινούργιων συνεργασιών, καλό θα ήταν να προσέχετε διπλά γιατί είναι πολύ πιθανό να σας παραπλανήσουν.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς και υπόσχεται όμορφες συζητήσεις και ευχάριστες μετακινήσεις. Θα έχετε πολλές επαφές και τηλεφωνήματα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, αλλά θα προκύψουν και νέες γνωριμίες, που θα πλαισιώσουν την ζωή σας. Όπως καταλαβαίνετε η επικοινωνία σας θα βρίσκεται στα καλύτερά της. Εξαιρετικές θα είναι οι σχέσεις με κοντινούς συγγενείς, αδέρφια και γείτονες.

Αναβολές και καθυστερήσεις θα παρουσιαστούν σε θέματα σπουδών, ή στα σχέδια που είχατε κάνει για κάποιο ταξίδι. Ίσως αναθεωρήσετε τις πεποιθήσεις σας για τον κόσμο.

Στη δουλειά μπορεί να νιώσετε απογοήτευση, διότι πιθανόν να είστε αδικημένοι. Κρατήστε ψηλά το κεφάλι και προχωρήστε. Μην το πάρετε βαριά επειδή κάποιοι μπορεί να σας εξαπάτησαν. Να προσέχετε την υγεία σας διότι θα είστε επιρρεπείς, σε ιώσεις και μικρόβια.

Σκορπιός

Περάσατε μία καταιγίδα λόγω της έκλειψης που έγινε στον άξονα σας. Αυτήν την εβδομάδα κάπως καταλαγιάζουν τα πράγματα και αμβλύνεται το κλίμα. Οπότε μάλλον μέσα στην ατυχία σας θα φανείτε τυχεροί, βλέποντας τα οικονομικά σας να αυξάνονται. Είναι χρήματα που ενδεχομένως έχετε παλέψει γι’ αυτά και τώρα ήρθε η στιγμή να τα απολαύσετε. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που θα νιώσετε ηθική ικανοποίηση, αφού οι ανάγκες σας θα καλυφθούν. Θα μπορέσετε τώρα να κάνετε τις αγορές που επιθυμούσατε.

Εκεί που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί είναι στις οφειλές σας προς τρίτους. Δεν αποκλείεται να σας χτυπήσουν την πόρτα από το παρελθόν κάποια χρέη, τα οποία είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα. Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε διακανονισμό.

Το ταίρι σας δεν φταίει σε τίποτα να του υπενθυμίζετε κάθε λίγο και λιγάκι ότι δεν σας καλύπτει. Κάντε μία ειλικρινή συζήτηση μαζί του και δείτε πώς θα συμπορεύσετε από δω και στο εξής. Τα προβλήματα είναι για να λύνονται, αρκεί να μην μπλέξετε τον σύντροφο με τα οικονομικά σας.

Κάποιοι έχετε απογοητευτεί από τα οικονομικά του συντρόφου κι αυτό είναι ένα άλυτο πρόβλημα για εσάς.

Τοξότης

Από αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσουν να βελτιώνονται οι συνθήκες στη ζωή σας. Θα δείτε πως σιγά-σιγά ανακτάτε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Θα ασχοληθείτε με θέματα που άπτονται της εξωτερικής σας εμφάνισης αρχικά. Θα ψωνίσετε πράγματα για τον εαυτό σας, ή θα αλλάξετε το look σας. Θα δείτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους, προβάλλοντας τον καλό σας εαυτό. Είστε από τη φύση σας χαρούμενοι και αισιόδοξοι κι έτσι σας ήξεραν πάντα. Έτσι θα σας δουν πάλι τώρα. Καλοσυνάτους, ευγενικούς, επικοινωνιακούς και αισιόδοξους.

Το μόνο που συνεχίζει να σας προβληματίζει, είναι η σχέση με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Ίσως να σας προσεγγίσουν παλιοί ερωτικοί σύντροφοι και να σας βάλουν σε διλήμματα. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις σε περίπτωση που σας ζητήσουν επανασύνδεση και μην βιαστείτε να συγκατοικήσετε σε περίπτωση που τεθεί τέτοιο θέμα. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε το καλά. Κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον χρειάζεται τη βοήθειά σας. Πιθανές βλάβες στο σπίτι σας.

Αιγόκερως

Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε την διάθεσή σας να ανεβαίνει. Επειδή θα είστε καλά ψυχολογικά, θα κάνετε όμορφες σκέψεις και σχέδια για το μέλλον. Προς το παρόν δεν τα κοινοποιείτε σε κανέναν και τα κρατάτε για τον εαυτό σας. Θα τα δημοσιοποιήσετε όταν θα έχουν ωριμάσει μέσα σας.

Κάποιοι κινείστε παρασκηνιακά και κάνετε μυστικές επαφές και συναντήσεις. Πιθανόν να υπάρξει ένας κρυφός έρωτας που θα κρατήσετε μακριά από τα φώτα.

Κρατήστε απόσταση από τα κουτσομπολιά του κόσμου, γιατί γίνονται λόγια εις βάρος σας.

Είστε διαρκώς αφηρημένοι γι’ αυτό να προσέχετε όταν οδηγείτε και γενικότερα όταν επικοινωνείτε με τους άλλους. Ειδικά αν αυτοί είναι αδέρφια, γείτονες και κοντινοί συγγενείς, τότε θα πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί.

Η υγεία θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα, με προβλήματα του παρελθόντος τα οποία επανέρχονται. Χρειάζεστε υγιεινή ζωή, άσκηση και διακοπή βλαβερών συνηθειών. Η καθημερινότητά σας θα είναι κουραστική και θα σας αποδυναμώνει ενεργειακά. Οργανώστε το καθημερινό πρόγραμμα και φροντίστε να είστε συνεπείς, διότι θα παρουσιάζονται διαρκώς ανατροπές. Κούραση σας περιμένει στη δουλειά.

Υδροχόος

Μετά την καταιγίδα έρχεται η νηνεμία γι’ αυτήν την εβδομάδα. Ο τομέας που θα εστιάσετε την προσοχή σας είναι των φιλικών σχέσεων.

Η επαφή με τα φιλικά άτομα θα σας ευχαριστήσει, διότι από τη μία θα κάνετε πολλές συζητήσεις και θα μάθετε καλά νέα κι από την άλλη θα περάσετε όμορφα, διασκεδάζοντας μαζί τους.

Προσοχή χρειάζονται οι ερωτικές σχέσεις. Θα σας προσεγγίσουν άτομα από το ερωτικό παρελθόν, ζητώντας επανασύνδεση. Σκεφτείτε καλά πριν δεχθείτε. Οι λόγοι που επανέρχονται δεν είναι ξεκάθαροι και πιθανόν κάπου να αποσκοπούν. Αν σας συνέδεαν οικονομικοί λόγοι, ή είχατε οικονομικές δοσοληψίες, κρατηθείτε μακριά διότι είναι παγίδα.

Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να αναβιώσετε ενα παλιό δημιουργικό σχέδιο, ή ένα ταλέντο σας. Εάν το κάνετε μόνο από περιέργεια για να δείτε αν θα λειτουργήσει στο παρόν, είναι πολύ εύκολο να απογοητευτείτε.

Τα προβλήματα που θα σας φορτώσουν τα παιδιά σας, για όσους έχετε παιδιά, θα σας ταράξουν.

Ιχθύες

Αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε ιδιαιτέρα με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την κοινωνική σας καταξίωση. Το κλίμα στη δουλειά βελτιώνεται και αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σας. Θα υπάρξει συναδελφικότητα και σύμπραξη. Θα ακούσετε λόγια τα οποία θα σας ενθαρρύνουν, ώστε να προσπαθήσετε για το καλύτερο στην εργασία σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι να μην είστε αφηρημένοι όταν οδηγείτε, όταν χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα και όταν χειρίζεστε μηχανήματα. Θα πρέπει να είστε προσηλωμένοι σε ότι κάνετε.

Επανέρχονται στο προσκήνιο τα θέματα του σπιτιού, ή της ακίνητης περιουσίας που αφορούν στο παρελθόν. Τα προβλήματα σε αυτόν τον τομέα έχουν βαλτώσει και σας πάνε πίσω. Αυτή την εβδομάδα έχετε τη δυνατότητα να τα προωθείσετε, με την καλή θέληση που σας διακρίνει.

Φανείτε προσεκτικοί ώστε να μην πέσετε στην παγίδα που ενδεχομένως κάποιοι σας τάξουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.