Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 17- 23/4

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Μια σημαντική εβδομάδα ξεκινά αφού φιλοξενεί την πρώτη Ηλιακή ‘Έκλειψη – Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20/04 στο ζώδιο του Κριού σε ένα παρορμητικό – ανταγωνιστικό ζώδιο με έντονο το «εγώ».

Πραγματοποιείται στη 29 μοίρα και 50 λεπτά σε αναιρετική μοίρα που σηματοδοτεί το κλείσιμο καταστάσεων που ήδη έχουμε αποφασίσει είτε αυτό έχει να κάνει με συνεργασίες είτε με τις προσωπικές σχέσεις μας, έτσι ώστε να πάμε δυναμικά και με θάρρος αλλά χωρίς εντάσεις και θυμό όσο μπορούμε να υλοποιήσουμε τα νέα μας ξεκινήματα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου. Οι εκλείψεις δηλώνουν ότι κάτι θα εκλείψει, κάτι θα χάσουμε αλλά και κάτι θα κερδίσουμε παρακάτω. Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Υδροχόου ως πλανήτης της μεταμόρφωσης και των ριζικών αλλαγών θα τεστάρει τις αντοχές μας και θα μας γεμίσει εμμονές ώστε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.

Η έκλειψη στο ζώδιο του Κριού επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και περισσότερο τους γεννημένους των τριών τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου καθώς και τον σταθερό σταυρό Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους των τριών πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου.

Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου ξεκινώντας τα γενέθλια των Ταύρων σχηματίζοντας όμως δύσκολη όψη με τον σκοτεινό Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου. Μια δύσκολη όψη όπου μας γεμίζει εσωτερική ένταση και εμμονές και μας ωθεί σε χειριστικές αλλά και αυτοκαταστροφικές καταστάσεις, επηρεάζοντας τον σταθερό σταυρό Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου και ιδιαίτερα των δύο πρώτων ημερών.

Στις 21/04 ο πλανήτης τις επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία όπου θα παραμείνει μέχρι τις 15/05. Οπότε αυτό το διάστημα δεν κάνουμε ενάρξεις, δεν υπογράφουμε συμβόλαια, γενικότερα δεν κάνουμε κάτι καινούργιο, αντιθέτως είναι καλό διάστημα για επαναπροσδιορισμούς και ολοκλήρωση σε θέματα που μας απασχολούσαν στο παρελθόν.

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς του Κριούς που έχετε ήδη μπει στη διαδικασία εκκινήσεων και καινούργιων πραγμάτων βοηθώντας σε αυτό και ο Δίας που είναι στο ζώδιο σας, η έκλειψη αυτή έρχεται να ολοκληρώσει τις καταστάσεις που ήδη έχετε αποφασίσει να κλείσετε σε θέματα συνεργασιών η θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις κάνοντας το επόμενο καινούργιο βήμα.

Καλό θα είναι βέβαια να μην σας πιάσει ο παρορμητισμός σας και να περιμένετε μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου που θα ολοκληρωθεί στις 15/05, γιατί ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε οικονομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν.

Επηρεάζοντας περισσότερο εσάς των τριών τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους και ειδικά εσάς των τριών πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου που ήδη έχετε δει όλο αυτό το διάστημα ποιοι άνθρωποι είναι κοντά σας αλλά και τους εχθρούς σας η έκλειψη αυτή έρχεται να ολοκληρώσει τις αποφάσεις που ήδη έχετε πάρει ώστε να απομακρυνθείτε από αυτούς που δεν σας καλύπτουν. Επίσης θέματα υγείας που σας απασχόλησαν και αυτά θα μπείτε σε διαδικασία να ολοκληρώσετε αλλά και θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Εξάλλου ο Δίας σε λίγο καιρό μπαίνοντας στο ζώδιο σας θα σας ευνοήσει σε όλους τους τομείς.

Καλό θα είναι βέβαια λόγω τις ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο σας από 21/04 έως 15/05 να περιμένετε για τα νέα ξεκινήματα, εξάλλου ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας θα σας βάλει στη διαδικασία επαναπροσδιορισμών σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών οπότε εκεί θα τα δείτε καλύτερα και θα κινηθείτε ανάλογα, έτσι και αλλιώς δεν είσαστε από τα ζώδια που κάνετε βιαστικές κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς τους Διδύμους η έκλειψη αυτή θα σας ωθήσει να ολοκληρώσετε και να κλείσετε θέματα με το φιλικό σας περιβάλλον.

Θα απομακρυνθείτε από φίλους, παρέες η ομάδες που πιθανόν ανήκατε και πλέον δεν σας καλύπτουν, αλλά και από ερωτικές σχέσεις που δεν σας καλύπτουν.

Το επόμενο διάστημα θα δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά και στην καριέρα σας, αλλά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί γιατί ο Ερμής (ως κυβερνήτης σας) από το ζώδιο του Ταύρου θα είναι ανάδρομος από 21/04 έως 15/05 οπότε καλό θα είναι να μην βιαστείτε, μπορείτε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε για λίγο κάνοντας βέβαια ένα επαναπροσδιορισμό σε παλιότερα θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς τους Καρκίνους που έχετε μεγάλη ώθηση στα επαγγελματικά σας η έκλειψη αυτή ειδικά για εσάς τους γεννημένους των τριών τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου θα σας ωθήσει να ολοκληρώσετε και να κάνετε καινούργια ξεκινήματα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, την καριέρα σας αλλά και το οικογενειακό σας περιβάλλον, έχοντας πάρει ήδη τις αποφάσεις σας.

Και εσείς όμως θα πρέπει να περιμένετε λόγω τις ανάδρομης πορείας του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου από τις 21/04 έως 15/05 για να προχωρήσετε κατόπιν δυναμικά.

Αυτό το διάστημα καλό θα είναι να κάνετε ένα επαναπροσδιορισμό σε στόχους και φιλοδοξίες που δεν σας είχαν βγει παλιότερα αλλά και σε φιλικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Για εσάς τους Λέοντες και ειδικά εσάς τους γεννημένους στις τρείς πρώτες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου η έκλειψη αυτή έρχεται να ολοκληρώσει θέματα με τον κοινωνικό σας περίγυρο αλλά και να σας αλλάξει την φιλοσοφία σας και το πώς βλέπετε κάποια πράγματα. Θα μπείτε στη διαδικασία να μάθετε καινούργια πράγματα, να ταξιδέψετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

Καλό θα είναι αυτά να τα κάνετε μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου όπου ξεκινά από 21/04 έως 15/05.

Αυτό όμως είναι ένα καλό διάστημα να κάνετε επαναπροσδιορισμό σε θέματα καριέρας, στα επαγγελματικά σας αλλά και σε οικογενειακά θέματα που σας απασχόλησαν παλιότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς τους Παρθένους η έκλειψη θα σας ωθήσει να οριστικοποιήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, τα περιουσιακά σας, με τις βαθύτερες φοβίες που έχετε ως προς την διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και τα επαγγελματικά σας που όμως θα υπάρξουν νέα ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν ως προς αυτό.

Και εσείς όμως θα πρέπει να περιμένετε για τα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε αφού ο Ερμής (ως κυβερνήτης σας) θα γυρίσει ανάδρομος από 21/04 έως 15/05.

Οπότε αυτό το διάστημα καλό θα είναι να επανεξετάσετε θέματα σχετικά με τα πιστεύω σας, θέματα με σπουδές η μάθηση που είχατε αφήσει πίσω η ακόμη και την ιδέα για κάποιο ταξίδι που δεν πραγματοποιήθηκε αλλά και σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τους Ζυγούς η έκλειψη θα σας ωθήσει να οριστικοποιήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες. Ήδη και εσείς έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, έχετε δει ποιοι είναι αυτοί που στάθηκαν κοντά σας και τώρα πάτε να ολοκληρώσετε αυτά τα θέματα, ειδικά εσείς οι γεννημένοι των τριών τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου.

Από τη άλλη ο Δίας απέναντι σας, σας δίνει εύνοια και βοήθεια από τους άλλους. Και εσείς όμως θα πρέπει να περιμένετε για τα καινούργια ανοίγματα σας λόγω τις ανάδρομης πορείας του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου από 21/04 έως 15/05.

Σε αυτό το διάστημα καλό θα είναι να επανεξετάσετε θέματα που αφορούν τ α οικονομικά σας προς τρίτους, οφειλές, δάνεια, κληρονομικά η οικονομικά της οικογένειας που διαχειρίζεστε ώστε να βρείτε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς τους Σκορπιούς και ιδιαίτερα εσάς τους γεννημένους των τριών πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου η έκλειψη αυτή ολοκληρώνει τα θέματα που ήδη γνωρίζεται και έχετε αποφασίσει ότι πρέπει να αλλάξετε σχετικά με τις σχέσεις τις συνεργασίες, αλλά και την καθημερινότητα σας η τον τρόπο που εργάζεστε. Επίσης ότι έχει να κάνει με την φυσική σας κατάσταση αλλά και την υγεία σας.

Πολύ πιθανό να αλλάξετε την διατροφή σας η να βάλετε την άσκηση στο πρόγραμμα σας η ακόμη να κάνετε ένα check up. Και εσείς όμως θα πρέπει να περιμένετε λόγω τις ανάδρομης πορείας του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου από 21/04 έως 15/05 για οτιδήποτε καινούργιο.

Αυτό το διάστημα όμως μπορείτε να επανεξετάσετε θέματα παλιότερα που ίσως εκκρεμούν όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Πολύ πιθανό να υπάρξουν και επιστροφές προσώπων σε ερωτικό επίπεδο αλλά και παλιότερες συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς του Τοξότες η έκλειψη θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας ταλέντα και τα παιδιάς σας. Θα ολοκληρώσετε θέματα με την οικογένεια σας και θα ασχοληθείτε με νέους στόχους, φιλοδοξίες και την επιθυμία να δημιουργήσετε.

Επίσης και στο ερωτικό σας κομμάτι θα οριστικοποιήσετε καταστάσεις, ίσως κάποιοι αποφασίσετε να συζήσετε η να αποχωριστείτε από τον σύντροφο σας. Και εσείς θα πρέπει να περιμένετε λόγω τις ανάδρομης πορείας του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου από 21/04 έως 15/05 για οτιδήποτε καινούργιο.

Αυτό το διάστημα μπορείτε να επανεξετάσετε θέματα που αφορούν την εργασία σας, την καθημερινότητα σας που σας κουράζει και να ασχοληθείτε με την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς του Αιγόκερους και ιδιαίτερα τους γεννημένους των τριών τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου η έκλειψη αυτή έρχεται να οριστικοποίηση θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας, το σπίτι σας η την ακίνητη περιουσία σας.

Είτε αυτό σημαίνει ότι αλλάζετε σπίτι η πουλάτε σπίτι η αγοράζεται σπίτι η φτιάχνεται το σπίτι σας η ακόμη και την επαγγελματική σας έδρα. Όλα αυτά όμως μετά τις 15/05 όπου ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Το διάστημα τις ανάδρομης πορείας του από 21/04 έως 15/05 μπορείτε να κάνετε επαναπροσδιορισμό στα ερωτικά σας θέματα μιας και θα είναι φλέγον το επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς τους Υδροχόους ιδιαίτερα τους γεννημένους των τριών πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου η έκλειψη αυτή έρχεται να σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, τον τρόπο που σκέφτεστε αλλά και μεταφέρετε τις ιδέες σας για να μην προκύψουν λάθη που αργότερα μετανιώσετε.

Θα πρέπει λοιπόν και εσείς να περιμένετε για οτιδήποτε καινούργιο θελήσετε να ξεκινήσετε μετά τις 15/05 όπου ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

Το διάστημα όμως από 21/04 έως 15/05 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα είναι ανάδρομος θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας αλλά και τον τρόπο που χειριζόσασταν καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Για εσάς τους Ιχθύες η έκλειψη αυτή έρχεται να σας οριστικοποίηση τα θέματα των οικονομικών σας και κυρίως αυτά που αφορούν το πορτοφόλι σας, και την δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες η να βρείτε νέους οικονομικούς πόρους έτσι ώστε να νιώσετε ασφαλείς.

Για οτιδήποτε όμως καινούργιο θα πρέπει να περιμένετε μέχρι 15/05 όπου ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

Τώρα το διάστημα από 21/04 έως 15/05 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα είναι ανάδρομος καλό είναι να επανεξετάσετε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείτε και σκέφτεστε.