Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12-18/12/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Βρισκόμαστε στην εβδομάδα μετά την πανσέληνο, που έφερε στο φως για ακόμα μία φορά, σκάνδαλα, διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Εξεγέρσεις με εκρηκτικά και έντονη οργή ανά τον κόσμο. Τώρα το κλίμα σταδιακά ηρεμεί, αφού ξεκινά η εβδομάδα με την όψη του ευνοϊκού εξαγώνου, του Ηλίου προς τον Κρόνο. Είναι αρκετά βοηθητική όψη και δείχνει να σταθεροποιείται η κατάσταση. Οι στόχοι μοιάζουν να γίνονται εφικτοί και φαίνεται πως επιτυγχάνονται οι προσωπικές επιδιώξεις του καθενός.

Αυτό για αρχή, διότι λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη, ο Ήλιος θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Γι’ αλλού ξεκινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει…Παραπλάνηση, πλάνη, εξαπάτηση και ωραιοποιήσεις που θολώνουν το τοπίο, δεν αφήνουν να δούμε την αλήθεια ξεκάθαρα. Έτσι λοιπόν μπαίνει φρένο στα όνειρα και στους στόχους κι όλα μοιάζουν ουτοπία. Σε κάποιους όμως πιο ιδεαλιστές, θα προσδώσει ρομαντική διάθεση κι ευαισθησία συναισθημάτων.

Στο τέλος της εβδομάδος ο ορθολογιστής Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον πραγματιστή Ουρανό από τον Ταύρο.

Ειδήσεις θα μας εκπλήξουν ευχάριστα. Γέννηση νέων ιδεών. Έμπνευση και επιστημονικά επιτεύγματα. Διαδίκτυο και ανακαλύψεις.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Λόγια, λόγια πολλά, ανακατωσούρες και μπερδέματα, σας συνοδεύουν εδώ και καιρό. Αυτό θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Θα κάνετε σκέψεις για παλιές καταστάσεις και ίσως έρθετε σε επαφή με άτομα από το παρελθόν.

Επειδή θα είστε αφηρημένοι, καλό θα ήταν να προσέχετε όταν μετακινείστε.

Παρότι το παρελθόν δεν σας αφήνει, εσείς προσπαθείτε να τραβήξετε μπροστά στο μέλλον, θέτοντας νέους στόχους. Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον είναι βοηθητικό απέναντι σας και συμπαραστέκεται στις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Αν όμως πέσετε στην παγίδα και ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις, είναι σίγουρο ότι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την απογοήτευση. Απογοήτευση σας περιμένει και από το ευρύτερο περιβάλλον, καθώς και τους συγγενείς εξ’αγχιστείας. Ο αυθορμητισμός και η ανιδιοτέλεια, σας έχουν φέρει αντιμέτωπους με την σκληρή πραγματικότητα.

Το θετικό είναι ότι θα έχετε εύνοια στα οικονομικά που προέρχονται από την εργασία σας. Ενδεχομένως να είναι ξαφνικά έσοδα που δεν τα περιμένατε.

Ταύρος

Τα έξοδα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς κι εσείς δεν τα προλαβαίνετε. Τα έσοδα από την άλλη έρχονται με αργούς ρυθμούς, ή και καθόλου. Οι καθυστερήσεις των πληρωμών και οι αναβολές στα οικονομικά, σας καθιστούν συναισθηματικά ανασφαλείς κι ευάλωτους. Εσείς πάντα είστε φειδωλοί στα χρήματα και προτιμάτε την οικονομία για ασφάλεια. Παρόλα αυτά τώρα βρίσκεστε σε μία περίοδο που εμφανίζονται ξαφνικά έξοδα και σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Εάν σας οφείλουν χρήματα τώρα είναι η ευκαιρία να τα ζητήσετε πίσω.

Επαγγελματικά φαίνεται πως τις πρώτες μέρες της εβδομάδος, σταθεροποιείται η κατάσταση.

Τα οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν δεν χρειάζεται να τα εκμυστηρευτείτε σε φιλικά άτομα, γιατί μπορεί να τα διαδώσουν κι αυτό να σας απογοητεύσει. Μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας.

Θα κάνετε συζητήσεις για ένα ταξίδι που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό και που φαίνεται πως σιγά-σιγά ωριμάζουν οι συνθήκες, ώστε να το υλοποιήσετε. Οι σπουδές, η απόκτηση δεξιοτήτων και τα ταξίδια ευνοούνται. Εμπρός λοιπόν μην περιμένετε άλλο, βάλτε τα σε εφαρμογή.

Δίδυμοι

Είστε πολύ αγχωμένοι και αρκετά πιεσμένοι εδώ και καιρό. Είναι αλήθεια ότι ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας, δεν σας αφήνει σε ησυχία ούτε λεπτό.

Σχέσεις και συνεργασίες που βρίσκονται στα όρια, μπορούν να εξομαλυνθούν και να πάρετε βοήθειες, στην αρχή της εβδομάδος. Δεχθείτε το χέρι που σας απλώνει ο σύντροφος και παραδεχθείτε τα δικά σας λάθη.

Κερδίστε χρόνο, έχοντας μάτια και αυτιά ανοιχτά, σε επίπεδο επαγγελματικό.

Μην πιστέψετε σε παροχές που θα σας υποσχεθούν, είτε οικονομικές, είτε κοινωνικές, είτε αύξηση εσόδων, είτε ανώτερη θέση. Κάπου υπάρχει παγίδα και λειτουργεί εις βάρος σας. Προφανώς θέλουν να επωφεληθούν από εσάς κι αυτήν την στιγμή δεν μπορείτε να το διακρίνετε. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό διότι στο τέλος θα απογοητευτείτε. Ρωτήστε και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες προτού προχωρήσετε σε μία συνεργασία. Το ίδιο προσεκτικοί να είστε σε περίπτωση που κάνετε μία νέα ερωτική γνωριμία.

Στο τέλος της εβδομάδος μπορείτε να ελπίζετε στην καλή σας διάθεση, που θα πηγάζει από την εξωτερίκευση των βαθύτερων συναισθημάτων σας.

Βρίσκετε λύσεις σε οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες βρίσκονται σε ευνοϊκή εξέλιξη, αφού ο Ερμής και την Αφροδίτη, πριμοδοτούν αυτούς τους τομείς της ζωή σας. Στην αρχή της εβδομάδος το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στον τομέα της υγείας και της εργασίας.

Τα άγχη και οι φοβίες που έχουν φωλιάσει στην ψυχή σας, θα διευκολυνθούν με την εύρεση μιας λύσης. Τακτοποιείτε ένα οικονομικό πρόβλημα που αφορά σε κάποιο χρέος. Ενδεχομένως δεχθείτε πρόταση για εργασία.

Κρατήστε μικρό καλάθι διότι τις επόμενες ημέρες φαίνεται πως θα πάρετε απογοήτευση. Καλό θα ήταν να μην επενδύσετε ούτε συναισθηματικά, ούτε οικονομικά, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης.

Μπορείτε να βασιστείτε σε άτομα που βρίσκονται στον φιλικό σας κύκλο. Είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν, αφού έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο κι έχουν αποδείξει την φερεγγυότητα τους. Επιπλέον υπάρχει ταύτιση ιδεών. Μέσα από αυτό το περιβάλλον δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μία ερωτική σχέση.

Να προσέχετε την υγεία σας και να μην κάνετε ατασθαλίες που μπορούν να την επιβαρύνουν. Το παρασκήνιο εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από την πλάτη σας. Μην αναμοχλεύετε το παρελθόν γιατί δεν κερδίζετε τίποτα.

Λέων

Το τελευταίο διάστημα κάνουν την επανεμφάνισή τους άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, που είχατε σχεδόν ξεχάσει. Από τη μία σας δραστηριοποιούν να εισχωρήσετε πάλι σε αυτόν τον κύκλο γνωριμιών, από την άλλη έχετε τόση πολλή δουλειά και καθόλου χρόνο. Οι πλανήτες πριμοδοτούν την εργασία σας και την βελτιώνουν.Εσείς τώρα καταλαβαίνετε πως υπάρχει ροή και εξέλιξη. Είναι μία θετική συγκυρία στα επαγγελματικά, που σας χαροποιεί, διότι νιώθετε ότι οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι και η δουλειά σας πιάνει τόπο. Κατά αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται και η καθημερινότητά σας. Ότι κάνετε δεν είναι πλέον αγγαρεία, αλλά ευχαρίστηση. Είστε ευρηματικοί, έχετε έμπνευση και ιδέες που βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας σας. Εάν η εξέλιξη σας εξαρτάται από αυτό και γιατί όχι άλλωστε, τότε έχετε φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ώστε να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Το ίδιο συμβαίνει και στα ερωτικά σας τα οποία εξελίσσονται ευνοϊκά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σταθεροποιείται, μετά από τις προσπάθειες αμφοτέρων.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά και οι οφειλές σας. Η θολή εικόνα που έχετε δεν σας αφήνει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.

Παρθένος

Η μάχη στην επαγγελματική αρένα εξακολουθεί να σας πιέζει μέσα από ανατροπές, καθυστερήσεις και εμπόδια. Κάποιοι εδώ και καιρό έχουν βαλθεί να ανατρέψουν την επαγγελματική σας σταθερότητα. Βάζουν τρικλοποδιές και σας στήνουν παγίδες. Το κλίμα θα είναι δυσάρεστο στην δουλειά, με τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις, να διαδέχονται η μία την άλλη. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους, όσο πάνε και χειροτερεύουν.

Σε αντιστάθμισμα όλων αυτών βρίσκονται τα ερωτικά σας, τα οποία βαδίζουν σε πολύ καλό δρόμο. Οι πλανήτες πριμοδοτούν την ερωτική σχέση που ήδη υπάρχει στη ζωή σας, φέρνοντας ευχάριστες στιγμές. Όσοι όμως είστε αδέσμευτοι, υπάρχουν οι συνθήκες για νέες γνωριμίες. Δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες, ιδίως αν πρόκειται για άτομο του εξωτερικού, ή για καινούργια γνωριμία σε ένα ταξίδι. Σας διακατέχει ρομαντική διάθεση για τον σύντροφο.

Η θαλπωρή του σπιτιού θα είναι το καταφύγιο σας για το επόμενο διάστημα. Εάν κάποιο άτομο στην οικογένεια έχει προβλήματα υγείας, τώρα θα είναι η καλύτερη περίοδος για να βρεθεί λύση, ή θεραπεία.

Ζυγός

Τα σχέδιά σας για σπουδές και ταξίδια κωλύονται, λόγω του ανάδρομου Άρη. Σε ότι αφορά καινούργιες γνωριμίες, ή νέες δεξιότητες θα φέρει εμπόδια κι αναβολές. Εάν δεν σας βγαίνει έτσι, πιαστείτε από παλαιότερες σπουδές που αφήσατε στη μέση, ή επισκεφτείτε τοποθεσίες γνώριμες.

Συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν θα σας ευχαριστήσουν. Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο σταθεροποιείται και μαζί του θα κάνετε συζητήσεις για το μέλλον σας. Το επόμενο διάστημα θα είσαστε αρκετά επικοινωνιακοί και θα έχετε πολλές μετακινήσεις.

Θα σας απασχολήσει συνάμα το σπίτι με την οικογένεια, αλλά και το πώς θα αυξήσετε το εισόδημα σας, μέσα από τρίτες πηγές. Η οικία αποτελεί για εσάς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας αυτό το διάστημα. Θα έχετε οφέλη από το σπίτι, ή από οικιακή εργασία. Εκμεταλλευτείτε τη λοιπόν.

Κάτι τρεχάματα που προβλέπεται να έχετε για την υγεία σας δεν θα είναι πολύ σοβαρά, αλλά καλό θα ήταν να προσέχετε ιώσεις και μικρόβια.

Σκορπιός

Το βέβαιο είναι ότι εδώ και καιρό δεν βρίσκετε ησυχία πουθενά, αφού ο ανάδρομος Άρης έχει βαλθεί να σκάψει την ψυχή σας σε βάθος. Θα ανασύρει από εκεί μέσα και θα βγάλει στην επιφάνεια, ότι σας φοβίζει και ότι σας καταπιέζει. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, διότι με το να τα κρατάτε μέσα σας, δεν ωφελεί σε τίποτα. Από την άλλη θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ξεκινώντας με χρήματα που θα χρειαστείτε να δαπανήσετε για το σπίτι σας και καταλήγοντας στα εντελώς προσωπικά σας έξοδα. Θα είναι ευχάριστα έξοδα γι’αυτό δεν θα στεναχωρηθείτε. Αντιθέτως θα έλεγα πως θα ευχαριστηθείτε τις αγορές σας. Θα δημιουργήσετε ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι, ίσως λόγω των εορτών που αναμένονται.

Έξοδα θα κάνετε και για τον ερωτικό σας σύντροφο. Ένα δωράκι που θα του προσφέρετε, θα ανεβάσει το συναίσθημα του και πιθανώς θα σας το ανταποδώσει με ένα ρομαντικό δείπνο. Σε γενικές γραμμές, η σχέση με το ταίρι σας, βαδίζει σε καλό δρόμο και το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε για την εξέλιξη της. Θα υπάρξει ταύτιση ιδεών και κοινός κώδικας επικοινωνίας, που θα σας πάει ένα βήμα παραπέρα.

Συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων αναμένονται με τα αδέρφια και το κοντινό περιβάλλον.

Τοξότης

Εδώ κι αρκετό καιρό είστε αποδέκτες της κακής συμπεριφοράς του συντρόφου, ή των συνεργατών σας. Διατηρούν εριστική στάση προς το μέρος σας κι ενδεχομένως να μην έχετε καταλάβει το λόγο.

Στην αρχή της εβδομάδος παίρνετε βοήθεια από το σύμπαν που σας προτρέπει σε εποικοδομητικές συζητήσεις, για την επίλυση των προβλημάτων σας. Κάντε τις επαφές που χρειάζονται κι επικοινωνήστε τις ιδέες σας. Είναι σίγουρο πως θα βρείτε συμπαράσταση. Να είστε προσεκτικοί στα μέσα της εβδομάδος, διότι ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα στο σπίτι. Άτομα της οικογένειας μπορεί να σας απογοητεύσουν με κάποια ψέματα που σας έχουν πει, ή την αλήθεια που σας έχουν αποκρύψει. Προβλήματα ίσως να έχετε και με οικιακές βλάβες, κυρίως υδραυλικές.

Από το Σαββατοκύριακο και έπειτα θα νιώσετε ασφαλείς οικονομικά. Έχετε στο μυαλό σας ιδέες πρωτοποριακές, που αφορούν στην δουλειά σας και στην εξέλιξη της. Θα τις επικοινωνήσετε και είναι βέβαιο πώς θα βρουν απήχηση. Η πλάτη που θα βάλετε στη δουλειά, μαζί με τον εκσυγχρονισμό των συνθηκών, είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει το budget σας. Άριστη η σχέση σας με τους υφισταμένους.

Αιγόκερως

Αυτό που εξακολουθεί να είναι πιεστικό στην προσωπική σας ζωή είναι η καθημερινότητά σας. Βρίσκεστε σε έναν αγώνα δρόμου για να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Χαρτιά από δω, έγγραφα από κει, επαφές, συζητήσεις κι όλα αυτά μαζί με τον αυξημένο όγκο δουλειάς.

Τώρα σας έχει πιάσει η βιασύνη, ακόμα και για προβλήματα του παρελθόντος, που σκοπεύετε να επιλύσετε τώρα. Πάρτε τα με τη σειρά κι ένα-ένα θα τα καταφέρετε.

Σταδιακά βελτιώνεται η ψυχολογία και σας περιμένουν ευχάριστα πράγματα. Το κυριότερο είναι ότι αναμένεται αύξηση των οικονομικών σας. Ίσως έχετε επιπλέον απολαβές, πέραν του κύριου εισοδήματος.

Με πλανήτες όπως ο Ερμής και η Αφροδίτη να πριμοδοτούν την ζωή σας, θα βρεθείτε στην ευτυχή συγκυρία της προσωπικής ανάπτυξης. Θα βελτιώσετε την εμφάνισή σας, θα είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Οι σχέσεις με το ταίρι σας βελτιώνονται και θα ζήσετε απίστευτες στιγμές μαζί του. Θα ερωτευτείτε και θα έχετε έμπνευση. Να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας, ώστε να βρείτε ανταπόκριση από το ερωτικό σας ταίρι.

Υδροχόος

Εξακολουθούν να σας περιτριγυρίζουν οι ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος. Εσείς βρίσκεστε σε ένα μόνιμο δίλημμα, αν θα πρέπει να ενδώσετε, ή όχι. Καλό θα ήταν να πάρετε το χρόνο με το μέρος σας και να το σκεφτείτε πολύ καλά. Εάν πάρετε μία τέτοια απόφαση και γυρίσετε προς τα πίσω, αντί να πάτε μπροστά, είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσετε αργότερα. Άτομα από το φιλικό περιβάλλον βρίσκονται στο πλευρό σας και συμπαραστέκονται. Μπορείτε να βασιστείτε σε όσους έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιος να σας ζητήσει δανεικά κι ενδεχομένως αγύριστα. Μην τρέξετε αμέσως για βοήθεια εάν δεν είστε βέβαιοι ότι αξίζει τον κόπο. Υπάρχει περίπτωση κάποιος να θέλει να σας εξαπατήσει. Το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον, σας είχε δοκιμάσει δυσάρεστα το τελευταίο διάστημα. Τώρα φαίνεται να καλυτερεύει η κατάσταση κι εσείς παίρνετε μία ανάσα.

Θα κάνετε μυστικές συζητήσεις κι επαφές με θέμα τα οικονομικά. Ενδεχομένως θα λάβετε έσοδα από κρυφές πηγές. Σε γενικές γραμμές το παρασκήνιο καλά κρατεί και θα σας απασχολήσει μία σχέση, η οποία δεν πρέπει να φανερωθεί.

Ιχθύες

Εξακολουθούν να σας προβληματίζουν τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Η πολύμηνη παρουσία του Άρη και μάλιστα ανάδρομου σε αυτόν τον τομέα δείχνει να ψαλιδίζει τις ρίζες σας και να αποκόπτεστε σιγά-σιγά από το οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει αναίμακτα καθώς θα υπάρξουν συγκρούσεις και τσακωμοί για την ακίνητη περιουσία.

Αυτήν την περίοδο θα ασχοληθείτε ταυτόχρονα με την κοινωνική σας καταξίωση και τη δουλειά σας. Η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται ότι σταδιακά βελτιώνεται, μετά από δική σας προσπάθεια. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο νιώθετε ανεβασμένοι ψυχικά.

Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην τάζετε πράγματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Να είστε ειλικρινείς.

Μην απογοητεύσετε τους συνεργάτες σας για να μην απογοητευτείτε κι εσείς από αυτούς. Παν μέτρον άριστον. Θα κάνετε επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, με τους φίλους σας. Θα επικοινωνήσετε τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και θα βρείτε ανταπόκριση.

Είναι οι δικοί σας άνθρωποι και αυτοί που νοιάζονται για εσάς.