Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16-22/1/2023

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξετυλίγεται μπροστά μας, με πολλές πλανητικές όψεις, που θα μας δώσουν νέες πληροφορίες. Ο Άρης επιτέλους έχει γυρίσει στην ορθή του πορεία, όμως ο Ερμής, παραμένει μέχρι την Τετάρτη ανάδρομος.

Τη Δευτέρα, ο Ερμής συναντά τον Δία σε όψη τετραγώνου, το οποίο θα διαρκέσει πολυ. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι ακόμα ανάδρομος και κατόπιν θα  παραμείνει στάσιμος, κολλημένος στην ίδια θέση. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά, την καριέρα και την κοινωνική ζωή, θα υπάρξουν υπερβολές και όλα θα γίνονται υπό το πρίσμα του μεγεθυντικού φακού. Τα λόγια και οι υποσχέσεις στα αισθηματικά ζητήματα, θα δίνουν και θα παίρνουν, χωρίς όμως την διάθεση να τηρηθούν. Να ‘χαμε να λέγαμε..

Ο Ερμής εξακολουθεί τα παιχνίδια του με τον Άρη, σχηματίζοντας την όψη χιαστί. Τα λόγια βγαίνουν ορμητικά, χωρίς να φιλτράρονται, με δίχως λογική σκέψη. Προσοχή λοιπόν, γιατί όπως γνωρίζουμε, η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.

Την Τετάρτη, το φως του Ηλίου, αγκαλιάζετε με το σκοτάδι του Πλούτωνα, βγάζοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες, άγχη και εμμονές.

Καλό θα ήταν να διοχετευτεί αυτή η ενέργεια σε εσωτερικό επίπεδο. Είναι μία καλή συγκυρία, ώστε να δούμε κατάματα τα προβλήματα πού είναι βαθιά ριζωμένα στην ψυχή μας. Ο Ήλιος, την Παρασκευή, ξεγλιστράει από την αγκαλιά του Πλούτωνα και βγαίνει στο φως, με την είσοδο του, στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτόματα η ενέργεια αλλάζει και θα κυριαρχήσει η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα.

Κυρίαρχο φαινόμενο τούτης της εβδομάδος, θα είναι η νέα σελήνη, που πραγματοποιείται το Σάββατο, στην αρχική μοίρα του Υδροχόου.

Νέα ξεκινήματα που αφορούν σε φιλικές και κοινωνικές ομάδες, αλλά και νέοι στόχοι.

Ο ευεργέτης Δίας, με την όψη εξαγώνου, φαίνεται ότι γλυκοκοιτάει το νέο φεγγάρι, αλλά από την άλλη ο Πλούτωνας, το αγριοκοιτάει, σαν να μην μπορεί να δεχθεί, ότι ξεγλίστρησε μέσα από την σκοτεινή αγκαλιά του και κατευθύνεται σε ένα νέο μονοπάτι, πιο φωτεινό.

Την Κυριακή, η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, θα δημιουργήσει συναισθηματική αποστασιοποίηση και ίσως φέρει στα ερωτικά ζευγάρια αποξένωση, ιδίως σε όσους μέχρι τώρα έβαζαν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά θα φέρει δυσπραξία, φτώχεια και ανέχεια. Περιορισμός στην διασκέδαση λόγω οικονομικών δυσκολιών. Σίγουρα πρόκειται για μία εβδομάδα που δεν θα είναι βαρετή.

Παρόλα αυτά, η κατάσταση θα ρολάρει από την επόμενη εβδομάδα, με Ερμή και Άρη ορθόδρομους και σε κανονικές ταχύτητες.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Τα επαγγελματικά, τα οποία σας προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό, δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Υπάρχουν εμπόδια τα οποία προέρχονται είτε από εσάς, είτε τα βάζουν άλλοι. Τα λόγια, οι φήμες, τα κουτσομπολιά και οι διαδώσεις, στον επαγγελματικό χώρο, κάνουν το κλίμα αρκετά τεταμένο. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό, ούτε μπορείτε να το αποφύγετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι υπομονή και να περιμένετε να περάσει η μπόρα. Φανείτε ψύχραιμοι και κρατήστε τον θυμό σας, διότι τον βγάζετε στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις σας.

Προσοχή λοιπόν στην οδήγηση αλλά και στο μεταφορικό σας μέσο.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, ο Άρης που είναι κυβερνήτης σας, βρίσκεται σε ορθόδρομη πορεία. Όπου να ναι και μέσα στην εβδομάδα, θα βρεθεί κι ο Ερμής, σε ορθόδρομη τροχιά. Θα δείτε από την επόμενη εβδομάδα να ρολάρουν τα πράγματα και να δρομολογούνται τα σχέδια πού είχατε κάνει. Ειδικά από το Σάββατο, με τη νέα σελήνη, θα βάλετε νέους στόχους για τη ζωή σας. Οι φιλοδοξίες σας θα τεθούν σε εφαρμογή από την επόμενη εβδομάδα και μάλιστα με τις ευλογίες του Δία. Αν αιθεροβατείτε και υπεραισιοδοξείτε, όλα θα πέσουν στο κενό. Αν τα σχέδια σας έχουν ρεαλιστική χροιά και είναι πραγματοποιήσιμα, τότε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Κάποιοι εκ των πραγμάτων θα απομακρυνθείτε από ομάδες, συλλόγους, ή φιλικά άτομα. Μόνο όποια σχέση έχει αντέξει στο χρόνο και είναι γνήσια, θα συνεχίσει να υπάρχει.

Ταύρος

Ο πολυπαθής οικονομικός τομέας ξεμπλοκάρει σταδιακά και επανέρχεστε στα φυσιολογικά επίπεδα. Θα τακτοποιήσετε τα χρέη σας, τις οφειλές σας και θα δείτε να αυξάνονται και πάλι οι πόροι σας.

Εάν είχατε κάνει σχέδια για ταξίδια, σπουδές, απόκτηση δεξιοτήτων, ή διπλωμάτων, θα υπάρξουν εμπόδια, τα οποία προκύπτουν από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζατε έως τώρα. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας, διότι μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα που έχει να κάνει με παρεξηγήσεις, για ασήμαντες αφορμές.

Η νέα σελήνη που δημιουργείται στον τομέα των επαγγελματικών, θα σας φέρει νέα ξεκινήματα, είτε με νέα εργασία, είτε με νέα θέση στην ήδη υπάρχουσα. Οι εξελίξεις δεν θα είναι άμεσες, διότι ακόμα υπάρχουν κατάλοιπα, τα οποία σας είχαν φέρει σε εργασιακή απόγνωση. Κάτι που δεν τα πηγαίνατε καλά με τους ανωτέρους, κάτι που δεν αμείβονταν οι προσπάθειες σας, κάτι που ήσασταν δυσαρεστημένοι με το γενικότερο κλίμα στη δουλειά, φτάσατε σε κατάσταση αποστασιοποίησης, από ανθρώπους και πράγματα. Πηγαίνατε κάνατε τη εργασία σας και φεύγατε, χωρίς πολλά πολλά. Θα αλλάξει αυτό στην πορεία και θα αναγνωριστούν οι κόποι σας, όμως θα πρέπει να έχετε υπομονή, κάτι για το οποίο είστε φημισμένοι.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή ανάδρομο, αλλά και με τον Άρη ανάδρομο τόσο καιρό στο ζώδιό σας, υιοθετήσατε μία περίεργη συμπεριφορά, βγάζοντας προς τα έξω τον εγωισμό και το υπερεγώ σας. Θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας, το τι λέτε, πώς το λέτε και που το λέτε. Με το ταίρι σας υπάρχουν πολλά προβλήματα, τα οποία σας εμποδίζουν για να είστε καλά μαζί του. Επειδή είσαστε εσείς αυτοί που κινείτε τα νήματα, προσπαθήστε να απλώσετε το χέρι σας στον σύντροφο, που σας έχει ανάγκη.

Παραμερίστε τον εγωισμό και κάντε εσείς το πρώτο βήμα. Αντί να βγάζετε διαρκώς τα απωθημένα σας πάνω του, προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε τα άγχη σας και να πείτε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σας προβληματίζει. Άγχος θα έχετε και για τα οικονομικά σας, με παλιές οφειλές, τις οποίες δυσκολεύεστε να τακτοποιήσετε. Μην μπλέξετε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οικονομικά κι αν κάνατε το λάθος να δανείσετε, τώρα θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Βλέπετε πώς δεν υπάρχει πρόθεση να τα επιστρέψουν.

Ευτυχώς η νέα σελήνη που γίνεται στο τέλος της εβδομάδος, σας βγάζει από την κατήφεια και σας ανοίγει δρόμους, για ταξίδια, για παρέες, για σπουδές και πιο έντονη κοινωνική ζωή.

Καρκίνος

Με τον Ερμή για λίγες μέρες ακόμα να βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά, θα φέρει στο προσκήνιο το θέμα της επανασύνδεσης με τον ερωτικό σύντροφο. Κάπου όμως το πράγμα μπλοκάρει, διότι μπαίνουν σε προτεραιότητα οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Προς τα εκεί θα κατευθύνετε την πορεία σας, διότι υπάρχει περίπτωση να σας γίνει μία πρόταση, η οποία θα είναι δελεαστική. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την ώρα, διότι με τον ερωτικό σύντροφο θα υπάρξουν λόγια, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Δεν τα βρίσκετε και δεν μπορείτε να συμφωνήσετε, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες να πέφτουν στο κενό. Από τη μεριά σας υπάρχει ερωτικό παρασκήνιο και κρυφή ερωτική ζωή. Παρασκήνιο ενδεχομένως να υπάρχει και στον επαγγελματικό τομέα. Η ερωτική σας ζωή έχει σκαμπανεβάσματα. Κάποιες φορές νιώθετε πολύ καλά και μπορείτε να μαγνητίζετε τους γύρω σας και κάποιες φορές είστε αποστασιοποιημένοι, χωρίς κανένα συναίσθημα. Κάποιοι μιλάνε για εσάς πίσω από την πλάτη σας.

Η νέα σελήνη αφορά στα οικονομικά και κυρίως σε αυτά, που προέρχονται από τρίτες πηγές εισοδήματος. Εάν σκέφτεστε να προβείτε σε μία επένδυση, θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Ευνοϊκή θα είναι και η λήψη δανείων εάν ενδιαφέρεστε.

Λέων

Φαίνεται να έχετε ξεχάσει πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Έχετε ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα με έξτρα δουλειά, αλλά και πολλές αγγαρείες. Θα πρέπει να τα βάλετε σε μία σειρά και κατά προτεραιότητα, εάν θέλετε να βγείτε αλώβητοι και να μην πάθετε υπερκόπωση.

Με τον Άρη πλέον ορθόδρομο, είστε έτοιμοι να θέσετε νέους στόχους, οι οποίοι θα τεθούν σε εφαρμογή από την επόμενη εβδομάδα, πού θα βρίσκεται και ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία. Μέσα στο φάσμα των φιλοδοξιών σας, βρίσκονται και οι νέες συνεργασίες, που υπόσχεται η νέα σελήνη, από το ζώδιο του Υδροχόου. Εσείς μόνο γνωρίζετε πως θα καταφέρετε να συμπεριλάβετε τις νέες συνεργασίες, μαζί με τον μεγάλο φόρτο εργασίας που έχετε.

Ένα νέο ξεκίνημα σας περιμένει και στον ερωτικό τομέα, με καινούργιες γνωριμίες. Δεν αποκλείονται όμως και οι παλιές γνωριμίες που έρχονται στο προσκήνιο, είτε με τη μορφή ερωτικών συντρόφων, είτε με τη μορφή πρώην συνεργατών. Πάντως είτε με τους μεν, είτε με τους δε, θα έχετε εύνοια και μία πολύ καλή σχέση, αφού ο Δίας με την χορηγία του, βοηθάει σε αυτό.

Όσοι είστε ήδη σε σχέση, να είστε προσεκτικοί, διότι έχουν μαζευτεί πολλά προβλήματα, τα οποία δεν είχατε φροντίσει να λύσετε στο παρελθόν. Τα παραβλέπατε, κάνατε τα στραβά μάτια και τα σπρώχνατε κάτω από το χαλί. Το αποτέλεσμα είναι να αντιμετωπίσετε τώρα την ψυχρή συμπεριφορά του συντρόφου, αφού δεν κάνατε κάτι γι’ αυτό.

Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή ανάδρομο, για λίγες μέρες ακόμη, φαίνεται πως εξακολουθούν να σας προβληματίζουν οι ερωτικές επανασυνδέσεις.

Εάν το επιθυμείτε βέβαια είναι η ιδανική περίοδος. Παρόλα αυτά θα κάνετε έντονες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο και θα ανταλλάξετε λόγια πικρά. Θα βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα και άγχη, που φωλιάζουν εδώ και καιρό στην ψυχή σας. Θα υπάρξει μπλοκάρισμα στη σχέση, με αρκετή ένταση και διαφωνίες. Δεν θα είστε πρόθυμοι να ακούσετε τίποτα και κανέναν, παρά μόνο το ένστικτο σας. Είστε καχύποπτοι κι όλα σας φαίνονται μαύρα κι άραχνα. Για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας, αλλά και για να πάρετε ηθική ικανοποίηση, θα ξεστομίσετε βαριές κουβέντες.

Δεν σας πτοεί όμως τίποτα, γιατί βάζετε πάνω από όλους τον εαυτό σας και στην προκειμένη περίπτωση, πολύ καλά κάνετε. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά σας. Εδώ και αρκετό καιρό σας τρέχουν οι ανώτεροι και σας ζητούν να αναλάβετε πολλές ευθύνες. Τώρα μάλλον έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και θα αρχίσετε να διεκδικείτε τη θέση σας και διάφορα άλλα πράγματα μέσα στην εργασία. Δεν θα το κάνετε με τον πιο γλυκό τρόπο, αντιθέτως θα γίνει πολύ άτσαλα από μέρους σας. Δεν πειράζει όμως, γιατί κάπως έτσι θα πάρετε το αίμα σας πίσω, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα επαγγελματικά.

Με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα γίνουν ενάρξεις στη δουλειά σας, είτε με νέο αντικείμενο, είτε με νέα δουλειά, είτε με νέες συνθήκες εργασίας. Με την ευγενική χορηγία του Δία και με το ευεργετικό του εξάγωνο, φαίνεται πως θα έχετε  βοήθεια και στήριξη. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν μικρή βελτίωση από την εργασία σας. Σταθεροποιούνται εργασιακά θέματα.

Η λίμπιντο σας ανεβαίνει και μαζί της ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σας.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Θα δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις μέσα στο χώρο του σπιτιού. Υπάρχει περίπτωση να διαφωνήσετε με τον σύντροφο για την διαχείριση της περιουσίας. Αν συμβεί αυτό, να ξέρετε ότι επηρεάζεται από το οικογενειακό του περιβάλλον, που του βάζουν λόγια σε ότι αφορά το δικό σας σπίτι και τη δική σας πατρική οικογένεια. Εσείς όπως πάντα αναλαμβάνετε το ρόλο του εξισορροπιστή. Δεν θέλετε να δίνετε δικαιώματα και πολύ καλά κάνετε. Είστε από τη φύση σας γλυκά άτομα και διαθέτετε διπλωματικές ικανότητες. Έτσι λοιπόν θα τα φέρετε όλα στα μέτρα σας και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Τόσο ο Άρης που μπήκε σε ορθή πορεία, όσο κι ο Ερμής που θα ακολουθήσει μέσα στην εβδομάδα, θα κάνει τα πράγματα να τρέχουν και να υπάρχουν εξελίξεις.

Η νέα σελήνη στο τέλος της εβδομάδος φέρνει νέες ερωτικές γνωριμίες για όσους ενδιαφέρεστε. Μάλιστα με την ευγενική χορηγία του Δία, οι γνωριμίες αυτές θα είναι με πολύ καλά άτομα, που ενδέχεται να μπουν στη ζωή σας, για να σας προσφέρουν κάποια συμπαράσταση, ή βοήθεια.

Κάποιοι από εσάς θα δείτε να ξεδιπλώνονται τα καλλιτεχνικά σας σχέδια και αποκτάτε νέο χόμπι, ή θα ασχοληθείτε με μία νέα δημιουργία. Όσοι έχετε παιδιά θα πάρετε χαρά από αυτά, διότι θα πετύχουν κάποιο σημαντικό στόχο.

Σκορπιός

Στο εργασιακό περιβάλλον φαίνεται πως μέχρι τώρα υπήρχε βοήθεια και στήριξη από κάποια άτομα, τύπου μέντορες, αλλά ακόμα και από ανώτερα στελέχη.

Αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί, ιδίως έως την Τετάρτη, διότι ακούγονται φήμες, ή γίνονται λόγια, τα οποία δεν είναι και τόσο θετικά. Ίσως κάποιοι προσπαθούν να σας διαβάλουν. Σίγουρα είναι κακόβουλα άτομα, που μπορεί να σας κάνουν ζημιά. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να τους έχετε σε απόσταση, αλλά παρόλα αυτά να δείχνετε φιλικοί απέναντί τους. Λόγια θα γίνουν και με τον ερωτικό σύντροφο, όπου εκεί τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα. Θα βγάλετε απωθημένα, φοβίες και εμμονές, προς τον ερωτικό σας σύντροφο, με άτσαλο τρόπο. Αυτό θα δημιουργήσει εκνευρισμό και τεταμένο κλίμα. Προσπαθήστε να το μαζέψετε πριν να είναι αργά.

Ένα νέο ξεκίνημα σας περιμένει στον τομέα που αφορά στο σπίτι και στην οικογένεια. Από τη μία υπάρχει εύνοια και μπορείτε να επεκτείνετε το χώρο του σπιτιού σας, ή να δεχθείτε άτομα μέσα σε αυτό, ή να ανακαινίσετε το χώρο σας. Πολύ πιθανή είναι και η μετακόμιση. Για αυτό όμως θα δαπανήσετε ένα αρκετό μέρος των χρημάτων σας. Ενδεχομένως ένα άτομο από το οικείο σας περιβάλλον να χρειαστεί βοήθεια.

Τοξότης

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε έως τώρα με τον σύντροφο, ή τους συνεργάτες, θα αρχίσουν να εξομαλύνονται. Ο Άρης επέστρεψε στην ορθή του πορεία και οσονούπω επιστρέφει κι ο Ερμής. Ειδικά ο Άρης, ο οποίος βρίσκονταν ακριβώς απέναντι σας και μάλιστα ανάδρομος, δημιουργούσε διαρκώς προβλήματα. Με τον σύντροφο υπήρχαν έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Με τους συνεργάτες διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις. Σταδιακά το κλίμα θα φτιάξει και εσείς θα μπορέσετε να πάρετε μία ανάσα, διότι σας κούρασαν όλοι με τις εγωιστικές συμπεριφορές τους.

Τώρα θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας και τις επενδύσεις, που τυχόν θέλετε να κάνετε. Θα βάλετε το χέρι στην τσέπη και θα ξοδέψετε κυρίως για τον σύντροφο. Με αυτό τον τρόπο θέλετε να τον ευχαριστήσετε για την αλλαγή του.

Σας είχε κουράσει το προηγούμενο διάστημα και είχατε καταβληθεί ψυχολογικά. Τώρα νιώθετε και πάλι φτερά στις πλάτες σας.  Θέλετε να κάνετε και τους άλλους χαρούμενους. Παρόλα αυτά μη σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός και ξοδευτείτε πέραν του δέοντος, διότι θα το βρείτε μπροστά σας.

Με τη νέα Σελήνη από το τέλος της εβδομάδος, έρχονται στη ζωή σας νέα άτομα και νέες γνωριμίες. Μπορεί να είναι ερωτικές, μπορεί να είναι φιλικές, ή μπορεί να είναι επαγγελματικές. Όπως και να χει, θα βελτιώσουν τη ζωή σας αφού θα φέρουνε έναν αέρα ανανέωσης.

Αιγόκερως

Εξακολουθεί να σας απασχολεί ο επαγγελματικός τομέας και η δουλειά σας. Με τον Άρη να μπαίνει σε ορθή πορεία, φαίνεται πώς ξεκολλάνε τα πράγματα και αρχίζουν να ρολάρουν. Βέβαια για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να γυρίσει κι ο Ερμής ορθόδρομος, που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είσαστε στη δουλειά και να μην πείτε λόγια, που μπορεί μετά να τα μετανιώσετε. Κάποιοι εκεί σας πιέζουν και παίζουν με τα νεύρα σας. Δώστε τόπο στην οργή και κάντε ότι δεν καταλαβαίνετε. Είναι το μόνο που σας συμφέρει στην παρούσα φάση της ζωής σας.

Θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, εξακολουθούν να εμποδίζονται κι αυτήν την εβδομάδα.

Το βέβαιο είναι ότι τόσο η δουλειά, όσο και η οικογένεια, θα  προχωρήσουν και θα υπάρξουν εξελίξεις από την επόμενη εβδομάδα. Προς το παρόν κάντε το κουμάντο σας και σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε. Ένα νέο ξεκίνημα γίνεται με τη νέα σελήνη στον τομέα των οικονομικών, που είναι υποστηρικτική από τον Δία. Αύξηση των οικονομικών, μετά από νέες συνθήκες στην εργασία. Παρόλα αυτά μην επαναπαύεστε, διότι από την άλλη μεριά τα έξοδα τρέχουν.

Ο τομέας των ερωτικών, περιλαμβάνει επανασυνδέσεις από το παρελθόν. Μην αφήσετε την υπεραισιοδοξία να σας κατακλύσει και κρατήστε όσο γίνεται μικρό καλάθι. Θα βγουν στην επιφάνεια εμμονές, φοβίες και ανασφάλειες, που θα  εντείνουν το δυσάρεστο κλίμα. Να θυμάστε τι σας ενώνει, αλλά και τι σας χωρίζει πριν συνδεθείτε ξανά.

Υδροχόος

Η ενασχόληση με το παρελθόν εξακολουθεί να σας προβληματίζει. Σκέφτεστε προηγούμενες σχέσεις, ή καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Σταδιακά θα απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν και θα μπείτε σε νέες ενδιαφέρουσες περιπέτειες. Ήδη ο Άρης επέστρεψε στην ορθή του πορεία και οσονούπω επιστρέφει κι ο Ερμής. Αυτό δείχνει ότι ο κάθε κατεργάρης πηγαίνει στον πάγκο του κι αν είχατε πισωγυρίσματα από εναν ερωτικό σύντροφο, θα δείξει αν άξιζε, ή όχι, η επανασύνδεση. Αν δεν σας προέκυψε κάτι τέτοιο, τουλάχιστον έγινε η διεργασία ώστε να αντιληφθείτε τον λόγο, που σας χώρισε από αυτόν τον άνθρωπο.

Ίσως νιώσετε μία διαφορετική ενέργεια να πνέει αυτήν την εβδομάδα, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα θα περιμένετε την επόμενη. Ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και στο τέλος της εβδομάδος, γίνεται η νέα σελήνη, επίσης στο ζώδιό σας, με την ευγενική χορηγία και τη βοήθεια του Δία. Νέα ξεκινήματα, νέοι στόχοι, νέες σχέσεις και συνεργασίες. Ένας νέος εαυτός ξεπροβάλλει. Όσοι είστε σε μία σχέση που έχει κρατήσει στον χρόνο, πιθανόν τώρα να την επισημοποιήσετε. Όσοι όμως έχετε μία σχέση που δεν έχει και δεν είχε ποτέ γερά θεμέλια, τώρα θα την διακόψετε.

Θα κάνετε πολλές μετακινήσεις και θα συναντήσετε πολλά άτομα. Αρκετές νέες γνωριμίες, που θα σας ανεβάσουν την διάθεση, την αυτοπεποίθηση και την λαχτάρα για ζωή.

Ιχθύες

Με τον Άρη να κινείται σε ορθή πορεία, θα βάλετε σταδιακά τάξη, στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, που είχαν βαλτώσει εδώ και καιρό.

Τώρα θα μπορέσετε να κινήσετε τις διαδικασίες και θα ασχοληθείτε επισταμένα, με την επίλυση κληρονομικών ζητημάτων, ή άλλων περιουσιακών στοιχείων. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει ως δια μαγείας, από τη μία στιγμή στην άλλη, διότι ο Ερμής θα φέρει μπροστά σας κάποια μικρά εμπόδια, τα οποία θα σας καθυστερήσουν λιγάκι ακόμα. Το βέβαιο είναι ότι από την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν εξελίξεις. Για να υπάρξουν όμως οι εξελίξεις που προσμένετε, θα πρέπει εσείς από τώρα να κάνετε κάποιες ενέργειες.

Οι στόχοι και τα όνειρά σας, αυτή τη στιγμή παρουσιάζουν μικρά εμπόδια και δυσκολίες για να ευοδωθούν. Φαίνεται πως κάποιο οικονομικό θέμα μπαίνει στη μέση και δυσκολεύει συνεργασίες, αλλά και φιλίες. Κάντε έρευνα πριν πάρετε  σημαντικές αποφάσεις. Παραμονεύει η απογοήτευση.

Επίσης παραμονεύει και η κρυφή ερωτική σας ζωή, που αν δεν προσέξετε, θα αποκαλυφθεί και θα ταράξει τις σχέσεις σας.

Ο εσωτερικός σας ψυχικός κόσμος φωτίζεται και παίρνετε ενέργεια, από την ζεστασιά του Ήλιου, που εισέρχεται σε αυτόν τον τομέα. Επειδή όμως κρατάτε κάποια μυστικά που αφορούν στο ερωτικό ταίρι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγουν στο φως της δημοσιότητας. Σε κάποιους όμως μπορεί να σημαίνει ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, πού όμως θα πρέπει να κρατηθεί κρυφό. Μυστικές συμφωνίες.

Τα έσοδα αυξάνονται με τη βοήθεια του Δία, όμως δαπανώνται για φίλους, συνεργασίες και επίτευξη των στόχων σας.